Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten en heel goed service
Pluspunten
Fijne communicatie, goede en snelle service en ook nog tijd voor goede doelen! I love it!
VerbeterpuntenBlijf zo doordoen!
Pluspunten
Pakket arriveerde op tijd. Ben tevreden over het product.
VerbeterpuntenNadelen van het product mogen duidelijker te vinden zijn op de site. Daarvoor heb ik een andere website voor geraadpleegd.
Pluspunten
Snelle afhandeling levering van bestelling. Bij de post bleek mijn pakket niet afgetekend te zijn als afgeleverd. Hieronder kreeg ik na enkele dagen er mail of het pakket goed was afgeleverd. Top dat dit zelf in de gaten wordt gehouden. Ben zeer tevreden over alle producten!
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen. Ga zo door!
Pluspunten
Vlotte service, snel reactie op mailvraag
VerbeterpuntenBlijf jezelf, jullie stralen positiviteit uit, blijf dat vooral doen!
Pluspunten
Ruim assortiment met fijne producten, goed advies.
Pluspunten
Verkeerde huisnummer ingevuld en samen met Nappy's erachteraan geweest! Heeft ons beide ene hele dag geduurd maar het is gelukt! Niets dan lof voor het bedrijf!!
Pluspunten
Zeer snelle levering, vrijwel gelijk antwoord op je vragen en goede producten
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Super snel geleverd en heb hier leuke mooie zwemluiers besteld!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Persoonlijk bedankje bij de luiers. Leuk!
VerbeterpuntenVoor het bedrijf zelf niet. Maar één van de producten valt tegen: de overbroekjes van Blümchen.
Pluspunten
Ze hebben veel producten van verschillende merken, waardoor ik alleen bij dit bedrijf iets hoef te bestellen en niet bij allerlei verschillende webwinkels opzoek moet naar producten die ik hebben wil. Ook een voordeel is dat ze niet alleen de dure merken verkopen (zoals totbots), maar ook goedkopere producten in de winkel hebben. Verder heel klantvriendelijk. Ik heb eerder bij een andere webwinkel besteld, maar bestel nu alleen nog bij Nappy's. Veel betere service en ruimer aanbod.
VerbeterpuntenReviews van producten op de website samenvoegen per product. Nu moet je langs alle prints om te zien of mensen een review hebben toegevoegd.
Pluspunten
Snelle levering Snelle reactie bij vragen (zowel over de producten als over de levering( Geschenkje bij bestelling, zeker geen must maar ik vond het een lieve attentie die zeker geapprecieerd werd!
Pluspunten
Goed advies Snelle levering Info rond werkroutine bij de luiers
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen Goed advies Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, producten zien er uit zoals beschreven, fijne informatie toegevoegd.
Pluspunten
Toen bleek dat er iets van mijn bestelling toch niet op voorraad was, werd er actief mee gedacht voor een snelle oplossing om mijn bestelling toch zo goed en compleet mogelijk te leveren! Verder krijg ik altijd een super snelle reactie op de mails die ik stuur.
Pluspunten
Veel duidelijke informatie over de verschillende systemen op de site. Supersnel antwoord als je nog aanvullende vragen hebt. Ook superservice rondom huren: er werden twee nieuwe luiers uit de voorraad gehaald omdat een gewenst model al verhuurd was voor langere periode. Deze werden dan vooraf nog keurig voorgewassen zodat de volledige verhuur periode benut kon worden. Na afloop is de borg ook binnen no-time terug gestort.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, beste prijs vergeleken met collega's, vriendelijke tekst bij levering. Snelle levering en een cadeautje bij de bestelling.
Verbeterpunteninstructie filmpjes bij alle merken/ soorten luiers? Ik moet de luiers nog gaan gebruiken op onze newborn die nog geboren moet worden. Ik ben heel benieuwd of de luiers zullen bevallen.