Pluspunten
Snel bezorgd. Persoonlijk kaartje erbij
Pluspunten
Snelle levering, altijd een persoonlijke boodschap, leuk dat er een cadeautje bij zat!
Pluspunten
Hele vriendelijke klantenservice en snel en persoonlijk contact. Uitgebreid aanbod van diverse merken wasbare luiers en accessoires.
Pluspunten
Persoonlijk, snel, netjes en professioneel. Nu in 3 bestellingen compleet startpakket voor ons 1e kindje. Ik ga zeker in toekomst bijbestellen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Goede service bij vragen Extraatje bij bestelling Duidelijke site
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk! Tijdens de RealNappyWeek had ik door mijn onoplettendheid onnodig extra verzendkosten betaald en zonder dat ik er om vroeg, hebben ze een creditfactuur gestuurd en het geld geretourneerd. Erg netjes!!
Pluspunten
Super goede service, snelle leveringen, maar bovenal hele fijne producten! Wij zijn zelf erg fan van de Grovia SIO luiers en de TotsBots Bamboozles. Hier zijn we achter gekomen door een (gratis) consult te gebruiken, ook bij Nappy's!
Pluspunten
Snelle verzending, alles in orde!
Pluspunten
snelle service. Duidelijke en snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Persoonlijk advies
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette service, snel en mooie producten. Ze hebben veel keuze en ik had het nog voor Pasen binnen. Een Anavy luier, een MaM lange wolbroek en een Buttons overbroekje besteld bij ze. Ik zal zeker nog eens bestellen bij ze.
Pluspunten
Snel, duidelijk, veel informatie
Pluspunten
Groot aanbod, leuke acties, persoonlijke service, cadeautje bij je bestelling.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering, altijd vriendelijk
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar, spreken uit ervaring, ik kan om tips vragen, verzending altijd stipt.
Pluspunten
Pluspunten
Snel verzonden, veel keuze in de webshop. Goede service.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenDat je in België ook met bancontact kunt betaleb