Na een zeer verhelderend consult van Linda kon ik niet wachten om mijn eerste bestelling te plaatsen. Nappys heeft een ruim assortiment en alles is super overzichtelijk ingedeeld. Ook na mijn bestelling te hebben ontvangen nog steeds een super service! Vragen worden altijd duidelijk beantwoord.
Snelle levering en fijne producten
Snelle reactie op de mail, vriendelijk en producten snel verzonden. Weg blij mee!
Snelle levering, lief persoonlijk kaartje. Goede prijs/kwaliteit.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel, eerlijke prijzen, groot assortiment met leuke printjes en leuke acties.
Na verschillende systemen gebruikt te hebben voor de nacht -zonder succes- heb ik gebeld voor advies. Ik heb dit advies opgevolgd en sindsdien zijn de nachten droog :).
Snelle levering, leuke attentie en correcte prijzen. Altijd een leuke ervaring! Zeker een aanrader.
Na heel fijn contact, een huurpakket besteld die speciaal voor mij werd aangemaakt omdat de bestaande huurpakketten uitgeleend waren. Duidelijke uitleg, leuk verpakt. Heel tevreden mee!
Ik was blanco in de wasbare luier wereld. Ik kwam op Nappy's terrecht en werd hier goed geholpen. Ik heb het huurpakket luiers besteld, zodat ik zelf alles kon ondervinden! Het was erg leuk ingepakt en de beschrijving die erbij was, was erg duidelijk. Tussentijds heb ik nog meerdere keren gemaild met Nappy's, omdat ik nog vragen had. Iedere keer werd ik binnen een uur terug gemaild. Ik ben erg enthousiast over dit bedrijf!
Top service. Gemakkelijke website, goede beschrijvingen en snelle service. Ook nog eens een ecologische verpakking voor de bestelde ecologische producten, dit kan ik alleen maar waarderen!
Bedrijf reageert snel bij vragen, is vriendelijk, bekwaam en geeft prettig advies.
Duidelijke webshop, goede communicatie en snelle levering.
Mega snelle reactie ontvangen nadat ik een foto had gestuurd van het beschadigde product. Direct hebben ze een nieuw product opgestuurd. Super service! En de producten zijn top!
Fijn dat er veel keuze is in de webshop én dat er ook veel achtergrondinformatie beschikbaar is om tot een goede keuze te komen. Vervolgens zijn onze luiers ook snel geleverd. Helemaal top!
Product snel geleverd. Er had een flesje gelekt en via de mail is dit ontzettend vlot en correct opgelost. Bedankt voor deze vriendelijke service.
Alle informatie die ik wil hebben kan ik makkelijk vinden en alles staat er goed uitgelegd. Ook de webshop vind ik duidelijk en overzichtelijk waardoor het shoppen makkelijk gaat. Ik heb nu meerdere malen besteld en ben heel tevreden met alles.
Paket binnen afgesproken tijd. Luiers zijn supper 😋
Je krijgt steeds snel reactie op vragen. Bij de levering steekt er vaak nog een klein cadeautje. De levering gebeurd snel en heel correct. Leuk aanbod en eerlijke prijzen.
Wij kopen hier vaak onze luiers. Het assortiment is uitgebreid, de levering goed en de service (als er bijvoorbeeld iets snel kapot ging) uitstekend! Wij zijn fan van Nappy's.nl (en wasbare luiers)!
Bij Nappy's bestellen is altijd een feest. Mooie,goede producten en een vlotte levering met een attent kaartje. Bedankt
Ik heb meerdere keren wat besteld en tot nu toe erg tevreden. Ik heb als ik wat bestel mijn bestelling vlot in huis en bij iedere bestelling kreeg ik een gratis billendoekje om uit te proberen. Ook heb ik via de Facebook chat contact gehad, omdat ik een vraag had en werd er met mij mee gedacht.
Prima producten, ruim aanbod, snelle levering
Snelle levering en compleet. Als er nog een vraag over de bestelling was werd ik geappt, maar ik kon ook zelf appen. Goede service.
Snelle reactie op hulpvragen, erg behulpzaam. Snelle en goede levering van bestellingen.
Wat een fijne webshop is dit, veel goede info, altijd snelle reactie op hulpvragen. Ik heb er al heel wat bestellingen gedaan en een aantal weken verschillende nachtluiers gehuurd om te kijken wat bij ons past. Altijd snel geleverd, mooie spullen en lieve briefjes! Bedankt nappysteam!