Pluspunten
Snelle levering met geschreven kaartje erbij. Goede prijzen. Interessante producten.
Pluspunten
Persoonlijk advies Snelle levering Persoonlijke boodschap Presentje Dat zorgt ervoor dat we steeds weer terugkeren, ook al zijn we bij een andere organisatie gestart.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levertijd. Bij vragen snel en goed antwoord.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie van de website is niet optimaal.
Pluspunten
Snelle service, veel informatie, snelle reactie bij vragen.
Pluspunten
alles is goed
Pluspunten
Persoonlijke benadering Snelle reactie
Pluspunten
Superservice en snelle levering. :)
Pluspunten
Supervriendelijk persoonlijk contact, extreem snel met orderverwerking en verzending en breed assortiment icm scherp geprijsd!
VerbeterpuntenIk kan zo snel niks verzinnen!
Pluspunten
* Snelle levering * Goede service * Goede producten en veel keuze
Pluspunten
Ruime keuze voor goede prijzen.
Pluspunten
Snelle beantwoording van vragen, snelle levering, goede informatie op de site.
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden voor verhuur zou mooi zijn (groter aanbod misschien ook pakketjes), maar ik snap dat daar een grens aan zit. Misschien als het bedrijf verder groeit, wat zeker gaat gebeuren, want ik ga reclame maken hoor!
Pluspunten
Een zeer klantvriendelijk en gespecialiseerd bedrijf: vragen worden vrijwel direct persoonlijk beantwoord, er wordt een grote sortering luiers en aan luiers gerelateerde producten aangeboden, en de bestellingen worden zeer vlug verzonden.
Pluspunten
Snelle levering met persoonlijke groet.
Pluspunten
Snelle levering, prima producten. Ik bestel er vaak en heb nooit problemen gehad.
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering, fijn kaartje bij omtvangst pakket.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijk mail verkeer. site mooi en duidelijk. Fijn dat je luiers kan huren,
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
versturen snel, goede spullen van goede kwaliteit
Verbeterpuntenmeer merken van luiers en luierwas
Pluspunten
Ruime keuze, erg snelle levering, leuk persoonlijk kaartje én klein geschenkje bij het pakje. Top!
Pluspunten
Snelle service en veel keus. De bestelling de volgende dag al in huis inclusief een persoonlijk kaartje
Pluspunten
Snelle levering en alles netjes verpakt.