Ik kocht al een aantal keer overbroekjes van Elskbar. De dag nadien kwamen ze steeds aan. Echt heel erg fijn! En wat een fijne overbroekjes
Snelle levering en zelfs nog met een persoonlijk briefje erbij. Waar vind je dat nog tegenwoordig?
Snelle levering, prachtige artikelen
Overzichtelijke site, veel informatie, vlotte verzendkosten en netjes op de hoogte gehouden via mail
Zeer snelle reactie op vragen per mail. Duidelijke adviezen gekregen. Snelle verzending van producten.
Nappys heeft goede producten waar ik erg tevreden mee ben. De service is netjes, goede kwaliteit en ook nog snel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom niks om op aan te merken =)
Mooie producten. De gekochte inleggers zijn lekker groot, kunnen meegewassen worden en bevallen erg goed.
Fijne winkel waar je nog gewoon vragen kunt stellen zonder eerst een chatbot te krijgen. En de bestelling wordt ook handmatig ingepakt, kan zijn dat er dan een foutje gemaakt wordt, maar ze lossen het altijd netjes op:)
Snelle verzending en goed product
Groot assortiment, veel duidelijke informatie per product, snelle service
Ik vergat iets toe te voegen in mijn bestelling dus belde de klantendienst en zij hielpen me heel goed zodat ik bij mijn volgende bestelling geen tweede keer verzendkosten moest betalen. De communicatie en verzending waren dus tiptop in orde, alsook de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Ruim aanbod. Voor elk wat wils. Heel fijn om snel hulp te krijgen bij je vragen over de producten. Veel kennis, professionaliteit en service gericht. Snelle verzending (of klaar zetten om op te halen) is ook top. Kortom, een heel fijn bedrijf.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van overbroekjes bij Nappy’s. Er was een ruim aanbod en de bestelling werd snel geleverd.
Duidelijke website met uitgebreide informatie en reviews over alle producten en snelle verzending
Goede service en prachtige en fijne producten
Zeer aangename ervaring! Er waren een paar spulletjes niet op voorraad, maar dit werd dezelfde dag nog gecommuniceerd. Uiteindelijk maar een paar dagen langer op mijn bestelling moeten wachten. De bestelling zelf was helemaal in orde!
Heel fijne winkel, denken echt met je mee ... Super snelle reacties bij vragen of problemen. Een dikke 10!
Ik heb inleggers besteld voor luiers voor grotere kinderen en volwassenen. De kwaliteit is prima en complimenten voor de vriendelijke service. Wasbare luiers zijn veel milieuvriendelijker dan wegwerpluiers en uiteindelijk ook goedkoper.
Om te bestellen bij Nappys is al een feestje met al die prachtige producten om het pakket daarna al de volgende dag in huis te hebben is perfect. Het kaartje en een klein presentje maken het extra leuk om alles uit pakken.
Fijne webshop met veel mogelijkheden en super snelle verzending! Iedere keer als ijkers moois heb besteld komt er al weer iets nieuws, moois op de site!
Zeer snelle levering, competitieve prijzen en een uitgebreid aanbod!
De gekochte spullen werden binnen een dag op de post gedaan en werden snel bezorgd!
Super snelle levering
We hebben eerst vlakbij een gratis consult gehad. Super fijn om op die manier even de producten van Nappy's te kunnen zien en voelen. Daarvoor konden we namelijk door de bomen het bos niet meer zien. En zelfs mijn nog wat twijfelende man ziet nu wasbare luiers helemaal zitten. Top! Dus een bestelling geplaatst en die was erg snel geleverd. Heel blij mee.