Pluspunten
Snelle levering! Verzendstatus te volgen.
Pluspunten
Goede service..vriendelijk contact en goed advies. Het handgeschreven briefje bij de bestellingen is zeer attent!
VerbeterpuntenBlijven uitbreiden van het assortiment
Pluspunten
Handgeschreven bericht bij de bestelling. Duidelijke uitleg mbt wassen en lanoliseren van wolbroekjes en luiers. Had een fout gemaakt tijdens mijn bestelling waar ik na betaling pas achter kwam, pb gestuurd via Facebook en werd meteen aangepast. Ook heeft ze speciaal voor mij een broek besteld die ze nor maal niet verkoopt.
VerbeterpuntenGa zo door!
VerbeterpuntenHoge verzendkosten naar België
Pluspunten
Snelle service, Super fijn.
Pluspunten
Snel geleverd, prima kwailteit, goede service.
Pluspunten
Snelle bezorging conform afspraak, vriendelijk briefje bijgevoegd en een lijstje met tips en adviezen
Pluspunten
Fijn contact met de verkoopster, snelle levering en fijne producten.
Pluspunten
Alles werd netjes en snel geleverd. Ik ben erg tevreden over de geleverde producten
Pluspunten
Goede producten, heldere informatie en snelle levering.
Pluspunten
Got the delivery very quickly, with a handwritten note, how cute is that? The prices are very good!
Pluspunten
Goede service en zeer snelle reactie op mijn e-mails. Top!
Pluspunten
Pluspunten
Alvorens ik tot bestelling over ging heb ik via het contactformulier een aantal vragen gesteld waarop ik supersnel een reactie met passend, uitgebreid en begrijpbaar (heel prettig voor een leek ;-)) advies kreeg. Producten zijn goed van kwaliteit, gunstig geprijsd ten opzichte van andere aanbieders en snel geleverd. Mijn tweede bestelling is zojuist geplaatst!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Perfecte service, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Mail contact snel.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site
VerbeterpuntenWat meer variatie in producten
Pluspunten
Fijne, duidelijke website met net wat meer info dan elders. Ik had de bestelde producten snel in huis. Handig dat er een flyer met tips bij wasbaar luieren bij zat, en lief dat er een handgeschreven briefje bij zat. Voelt toch persoonlijker :). Helemaal tevreden, ik zal in de toekomst wel vaker hier bestellen!
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk contact, goede adviezen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, levertijd en alternatief bij niet voldoende voorraad. Ook na de koop snelle reactie via e-mail en een persoonlijk briefje bij de bestelling.
VerbeterpuntenHelemaal niks, ga zo door!
Pluspunten
snelle levering, product goed ingepakt. Duidelijk en overzichtelijke site
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super goede en snelle service en levering. Er waren een aantal luiers niet op voorraad. Deze zijn kosteloos nagestuurd incl. Een extra bestelling! Zeer tevreden over het persoonlijke contact. En leveren super producten tegen een goede prijs!!!!
Pluspunten
snel binnen
Verbeterpuntende envelop was half open, was naar mijn idee vluchtig dichtgeplakt. Ook zonder een briefje of iets dergelijks. Het is komt wat proffecioneler over als er een briefje bij zit, zoals bedankt voor uw aankoop en als de envelop netjes is.
Bedankt voor uw beoordeling! Bestellingen worden altijd met zorg klaar gemaakt, maar helaas gaat er tijdens het transport wel eens iets mis. Dit is ook de reden dat wij overwegen om te stoppen met het verzenden van bestellingen per envelop. Enveloppen blijken vaak toch te kwetsbaar helaas. Uw suggestie over het bedankkaartje is een goede. Die nemen we ook zeker mee!