Pluspunten
Snelheid Verzendkosten
Pluspunten
Iets bleek toch niet op voorraad te zijn, ik kreeg een persoonlijk mailtje en een keuze in oplossingen aangeboden.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, snelle levering, groot assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel informatie ook op de website te vinden. Veelzijdig.
Pluspunten
Ik heb maar 1 woord voor het bedrijf,de items en de verzending: Top!
VerbeterpuntenNee geen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik vind dit een van de mooiste en overzichtelijkste webshop in deze branch. Je kunt makkelijk oriënteren, de producten zijn goed afgebeeld en hebben een duidelijke omschrijving. Groot en variërend assortiment. Daarnaast kun je snel, gemakkelijk en persoonlijk advies inwinnen via de chat of mail. Bij je bestelling zit vaak ook nog een kleinigheidje, heel leuk! Via Facebook ook vaak leuke acties. Snelle levering en de verzendkosten zijn ook heel redelijk. Ook bied deze webshop fijne diensten zoals een gratis informatief consult en opties voor het huren van wasbare luiers zodat je ze kunt uitproberen. Ook het 100 dagen ruiltermijn is heel fijn. En last but not least: bij elke bestelling gaat een deel van het bedrag naar een goed doel! Echt top!
Pluspunten
Keurige,snelle levering
Pluspunten
Persoonlijk bericht erbij en uitstekende service. Fijne producten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en plasticvrije verpakking
Pluspunten
Door een fout van mijn kant moest het pakketje nogmaals opgestuurd worden, maar de verzendkosten namen ze bij nappys voor hun rekening. Heel erg gewaardeerd
Pluspunten
snelle reactie op mailtjes en levering!
Verbeterpunteneen gebruik beschrijving bij verschillende producten zou soms handig zijn.
Pluspunten
Goede service. Er wordt direct op je appje gereageerd en het probleem opgelost. Mooie goede producten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, supermooie en comfortabele zwemluier.
VerbeterpuntenNiks negatiefs te noemen
Pluspunten
Goede website met een super klantenservice. Erg leuke printjes en de luiers erg snel in huis. Ook geven ze goede adviezen.
VerbeterpuntenEr was perongeluk een verkeerde luier geleverd. Hierover contact gehad en het werd direct opgelost.
Pluspunten
Bestelde luier bleek erg klein te vallen, toen ik daarover mailde zeer actieve en klantvriendelijke houding om het op te lossen. Ik kon gratis retourneren voor een grotere maat, er werd goed meegedacht en probleem teruggekoppeld naar de fabrikant. Hele fijne service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top winkel! Heel klantvriendelijk en goede kwaliteit producten!
Pluspunten
Snelle levering, goede service, makkelijk contact te leggen via de mail.
Pluspunten
Ruim assortiment, goede en snelle service. Altijd leuke verassing erbij in het pakketje. Een feestje om uit te pakken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en persoonlijke service.
Pluspunten
Duidelijke info, Snelle persoonlijke service!
Pluspunten
snel verzonden, maar ook vragen werden snel beantwoord. Ideaal!
Pluspunten
Snelle levering; Levering verzorgd en weinig plastic rommel, persoonlijk kaartje toegevoegd. Ook top artikelen