Groot assortiment op een duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering en altijd een lief kaartje en een kleinigheidje.
Hele fijne webwinkel waar veel informatie is te vinden en een breed assortiment. Bestellingen zijn gemakkelijk geplaatst en bovendien snel in huis. Altijd met een leuk persoonlijk bericht en cadeautje. Nappy's is sowieso heel persoonlijk in al hun uitingen. En nog belangrijker: heel eerlijk! Je hebt dus echt wat aan de informatie en service. Inmiddels tal bestellingen verder kan ik wel zeggen dat ik fan ben :)
Hele fijne webwinkel met veel informatie over alle wasbare luier systemen, producten en zelfS absorptie tabellen. Veel aanbod en snelle verzending. Hier shop ik het liefste! Enige minpuntje in dat het contact met de consulent bij mij in de buurt niet van de grond komt.
Ik had eerst herbruikbare luiers die niet van bij Nappy's kwamen. Toch gaven ze me uitstekend advies toen ik een bericht stuurde bij problemen met mijn luiers. Na hun goede raad en de aankoop van betere inleggers bij Nappy's was het probleem ook opgelost. Daarnaast deed ik ook mee aan een Give away-actie van Nappy's die ik won, en ben ik sinds dan helemaal overtuigd van hun producten die van heel goede kwaliteit zijn!
Zelfs ondanks de corona was de luier er snel. De luier is super mooi. De service en communicatie zijn goed.
Goede Kwaliteit producten en vriendelijke service
De romper verlengers hier gekocht. Snelle levering en prima product. Enige nadeel is dat het verpakt zat in een naar verhouding vrij grote doos met veel verpakkingsmateriaal, terwijl een envelop prima was geweest.
Snelle levering, bestelling was zoals verwacht, zat ook nog een kleinigheidje bij!
Bestelling werd vlot en correct geregeld. Topservice!
Ik waardeer het persoonlijke bedankbriefje dat er bij in zit.
De bestelling werd zeer snel geleverd in België, en ik ben tevreden over het aangekochte product.
Mijn bestelling word altijd snel bezorgd en als je vragen hebt krijg je snel antwoord. Het persoonlijke kaartje erbij vind ik ook altijd leuk en de informatie op de website is super!
Bestellingen worden altijd snel geleverd en vaak met een extraatje. Er zit altijd een handgeschreven bedankkaartje in wat het héél persoonlijk maakt. Voor advies kun je ook altijd bij Nappy's terecht. Echt toppers dus!
Heel snel geleverd, netjes verpakt, professioneel, en zelfs met een vriendelijk kaartje erbij! Bedankt! Goede prijs-kwaliteit en mooi aanbod. Heel tevreden met mijn aankopen.
Goed advies gekregen voor de maat 2 luiers voor mijn tweeling nadat ze uitde one size fits most close pop in zijn gegroeid. Na wat proberen en wat moeilijkheden met de bezorging hier in Italie mede dankzij de covid situatie zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De totsbots peenut wrap maat 2 :) Er wordt snel gereageerd en altijd behulpzaam.
Super service gericht & elke keer snel met reageren. Daarnaast is de optie tot huren zodat je eerst echt kunt ervaren hoe/ of iets werkt voor je kindje een uitkomst. Want naast alle informatie over de luiers zijn alle billetjes natuurlijk weer anders! Vandaar ook het ruime aanbod. Bij nappys denken ze oprecht met je mee! Beste ontdekking v 2020
Uitgebreid assortiment waardoor er veel keus is. Dit maakt het maken van een keuze lastiger als "beginner". Toen ik wat meer in het wasbare thuis was ging het gemakkelijk. Duidelijke omschrijving en foto's. Snelle bezorging met een persoonlijk bericht erbij.
We waren, gezien het brede assortiment, er snel uit bij Nappy's te bestellen. Ook een hele fijne (telefonische) consult gehad, dit was heel duidelijk en waardevol! Fijn dat de luiers en accessoires plastic vrij bezorgd worden. Waarom ik 4 sterren ipv 5 geef is ivm de website. Op mijn laptop vallen de uitklapmenu'tjes vaak weg en het laden duurt lang (ligt niet aan wifi hier). Je kan overal wel komen maar dan via een omweg.
In het verleden een paar keer contact gehad. Ik heb omdat ze snel reageren besloten om nu ook bij nappy's te bestellen en ben ook nu erg tevreden.
heel goede service, de cadeau was echt verrassend ik zag het pas toen ik de doos ing weg doen. en de persoonlijk geschreven kaart top. Alles was in uitstekend conditie ook de 2de hands items
Goede service, fijne nazorg.
Goed aanbod, snelle levering.
Heb inmiddels meermaals iets besteld, ging altijd goed en kreeg vlot mijn bestelling binnen. Bij vragen krijg je snel reactie. De keer dat er iets kapot was, werd er snel contact met de leverancier opgenomen. Bij mij resulteerde dit in vervanging van het product. Dus super service!
Als kritische klant neem ik vaak niet de moeite om mijn ervaring met producten of diensten te beoordelen. Laat staan de moeite te nemen om een review te schrijven. Tot ik kennis maakte met Nappy’s :) Wauw wat hebben jullie mijn verwachting e overtroffen. Een super site, duidelijke omschrijving en foto’s. mobiel/tablet. De aangeboden merken zijn top. En dan was de levering ook nog super snel. En dat ondanks de enorme drukte bij pakketbezorgers: Als kers op de taart: bij de bestelling zat een handgeschreven kaartje. Wij zijn sinds onze eerste bestelling klant geworden en jullie grootste fan!
Ik heb al meerdere keren bij Nappy's besteld en ben heel blij met deze webwinkel. Goede info en uitleg op de website, handige vergelijkstabel voor overbroekjes. Elke keer was de bestelling supersnel in huis (Duitsland), met een persoonlijk kaartje erbij. Top!