Gewoon goed, duidelijke site en alles netjes en op tijd geleverd. Niks te klagen!
Altijd voldoende keus en goede spullen. Daarnaast perfecte service als je een beetje hulp nodig hebt om te kiezen.
Nappy’s heeft een groot assortiment en mooie producten. De website is mooi en overzichtelijk. Bestellingen worden snel en netjes geleverd met een handgeschreven kaartje erbij. Bij een vraag krijg je snel reactie en wordt er echt met je meegedacht. Wat een geweldige service! En echte aanrader!
Je kan met al je vragen rondom wasbare luiers terecht. Je krijgt snel antwoord en professioneel advies. Goede service en snelle levering.
Zoals altijd prima service, snel, professioneel en top kwaliteit. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.
Altijd snelle levering, producten netjes in orde. Bij vragen krijg je snel antwoord. Ik bestel altijd bij nappys als ik iets van wasbare luiers nodig heb.
Mooie producten en prima levering
Snelle goede service, Fijn dat bezorgmoment ook in de avonduren kan.
Bij Nappy’s is het assortiment luiers groot. Wat ik prettig vind zijn de waardevolle, praktische omschrijvingen bij de producten. Het bestellen en het leveren gaat snel. Ook kreeg ik laatst een wasbaar billendoekje/monddoekje als extraatje. Aandachtig! De verpakking vind ik steeds passend voor de omvang van de bestelling. Dus je krijgt geen grote doos met voornamelijk opvulmateriaal. Ik winkel voor wasbare luiers (en meer) alleen nog bij Nappy’s.
Mooi aanbod in de winkel en transparante communicatie over de voorraad. Ook de prijzen vallen heel goed mee. Onze bestelling kwam twee dagen later al aan alhoewel er werd gezegd dat we moesten rekening houden met een verlengde wachttijd door de grote hoeveelheid leveringen er gedaan moesten worden (Corona-crisis waardoor iedereen online bestelt). Alles mooi verpakt met een persoonlijke toets en een leuke verrassing. Ook de online communicatie met de verkoper verliep top! Zeer aangenaam en attent. We willen in de toekomst zeker en vast nog bestellen.
Altijd snelle levering, vriendelijke hulp waar nodig, kwalitatief goede producten en door hier te winkelen draag je ook nog eens bij aan een betere wereld! Zowel de producten die verkocht worden, als het minimale en milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal, als het goede doel dat je steunt met iedere aankoop. Hele goed winkel, alleen maar positieve ervaringen mee.
Snelle levering. Producten zien er zo uit als op de afbeeldingen/website. Tot nu toe hebben we altijd een extraatje bij de bestelling gekregen (steeds een wasbaar billendoekje).
De producten waren er heel snel. Leuk dat er iets extra's bij wordt gedaan. Plus een handgeschreven kaartje, maakt het allemaal persoonlijker.
Tot nu toe verschillende dingen besteld en erg tevreden over. Alles snel in huis en altijd een lief kaartje erbij.
Super snelle levering en service!!
Mooie producten en snelle service
Alles verliep prima, makkelujke site, snel afgerekend en snel bezorgt.
Na een supersnel antwoord op mijn vragen en goede hulp bij het beginnen met wasbaar luieren, heb ik een huurpakket besteld. Dit werd supersnel en compleet geleverd, met een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben heel tevreden en zou Nappys zeker aanbevelen!
Altijd goed.
Leuk dat ze er altijd iets persoonlijks van maken! Kaartje met tekst, een kleinigheidje, maar het wordt zeer gewaardeerd! Fijn dat de levering zo snel is! Heel blij met de lanoline om ons eerste wolbroekje te lanoliseren. Fijn dat de uitleg erbij zo duidelijk is!
Leuk en persoonlijk met handgeschreven kaartje
Weer een kleine bestelling van wolbroekje en nachtluier snel geleverd en weer een leuk klein presentje,maakt het elke keer weer een feestje.
ik ben zeer tevreden over mijn aankoop met een snelle bezorging
Snelle levering met persoonlijk tintje. Snelle reactie op vragen en goede (retour-)service.
Ik heb verschillende producten op deze site gekocht, wasbare billendoekjes, kokosolie, wasbare zoogcompressen, heilwolle. Erg tevreden over de producten en over de service. De billendoekjes die we hadden besteld waren na 1 keer wassen gaan rafelen en vielen hierdoor half uit elkaar. Na contact met Nappy’s hebben we een nieuw setje opgestuurd gekregen. Deze waren wel goed! Het contact was erg snel en vriendelijk :) Top service en fijne site met veel producten!