Super fijne site. Voor 15:30 besteld morgen in huis. Altijd een persoonlijk briefje erbij en instructies voor de luiers! Heel fijn! Ik bestel nu ondertussen bijna maandelijks bij nappys!!
Snelle en vlotte levering van de bestelde luiers! Heel erg tevreden er mee!
We bestellen vaker bij nappy's. Prettige website en snelle levering. Als je contact legt krijg je snel antwoord op vragen. Ook altijd leuk om een extraatje in de doos te vinden. En altijd een handgeschreven kaartje er bij.
Fijne producten, snelle levering en een persoonlijke boodschap bij de bestelling. En een leuk presentje :)
Meedenkend, bieden van verschillende opties en mogelijkheden, snel en klantvriendelijk.
I would always order again -great and easy understanding webshop -one day delivery -nice personal message -environmentally friendly packaging
Veel keus, duidelijk en een super snelle levering. Kwaliteit is super.
Na aanschaf bleek een bepaald merk wasbare luiers helaas toch niet de juiste te zijn voor ons. Telefonisch overleg met Nappy's heeft veel duidelijkheid gebracht en daarna heb ik een bestelling geplaatst. Deze had ik de volgende werkdag al binnen. Veel keuze, goede service, snelle verzending en een extraatje. Mocht ik weer wat nodig hebben weet ik waar ik ga bestellen.
Zeer veel keuze! Veel info over verschillende producten en merken. Snelle levering.
De website is overzichtelijk, je kan snel kiezen wat je wilt hebben. De levering is ook snel en staat duidelijk vermeld op de website. Ik bestel vaker bij Nappy's en ik ben altijd tevreden.
Het bestellen op de website vond ik minder handig. Je kan niet automatisch kiezen voor betalen met een betaalapp van je bank. Maar de afhandeling van de levering ging heel snel en correct!
Kan niet wachten tot pruts er is en ik de luiertjes kan gebruiken
Nappys levert snel de gekochte producten. De website is gemakkelijk in gebruik en bevat veel informatie. Daarnaast stuurde ik een bericht naar Nappys over het gekregen cadeautje wat ik ontving bij mijn bestelling (een wasbaar billendoekje). Daarop ontving ik snel antwoord van Nappys. En ze konden me ook echt verder helpen. Zowel de producten, de service en het meedenken zijn top!
Via de website in contact gekomen met een consulent. Van haar goede adviezen gekregen over wasbare luiers. Daarna meteen op de website besteld, en de volgende dag al in huis. Goede service!
Ik vond de artikelen die ik zocht en kreeg ze meteen thuisgestuurd. Dus toppie :)
Prima website om wegwijs te worden in het aanbod aan wasbare luiers. Snelle levering. Mooi verpakt
Voorzien mij van goed advies. Zeer vriendelijk. Pakket snel ontvangen.
Goede producten. Duidelijke website met goede omschrijvingen en reviews.
Scherpe prijzen en zoals altijd weer netjes op tijd geleverd.
Ik kijk nergens anders meer voor luiers. De prijsstelling is altijd scherp, het assortiment uitgebreid en de service uitstekend.
Ik had op zondagavond besteld, maandag werd het pakket al opgestuurd en dinsdag binnen. Het was netjes verpakt in een passende doos en ben erg blij met luiers.
Alles te vinden op de site en het pakket is als een cadeautje om uit te pakken, compleet met persoonlijk briefje erbij!
Bij problemen met bestellen/betalen, kreeg ik een persoonlijke mail om me te helpen zodat ik toch snel mijn bestelling in huis heb! Heel tevreden!
Ze voelen heel prettig aan op de huid. Als ze niet meer nodig zijn als zoogcompressen ga ik ze gebruiken als wattenschijfjes.