Pluspunten
Mooie spullen en goede service, als altijd
Pluspunten
Snelle levering en eenvoudige retournering
Pluspunten
Great that they even sent a message hand written... It went fast and smooth...
Pluspunten
snelle verzending en heldere website
Pluspunten
Zeer snelle en fijne reacties op e-mails, goede kennis van hun producten, enorm veel goede informatie op de site, ruim aanbod en snelle en correcte levering!
Pluspunten
Veel keuze, snelle en goede levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima bestelling afwerking.
Pluspunten
Wat een keuze, wat een service! Er is duidelijk veel aandacht besteed aan het hele proces. Snelle, persoonlijke service en ook goed nagedacht over de instructies; helemaal aangepast aan mijn bestelling met de juiste plaatjes van de juiste motieven
VerbeterpuntenEr zou overwogen kunnen worden om een 'starterpakket' aan te bieden; of om te kopen, of om te huren. Met 1 druk op de knop krijg je zo een pakket met verschillende soorten luiers zodat je thuis in alle rust kan kijken wat voor jou werkt. Ik ben slecht in keuzes maken en dan is het soms wel lastig om uit alle opties een goede keuze te maken :-)
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijk bericht. Overzichtelijke site met voldoende informatie.
Pluspunten
uitgebreid assortiment snelle bezorging vriendelijke persoonlijke noot in bezorgdoos (leuk!) producten zijn van uitstekende kwaliteit, ook na wassen.
Pluspunten
Goede communicatie Goede service Klantvriendelijk Mogelijkheid om producten te bekijken op locatie en vrijblijvend informatie te ontvangen zonder verplicht te voelen iets aan te schaffen
Pluspunten
Razendsnel verzonden zoals altijd; netjes verpakt, en er zak zelfs een klein presentje bij de bestelling cadeau!
Pluspunten
Heel uitgebreid aanbod Mooie producten Overzichten en vergelijkingen van luiers zijn heel verduidelijkend
VerbeterpuntenBij de vergelijkingstabel van boosters mis ik een kolom met prijzen
Pluspunten
Snelle reacties op mijn mails, altijd een leuk kaartje, fijne service!
Pluspunten
Een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling en het bedrijf steunt met een deel van haar winst een goed doel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd, goed spul.
Verbeterpuntenminder bezorgkosten en bij een lager bestedingsbedrag gratis
Pluspunten
Mooi aanbod en super snelle levering! Geen klachten of verbeterpunten :-)
Pluspunten
Goed assortiment. Duidelijke informatie. Persoonlijke touch
Pluspunten
VerbeterpuntenMisleidende informatie. Product blijkt niet te passen, terwijl op website staat dat het wel moet passen. Webshop schuift verantwoordelijkheid op leverancier en klanten die zouden hebben gezegd dat het wel past. Ik mag het product op eigen kosten retour sturen en krijg mij geld terug. Maar niet de verzendkosten heen en terug. Dus echt service en klantvriendelijkheid van niks.
Hallo Thera, Wat vervelend dat de romperverlenger niet past. Er staat echter duidelijk in de producttekst dat we geen garantie kunnen bieden dat de romperverlengers op de genoemde merken passen. Merken gebruiken vaak meerdere maten, of veranderen de maat na verloop van tijd. We zijn inderdaad afhankelijk van de informatie van klanten en een leverancier, omdat we niet alle Europese romper merken zelf aan kunnen schaffen om te testen of het past. Het is overigens geen probleem om de postzegel voor het retourneren te vergoeden hoor! De verzendkosten voor de heenzending worden ook vergoed indien je de hele bestelling retourneert.