Pluspunten
Heel fijn contact en een mooie webshop. Fijne producten en een duidelijk overzicht.
Pluspunten
Duidelijke website, heldere communicatie, snelle levering, deugdelijke producten
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg over de producten, snelle levering, zelfs in het buitenland!
Pluspunten
Supersnel en megavriendelijk!!
Pluspunten
Zwemluier "krokodillen" besteld. Zit goed, prima. Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel in huis. Leuk gebaar, zat een handgeschreven kaartje bij.
Pluspunten
Fijn dat bij alle producten een beschrijving staat. Consulent als erg prettig ervaren. Ruime keuze in producten.
VerbeterpuntenAls je begint met wasbare luiers is het redelijk onoverzichtelijk (hier hadden wij echt een consulent voor nodig).
Pluspunten
Snelle levertijd niet duur
Pluspunten
Leuke producten en prima levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele duidelijke website. Ik was opzoek naar informatie over wasbare luiers en kwam er niet echt uit, via Facebook een bericht gestuurd en daarna een hele duidelijke uitleg gekregen en al mijn vragen werden goed beantwoord waardoor ik uiteindelijk ben overgegaan tot het doen van een bestelling
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en altijd een leuk cadeautje
Pluspunten
Goede producten, snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vlotte levering en keurig verzorgd pakketje.
Pluspunten
Een breed aanbod aan luiers.Een mooie website met uitlegfilmpjes bij de luiers. Goede verzend service. En mooi dat met de aankoop van de luiers een goed doel gesteund wordt.
Pluspunten
Snelle levering en reactie per mail
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super klantvriendelijk, het was totaal geen moeite om twee bestellingen samen te voegen nadat ik 1 artikel vergeten was mee te bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, leuk cadeautje erbij
Pluspunten
Snelle levering met leuke attentie. Goed bereikbaar en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Netjes afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gisteren bestelling geplaatst en vandaag al toegekomen met een leuk cadeautje erbij. Top service! Bedankt :-) Mijn volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten... ;-)