Pluspunten
Persoonlijke service, snelle levering en goes advies!! En altijd een leuke verassing bij je pakketje :)
Pluspunten
Fijne producten, snelle levering.
Pluspunten
vrij snelle levering, gaf goed advies over mijn bestelde product. bestellen ging goed.
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Mooie producten. Goede uitleg. Snelle levering. Fijn dat ik via whatsapp contact kon opnemen en er snel geantwoord en gehandeld werd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne webshop, goede klantenservice, snelle levering en geen over verpakking!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle, nette service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fast delivery, good quality products
Pluspunten
Erg snelle levering. Pakketje kreeg ik binnen met een aardig persoonlijk kaartje. Maakt een pakketje krijgen extra leuk
Pluspunten
Geeft goed advies en snelle verzending/levering.
VerbeterpuntenRekening kwam vrij laat binnen via Afterpay.
Pluspunten
Nette levering inclusief leuk extraatje!
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Reeds meerdere malen bestelling geplaatst en altijd vlot afgehandeld.
Pluspunten
Gewoon alles klopt! Mooie site, mooie prijzen, mooie akties, mooie spullen, snelle levering, vriendelijke klantenservice..
Pluspunten
Snelle, keurige afwikkeling van mijn bestelling.
Pluspunten
Alles klopte. De info vooraf en de services
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele goede service en groot assortiment!
Pluspunten
Snelle levering en nog een leuke extra bij de bezorging :)
VerbeterpuntenIk wil graag een product bestellen waarvan er nog maar 1 op voorraad is. Het zou fijn zijn als je iets van een mail allert zou kunnen krijgen als een product weer op ruimere voorraad is!
Pluspunten
Heel overzichtelijk. Goede informatie over de producten. Mooi verzonden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heel tevreden! Fijn, persoonlijk en deskundig advies. Daarnaast een uitgebreid assortiment. Aanrader!
Pluspunten
Lekker snelle service, erg groot aanbod verschillende soorten luiers en toebehoren en een fijne persoonlijke benadering.
Pluspunten
Sneller levering Goede prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel contact. Goede service Goede prijzen!
Pluspunten
snelle communicatie, snelle service
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, leuk kaartje bij de bestelling. Een extra compliment voor de manier van inpakken. Door creatief te zijn kon de bestelling in een zo klein mogelijke doos verstuurd worden. Duurzaamheid staat hier niet alleen in de producten bovenaan. Super!