Blij met de broekjes!
Al meerdere bestellingen bij nappys gedaan en altijd tevreden over de informatie voorziening en klantenservice!
Niks te klagen.
Een goed bedrijf dat de tijd neemt voor je als je vragen hebt. Snelle verzending
Mijn bestelling snel bezorgd. Er zat ook een persoonlijk kaartje bij en een klein cadeautje. Nu wachten tot de kleine er is en dat we de luiers kunnen gaan proberen!
Wolbroeken hebben we al eerdere ervaring mee, werkt prima! Hij verkleurt wel wat na verloop van tijd. Kan het nog bleken in de zon of kan dat niet met dit materiaal? Huda-luiers zijn heerlijk zacht en nemen gelukkig veel op.
prima services netjes verpakt met vriendelijke groet
Blij met de mooie bestelling. Snel binnen, netjes verpakt en leuk dat er een handgeschreven, persoonlijke note bij zit :-). Laat zien dat het met aandacht en liefde wordt gedaan! Toppie! Sowieso een hele mooie site, met veel info waardoor het aanschaffen en keuzes maken makkelijker maakt.
Hele fijne webshop met mooie producten. Bij zo'n groot aanbod is het fijn dat er snel wordt gereageerd op vragen, zeer behulpzaam!
De website vind ik fijn werken, ook het bestelproces. De bestelling had ik snel in huis en kon het pakket goed volgen wanneer het afgeleverd zou worden en dat is ook erg fijn. De bestelling was met zorg ingepakt. Er zat zelfs nog een verrassing bij en een handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk dus. Of de producten bevallen, dat weet ik nog niet, want die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zeer duidelijke informatie op de website. We hadden reeds een luiersysteem en ik was op zoek naar inleggers. Direct gevonden en snel geleverd. Aangezien onze fysieke wasbare luierwinkel gestopt is, komen we hier zeker nog terug online bestellen.
Supersnelle verzending, heerlijke producten voor een eerlijke prijs en dan ook nog een persoonlijk tintje in het pakket. Wat wil een mens nog meer! Zo wordt het wel erg leuk om naar een betere wereld toe te luieren :-)
De baby moet nog geboren worden dus we hebben de luier broekjes nog niet in gebruik maar het ziet er mooi uit! Ben er erg content mee.
De bestelling snel ontvangen
Altijd fijn om bij nappy's te bestellen. Kwaliteit is altijd goed, veel goede info en vriendelijke klantenservice. Pakketjes zijn met zo min mogelijk verpakking.
Ik kocht de XL overbroekjes van Blümchen via jullie website en onze dochter kan ze er goed gebruiken. Jullie hebben grote keuze uit verschillende merken. Ik heb de overbroekjes van dit merk in de juiste maat nergens anders gevonden.
Zo hulpvaardig, goede en vriendelijke behandeling, kunnen velen een voorbeeld aannemen, dank jullie wel.
Door Nappy's begonnen met wasbare luiers. Sinds dien bestellen we hier als we iets nodig hebben. Altijd heel vriendelijk! Helpen je met alle liefde bij vragen. Snelle service. Echt een top bedrijf! Mezen hebben hart voor de zaak
Verzenden duurden iets langer dan verwacht, maar ik was blij verrast toen het geleverd werd. Ik een klein doosje, netjes paste alles er precies is. Én een kleinigheidje met een lief kaartje. Instructies voor eerste gebruik moet je op de site terug zoeken. Misschien een kleine verwijzing zou handig zijn. Vooral als first timer ;) Verder nu al erg blij mee. Na 4x voorwassen ziet alles er nog steeds prachtig uit!
Duidelijke website en een supersnelle levering. Attent dat er een persoonlijk briefje bij zit.
Kon makkelijk vinden wat ik zocht. Mijn bestelling werd daarna snel verzonden. Dank voor het geschreven kaartje wat erbij zat.
Goede communicatie, komen afspraken na.
Veel keuze van goede producten. Je mag oneindig veel vragen stellen. Je kan huren voor je koopt En ze hebben de laatste nieuwe printjes !! Niet altijd het goedkoopst maar wel veel keuze op 1 plaats.
Over alle producten en service ben ik super tevreden. Nappy’s is dé webshop voor wasbare luiers en advies. Snelle verzending, en vragen worden heel snel beantwoord.