Pluspunten
Snelle levering en een persoonlijke benadering. Er was een klein defect aan mijn bestelling. Dit werd meteen opgelost.
Pluspunten
Supersnelle levering en altijd een handgeschreven persoonlijke boodschap.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super snelle bezorging en een lief persoonlijk briefje erbij. Heel leuk!
Pluspunten
Veel informatie en snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Groot assortiment.
Pluspunten
Rappe en secure levering.
Pluspunten
Fijne communicatie en advies over producten. Daarnaast ook nog eens een snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijke noot. Luiers waren netjes verpakt en er zat zelfs een kleine verrassing bij.
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk briefje voelt super fijn
Pluspunten
Leuk briefje bij de doos in, jullie ook een fijne dag ;) Gratis levering
Pluspunten
Goed advies snelle levering
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke website, fijne producten
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke informatie bij de wasbare luiers en hele goede service. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord.
Pluspunten
Sociaal/maatschappelijk betrokken, leuke acties die uitnodigen om nieuwe producten te proberen, mooie producten, lage verzendkosten en een snelle persoonlijke service.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, en erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
Persoonlijke benadering, snelle levering en duidelijke product omschrijvingen.
Pluspunten
Goede communicatie, perfecte service,
Pluspunten
Mooi assortiment, prima prijzen, top service!
Pluspunten
Snelle verzending, mooie producten. Gekochte overbroekje bevalt super!
Pluspunten
Snelle en vriendelijke hulp bij het kiezen van de juiste luier! Snelle verzending, correcte verwerking van de beloofde korting. Helemaal top!
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenDe romperverlengers passen niet aangeven welke rompers wel/niet passen. Kruitvat en Hema passen niet
Hallo Silvy, Wat vervelend dat de romperverlengers niet passen op de rompers waarvoor u ze gekocht heeft. Wij verkopen drie verschillende maten romperverlengers. Er staat bij elke productomschrijving in de categorie romperverlengers een tabel met welke merken rompers vaak op de verschillende maten romperverlengers passen. Helaas geeft dit geen garantie dat een romperverlenger ook echt past, omdat merken soms diverse maten drukknoopjes gebruiken of de drukknoopjes in de loop van de tijd aanpassen. Daarom adviseren wij om de drukknoopjes van uw rompers op te meten om zo de juiste maat romperverlengers te kopen. U kunt uw romperverlengers uiteraard retourneren! Onze excuses dat het blijkbaar toch niet duidelijk genoeg was.