Meerdere bestellingen gedaan de afgelopen jaren en tot nu toe altijd zeer tevreden :) Mooi om te zien hoe het bedrijf is gegroeid. Ondanks dat ze zo gegroeid zijn nog steeds een persoonlijk kaartje bij de bestelling en snel antwoord op vragen. Super!
Tweeling/prematuren luiers aangeschaft als cadeautje voor een vriendin. De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd! Lief persoonlijk briefje erbij ook. 100% positieve ervaring! (en de vriendin is er ook helemaal blij mee)
De titel zegt het al! Ik was nieuw in het wasbare luier wereldje en deze site/webwinkel maakt het overzichtelijk en toegankelijk! Goede hulp per mail en mooie producten die snel geleverd werden. Als enige opmerking zou ik nog kunnen bedenken dat de site op mijn mobiel extreem traag is.. dat maakt mobiel shoppen lastiger. Geen idee of dat aan mijn telefoon ligt maar ik heb een zeer nieuwe telefoon met grote bundel dus ik denk het niet en loop er verder nergens tegenaan. Maar dit is een minipuntje waar ik niet eens een mindering in sterren voor geef. Al met al is deze webshop gewoon super aan te raden! :-)
Bestellen via de website gaat heel gemakkelijk. Op de website staat ook hele uitgebreide en nuttige informatie. M’n bestelling kwam snel binnen met een persoonlijk kaartje erbij. Top! Ik kom zeker weer wat bestellen
Zeer goede service, ik was mijn huisnummer vergeten opgeven bij de bestelling. Jullie contacteerde me persoonlijk om dit in orde te brengen. Ook het leuke kaartje met de witte klaver was een zeer aangename attentie!
De site is ongelooflijk overzichtelijk. Het overzichtje van de overbroekjes is ongelooflijk handig. Topsite! Na de bestelling werd er ook snel geleverd én zat er een mooi persoonlijk briefje bij de bestelling. Wat fijn!
Snelle levering en goed en super snel advies gehad van een consulent. Ga zeker nog een keer wat bestellen via jullie.
uitstekend
Ik vond het heel positief dat er een goede opvolging van de bestelling was. Ook werd de bestelling vlot geleverd.
Hele fijne service, snelle levering en goede producten. Je kan er terecht met al je vragen en je wordt snel en uitgebreid (en vooral ook heel eerlijk) beantwoord. Top!
Enkele producten besteld en erg tevreden mee. Snelle levering dus we konden snel aan de slag.
We zijn erg blij met onze wasbare luiers. Het bestellen is gemakkelijk en de verzending ging vlot. Fijn dat er tabellen op de website staan om luiers te vergelijken. Ook fijn dat de medewerkers altijd per e-mail bereikbaar zijn om vragen te stellen, en te overleggen welke luier goed bij je past.
Een heel fijn bedrijf met een goede service
Snelle levering en goed producten. Toch heb ik wel een opmerking. Ik heb het overbroekje van weecare +10kg besteld. Dit past echt niet bij mij zoontje van 10 kg. En om het vanuit België retour te doen kost het mij 10 euro. Dit vind ik geen goede service van nappy's uit. Retour zou zeker toch goedkoper of gratis moeten zijn.
Hallo Freya, Wij hadden ook per mail al contact gehad over het feit dat je het WeeCare overbroekje hebt gecombineerd met een zeer grote voorgevormde luier. Dit past niet en ligt niet aan de maatvoering van het WeeCare overbroekje, maar aan de luier die je er onder had. In de producttekst van de luier staat duidelijk welke overbroekjes over deze luier passen. Retourneren vanuit België is inderdaad heel duur, daar kunnen wij helaas ook weinig aan doen. Voor ons is dat net zo duur en dat kunnen we helaas niet standaard gratis aan onze klanten aanbieden.
Onlangs heb ik twee pakketten met overbroekjes en accessoires besteld. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. De artikelen zagen er keurig uit, zoals op de website.
Dit is mijn one-stop-shop wat wasbare luiers betreft. Ook dit keer weer alles naar tevredenheid.
Snelle en goede bezorging, vond het persoonlijk geschreven kaartje erg leuk.
De mensen achter Nappy's wéten wat ze verkopen en helpen je vriendelijk en goed als je vragen hebt. Er is ruime keuze in alle categorieën. De producten zijn daarbij van goede kwaliteit.
De website is heel overzichtelijk en werkt precies zoals zou moeten. Het pakket is snel bezorgd en netjes verpakt. Zeer tevreden met mijn bestelling.
Alles zoals verwacht geleverd. Maar het persoonlijke kaartje erbij met zaadjes omdat er een baby is geboren vond ik erg leuk! Dit was de overtreffende trap!
Mooie producten op de post gekregen met fijns instructie erbij en persoonlijk kaartje. Helaas waren veel artikelen niet op voorraad. Ik wacht nog tot de voorraad weer toereikend is om mn bestelling af te maken.
Fijne site, goede producten en alles snel ontvangen!
Goede producten in snelle levering. Ik mis alleen een mailtje dat het product verstuurd is.
Jullie product(en) kan ik niet beoordelen, want ik heb een cadeaubon besteld. Ben echter verbaasd over de wijze van verzenden: een cadeaubon in een doos !? Dat moet anders kunnen!
Bedankt voor je beoordeling. Je had bij het bestellen voor een digitale cadeaubon kunnen kiezen, veel duurzamer wordt het niet=) Helaas verzenden wij via PostNL geen brievenbuspakketjes meer, omdat dat ontzettend vaak vertraagd en kwijt raakt. En dan draaien wij op voor de kosten, naast alle teleurgestelde klanten die dat oplevert. We hebben daarom vorig jaar helaas moeten besluiten om alles dat via PostNL gaat, in een pakketje te verzenden. En ja dat is doodzonde van de ruimte. Daarom zijn we eind vorig jaar begonnen met een tweede verzendpartij, waarmee we ook weer brievenbuspakjes kunnen versturen. Je had in de check-out zelf voor die optie kunnen kiezen.
Uitstekend assortiment producten met hoge kwaliteit voor een goede prijs en zeer snel geleverd. Uitstekende winkel!