Pluspunten
Makkelijk en snel contact via whatsapp. Snelle service.
Pluspunten
Snelle service Ruim en kwalitatief aanbod
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte en snelle levering met een vriendelijke persoonlijke touch.
Pluspunten
Een leuk kadootje bij je bestelling!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Lief berichtje en kadootje bij bestelling. Kortom; helemaal tevreden.
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke product omschrijving.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede bereikbaarheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. aardigheidje erbij is leuk
Pluspunten
Top! Dit keer weer een leuke cadeautje :)) een mooi billendoekje, die wou ik al lang uitproberen. Bedankt!
Pluspunten
Goede service. Ze beantwoorden je vragen heel snel. En geen 1 vraag is te veel. Als er wat mis is met het product dan vervangen ze het. Je krijgt een leuke attentie bij je bestelling en een persoonlijk kaartje. Ik ben super tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
super snelle levering. En je word snel aan de telefoon geholpen. Heb de inleggers nog niet getest dus daar kan ik nog niet over oordelen
Pluspunten
zeer tevreden over het meedenken en regelen van dingen die anders niet via de webshop bestelbaar waren.snelle reactie op zowel email als via website (waar je soms zelf direct praat met de eigenaar.) kregen zelfs leuke presentjes erbij erg leuk.
Pluspunten
Prima producten en altijd een goede levering.
Pluspunten
Voor het eerst besteld bij Nappy's en blij verrast door de goede service, duidelijke info en snelle aflevering. Ik bestelde in de namiddag rond half zes en had de producten binnen 24 uur in huis!
Pluspunten
Super snelle levering, netjes verpakt, goed product en een leuke personal touch!
Pluspunten
Snelle levering Groot assortiment Overzichtelijke website
Pluspunten
Snelle en vriendelijke communicatie, mooie website
Pluspunten
Overzichtelijke website Zeer snelle service
Pluspunten
Goede service, snelle levering en personal touch ivv kaartje met tekst en leuk kleinigheidje
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk geschreven kaartje erbij, product ziet er goed uit (net als op de foto) en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk in contact en leuk presentje bij bestelling + persoonlijk kaartje
VerbeterpuntenX ga zo door