Nachtluiers: De afmetingen en gewicht klopte niet met de pasmaat van onze dochter. Bij de m en de s niet. Dus nu wachten op het geld dat wordt terug gestuurd. Gaat nu om 270,- euro. Dan bestel ik maat xs. Luiers uitgezocht en de daaropvolgende dag waren ze al bezorgd. Ik had luiers besteld die te groot bleken te zijn. Deze meteen via DHL kunnen terugsturen met de keuze voor scan code via de mail. Meteen per mail een bevestiging van verstuurde artikel die ik retour had gestuurd. Het geld duurt wel even voordat die wordt terug gestort. En dat de maten niet klopten zorgde ervoor dat ik nu 3x moet bestellen. Dit is wel veel gedoe. Vandaar 4,5 ster anders waren het er 5 geweest.
Voor ons de eerste ervaring met wasbare luiers. Hoe dit gaat bevallen moeten we nog ervaren, maar de informatie die we via Nappy's verkregen is in ieder geval heel goed geweest. Met beschikbare tabellen vol informatie over productieland, absorptievermogen en andere specificaties waren wij erg geholpen. Het consult met een Nappy-consulent hielp ons ook in het maken van een keuze. Een vraag via de website stellen gaat gemakkelijk, het antwoord is snel en compleet! Tot dusver een zeer goede ervaring dus.
Fijne winkel en snelle levering. Er zit altijd een handgeschreven kaartje in de doos wat het helemaal leuk en persoonlijk maakt. Ik heb met een vorige bestelling gedoe gehad met de post bezorger, Nappy’s heeft dit toen perfect opgelost. Super service.
Op de site is veel informatie te vinden om een goede doordachte keuze te maken. Ze bieden ook een zeer divers assortiment aan.
Producten perfect zoals beschreven, netjes verpakt en snel verstuurd. Helemaal top!
Groot aanbod aan wasbare luiers, vlotte verzending en goede communicatie.
Ik ontving mijn spullen de volgende dag al. Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Heel fijn!
Ze hebben echt alles op het gebied van wasbaar luieren en meer! Plus enorm veel informatie en handige tips en tools. Ze denken ook nog eens graag met je mee en verzenden razendsnel. Bestel hier regelmatig, altijd tevreden. Voor mij geen ander!
My experience with this website is very positive, the nappys arrived quickly and I loved the fact that in the budle they let me choose which prints I wanted. Normally you never get to choose which prints in bundles! The packaging was fine and overall a nice shopping experience :)
Snelle bezorging en ik had per ongeluk iets vergeten was geen probleem, orders werden netjes bij elkaar gevoegd.
Het is heel fijn om ze te gebruiken, verzenden was ook geen probleem.
De website staat vol met duidelijke, volledige informatie over wasbare luiers. Dat helpt enorm in het maken van jouw keuze voor luiers. Er is een breed aanbod van hele kwalitatieve luiers. We gebruiken nu ruim 3 jaar wasbare luiers, waarvan ruim een jaar voor twee kinderen en hebben al veel luiers dus mogen kopen. Slechts bij een aankoop hebben we pech gehad met luiers die al na een jaar slecht waren, maar dat heeft Nappy's ook netjes opgelost. Kortom, betrouwbare site met veel keuze, snelle levering en goede service.
Super ervaring. Eerst een consult gehad toen mijn keuze kunnen maken. Na een klein oefenpakket te hebben besteld nu helemaal zeker van mijn keuze. Ben goed geholpen door de medewerkers met een paar vragen. Nu het hele pakket besteld Ben er mega blij mee.
Wij hebben heel goede ervaringen met deze webshop. ♥ Wat een toppers! Niet alleen verkopen ze een ruim aanbod van goede producten die op niet veel plaatsen te vinden zijn, ze bieden een fantastische klantenservice. Op de website staat al heel veel uitleg. Maar ook bij vragen heb je altijd snelle en vriendelijke reacties en bij het ontvangen van een pakketje voel je de liefde en zorgvuldigheid waarmee deze werden verpakt. Ze beperken het gebruik van verpakkingsplastic tot een minimum en zorgen voor een secure verpakking van breekbare items. Bovendien zijn de instructiekaartjes voor het gebruik en wassen van wasbare luiers, wolbroekjes... niet alleen informatief maar ook mooi ontworpen en ontvang je altijd een bedankje voor je bestelling. ♥
Ik had snel een incontinentie zwembroek nodig voor mijn zoon. De prijs was lager en ik had hem de volgende dag al in huis. Fijn
If you want dpd to leave your parcel in the middle of nowhere, go for it. Dpd NEVER tried to deliver the package.
Hi Simon, I am sorry about the disappointing service you have experienced. Unfortunately these kind of situations happen sometime with all available carriers we can choose from, although they shouldn't. We have contacted DPD about this issue, but I understand it won't impact your experienced service. I hope you were able to pick it up at a service center and are able to use the goods you ordered. Kind regards, Nappy's.nl
Goed product (uitwasbaar maandverband van Imse) en voordelig t.o.v. andere webshops. Product werd ook snel geleverd. Ik gebruik al jaren uitwasbaar maandverband en wil niet anders meer.
popolini kolombone met extra inleg. Netjes verpakt. Uitgebreid assortiment, makkelijk besteld en snel bezorgd.
Ik ben gewoon een fan! Al meermaals bij jullie besteld en altijd enorm tevreden!
De levering was snel. Er zat precies in wat ik besteld had plus nog iets extra als kennismakingscadeautje oid.
Heb vanuit het buitenland (FR) gezocht naar een website met een ruim aanbod wasbare luiers en kwam bij Nappy's uit. Mooi verpakt, snelle verzending en veel keus uit mooie luiers:)
Heel fijn om er te winkelen. Zowel nieuw als tweedehands is altijd picobello. Ook fijn om er langs te kunnen gaan of een consult te kunnen boeken.
Snelle verzending, goede producten, persoonlijke noot door een kaartje bij de bestelling. Meerdere keren producten besteld, elke keer tevreden!
Ons pakketje is snel en netjes verstuurd. En ik ben erg blij met de producten.
Altijd tevreden over Nappy’s. Snelle afhandeling van de orders. En wanneer je advies nodig hebt helpen ze je heel goed! En zo lief dat je bij een grote order een klein cadeautje krijgt. Het is duidelijk een bedrijf dan door een kleine ondernemer wordt gerund, er is persoonlijke aandacht.