Pluspunten
Heel persoonlijk pakketje omtvangen, handige website, super snelle levering
VerbeterpuntenIk heb twee bonnen van 100 euro gehad voor mijn baby shower, maar ben nog aan het testen welk systeem mij het beste past en dan is het wel lastig dat je het hele bedrag van 100 euro meteen moet gebruiken en niet de kaarten kan opsplitsen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, kleine attentie, leuk assortiment
Pluspunten
Heel fijn bedrijf, goede service, persoonlijk contact en snelle levering. Goede producten!
VerbeterpuntenZe doen het heel goed, alleen is niet altijd alles voorradig in voldoende aantallen. Maar levering daarvoor laat gelukkig niet lang op zich wachten.
Pluspunten
Nieuw in de wereld van wasbare luiers had ik heel veel vragen. Op de website van Nappy's.nl vond ik heel veel duidelijke antwoorden. De vragen die ik verder nog had werden via e-mail duidelijk beantwoord - zonder dat werd aangedrongen op kopen.
Pluspunten
Snelle levering van het product met een persoonlijke boodschap erbij!
Pluspunten
Super website, snelle levering, duidelijke communicatie en top producten. Bijzonder tevreden!
Pluspunten
Vlotte communicatie, snelle verzending, correcte prijs
Pluspunten
Veel informatie te vinden over de luiers op de website, naast de staffelkorting bij de aankoop van meerdere luiers. Ook erg leuk om een handgeschreven kaartje en kadootjes te ontvangen bij de aankoop van je bestelling!
VerbeterpuntenDe staffelkorting bij de luiers zou ik ook graag zien bij de overbroekjes. Jullie verkopen ook pakketten van Bamboozle, maar dan kun je maar kiezen uit 1 maat (maat 1, 2 of 3). Ik kan me voorstellen dat je meerdere maten wilt kiezen.
Pluspunten
Snelle levering, leuke persoonlijke benadering door bijvoegen kaartje en doekje!
VerbeterpuntenVanuit deze ervaring heb ik geen verbeterpunten, het verliep perfect en ben tevreden met de producten :)
Pluspunten
Goed doel steunen, handgeschreven kaartje erbij
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering Persoonlijke touch Netjes verpakt
Pluspunten
Kwaliteit, snelle reactie via email en persoonlijk briefje bij bestelling. Zeer fijn!
Pluspunten
Snel en overzichtelijk :)
VerbeterpuntenEr is altijd ruimte voor groter assortiment ;)
Pluspunten
Leuk presentje bij de bestelling! Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg erbij. Goede producten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De levering was snel en de producten zijn erg prettig. Niet alleen praktisch maar ook leuk van kleur. Schattig dat er een persoonlijk kaartje bij geschreven was.
Pluspunten
Topservice, leuke communicatie, snelle levering, goed verpakt en altijd een persoonlijke noot. Zij snapt het!
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk briefje erbij
Pluspunten
Duidelijke website, supersnelle levering, prima service!
Pluspunten
Super aardig, snelle en goede service en levering!
VerbeterpuntenDe prefolds van Bummi mis ik nog in het sortiment :) verder alles perfect!
Pluspunten
Erg snel met handelen en zijn erg behulpzaam
VerbeterpuntenNiet echt