Pluspunten
Top service! Snel verzonden. Leuk billendoekje cadeau gekregen bij mijn bestelling.
Pluspunten
De bestelling is altijd snel binnen en en er zit altijd een klein cadeautje bij. Ik ben heel tevreden :-)
Pluspunten
Goede informatie. Fijn dat er consulenten zijn.
VerbeterpuntenZoekfunctie website mag iets verbeteren. Kan niet alles meteen vinden, terwijl ik zeker weet dat het op de website staat. Bijvoorbeeld luier categorie prematuur.
Pluspunten
Snelle afhandeling van je bestelling, netjes en milieubewust verpakt. Fijn assortiment aan wasbare luiers en toebehoren. Ook altijd fijn om een persoonlijke boodschap bij je pakketje te ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering! Werd goed op de hoogte gehouden doormiddel van mails
Pluspunten
Vlotte verwerking en aflevering van de bestelling. Product is super. Heel blij mee!
Pluspunten
Website is duidelijk en makkelijk. Goede en snelle service.
Pluspunten
Fijne snelle communicatie! Goede klantenservice en denkt fijn mee!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle service, kwalitatief goed product voor een vriendelijke prijs. Ik heb de Poplini tepelcompressen besteld van bamboe, erg mooi product.
Pluspunten
snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Kwaliteit. Snel. Aardig. Super!
Pluspunten
Snelle levering met altijd een persoonlijke boodschap en een klein cadeautje. Ook bij vragen per mail altijd een snelle reactie!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam, goeie en snelle service, persoonlijke benadering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De tabel met absorptievermogen per luier(onderdeel) helpt heel erg bij de juiste keuze maken.
VerbeterpuntenJammer dat niet altijd alles op voorraad is.
Pluspunten
- Als je vragen hebt, krijg je snel reactie via mail - pakket is op tijd aangekomen
Pluspunten
Op tijd geleverd, kwalitatief prima materiaal. Wij hebben een aantal verschillende merken besteld. Bevalt tot nu toe heel goed!
Pluspunten
Goede materialen
VerbeterpuntenIk vind de nieuwe nappy luiers geen verbetering: 1. Ze lekken veel vlugger door 2. Ze scheuren sneller 3. De draadjes in de luier laten vaker los. Ik zou teruggaan naar de oude luier. Deze was veel beter.
Wat vervelend dat je problemen met je luiers hebt. Wij verkopen echter zeer veel verschillende luiers en ik weet niet zo goed wat je bedoelt met de oude en de nieuwe luiers. We zouden graag van je horen, zodat we kunnen bekijken of er wellicht iets mis mee is.
Pluspunten
Snelle reacties, ruim aanbod
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, netjes, prima prijs en kwaliteit.
VerbeterpuntenN.v.t.