Pluspunten
Heel erg veel gehad aan een consulente van nappy's, die heeft me echt over de drempel geholpen! Ook heel erg fijn dat er een vergelijkende tabel is met eigenschappen van de boosters.
VerbeterpuntenPersoonlijk vond ik het best bezwaarlijk dat sommige broekjes voor een enorme luier-kont zorgen, en ik was blij verrast dat niet alle broekjes zo dik uitvallen. Een tabel met opname/slankheids/pas eigenschappen van de luiers zelf zou ik ook wel heel erg handig vinden! Een ander euvel vond ik dat borstvoedingspoep zo'n zooitje maakt, dit is natuurlijk nog heel anders dan bij oudere baby's. Iets meer informatie en tips hierover zou ook erg handig zijn (al heb ik niet goed gezocht, dus misschien is het er al wel op de site!)
Pluspunten
Snelle verzending, heldere communicatie en zelfs een leuk presentje bij de bestelling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk briefje allemaal super service. Wij gaan zeker veel zwemplezier beleven :). Bedankt ilka
Pluspunten
Snel, duidelijk en verkocht ongeveer wat ik zocht.
VerbeterpuntenMisschien nog iets meer informatie over de duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van de producten op de website.
Pluspunten
Snelle goeie service, ik kreeg waar ik om vroeg, met nog een lief extraatje. Daarnaast was het mogelijk mijn order nog aan te passen nadat ik de bestelling geplaatst had, waarvoor veel dank.
Pluspunten
vriendelijke behandeling
Pluspunten
Netjes verpakt, persoonlijk geschreven briefje erbij wat Mn dag gied maakte
VerbeterpuntenMisschien de brievenbus post pakketjes dozen iets smaller maken paste hij mij niet in de brievenbus ;)
Pluspunten
snelle service met persoonlijke aandacht
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van fijne producten, snelle en duidelijke beantwoording van mails, snelle verzending.
VerbeterpuntenWellicht ook wasbare slabbers in het assortiment opnemen?
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering! Fijn mailcontact.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Kreeg zelf een leuk kaartje bij de bestelling!
Pluspunten
Supersnelle levering, leuke attentie in de doos en een kaartje met persoonlijke boodschap. Ruime keuze in de webshop.
Pluspunten
Altijd snelle levering en goed contact!
Pluspunten
Prima levering. Goede uitleg over de producten.
Pluspunten
Snel leuke luiers. En altijd een leuk extraatje erbij top service! Als er iets mis is wordt het altijd snel opgelost zonder enig probleem!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service, persoonlijk contact, snelle levering
Pluspunten
Fijn en snel verzonden. Goed verpakt. Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling, maar dit werd snel en in overeenstemming opgelost.
Pluspunten
Fijne, goeie en persoonlijke service. Snelle reacties op je vragen, erg fijn. Ruim assortiment.
Pluspunten
Zeer prettige communicatie, ik kreeg antwoord op al mijn vragen. De producten zijn zoals beloofd. Heel prettig om zaken mee te doen. Ik kom vast weer eens terug.
Pluspunten
You're great as always! I've been ordering for a couple of times now - super fast service,even though I'm living in Germany. The little presents are super cute :) thanks & greets from Weimar,Susan
VerbeterpuntenJust keep doing what you're doing :)
Pluspunten
snelle levering, ruim assortiment