Pluspunten
snelle levering, goeie service. altijd behulpzaam bij eventuele vragen. breed assortiment.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten en duidelijke website!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke productinformatie, gevarieerd en groot assortiment, klantvriendelijk, toegankelijk bij vragen en denkt met je mee.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle service en goed advies
VerbeterpuntenMeer van dezelfde artikelen hebben. Gekocht voor een ouder kindje. Moet je al kiezen kun je niet een kleur die je wil hebben
Pluspunten
Snelle levering van top producten
Pluspunten
Goed assortiment, ruime keuze, snelle en adequate respons op vragen en snelle levering. Het handgeschreven bedankje maakt het alsof je gewoon in een winkel hebt gekocht en er persoonlijk contact is! Verder geweldig dat ze een heel jaar lang een doel steunen!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!!!
Pluspunten
Erg tevreden, snelle levering en goeie kwaliteit!
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle, nette en persoonlijke levering.
Pluspunten
Snelle levering. Kleine attentie van de verkoper bij het pakket, altijd leuk! Helemaal tevreden met mijn producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vrij snelle levering, fijn product.
VerbeterpuntenVerzendkosten
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en een persoonlijk briefje in mijn pakketje.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken.
Pluspunten
Snelle en nette levering, goede service en snel antwoord via de mail.
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Pluspunten
Super snelle reactie en denkt met je mee.
Pluspunten
Product snel geleverd. Heel attent zat er een persoonlijk kerstkaartje bij.
Pluspunten
Super service, vrij wel altijd bereikbaar. Duidelijke uitleg van de producten op de webshop
VerbeterpuntenBij bestellingen ook het opmerkingen veld lezen voor verzending, was nu niet erg maar als het wel eens vaker vergeten wordt en het is wel iets belangrijks.
Pluspunten
Persoonlijk, snel, prima
VerbeterpuntenDe betaling ging niet goed maar ik kreeg toch een bevestiging. Dat lijkt technisch niet helemaal goed te zitten.
Pluspunten
Ondzettend fijn geholpen, wij komen zeker vaker terug!
Pluspunten
Super netjes, snel en absolute aanrader!
VerbeterpuntenTot nu toe geen!
Pluspunten
Snelle service en ontzettend leuk een persoonlijk kerstkaartje bij de bestelling!!