Super leuke printjes, hele goede kwaliteit en heel snelle levering!

Super leuke printjes, hele goede kwaliteit en heel snelle levering!

Altijd goede hulp en fijne producten.

De site is overzichtelijk, je kan veel informatie vinden op de site over van alles wat handig is wat betreft luiers, maar ook materialen voor vrouwen. Als je er niet uitkomt, staan de mensen van nappy's je altijd te woord. De spulletjes zijn fijn, snelle levering.

Goede ervaring

Goede website met productinformatie en productvergelijkingen. Goede producten en snelle levering

Na bestelling was het product vlot in huis.

Snel, deskundig en persoonlijk

Wat wil je nog meer? Ruim assortiment, snelle levering, blogs met deskundig advies en een persoonlijk berichtje als je je pakketje krijgt!

Fijne commincatie

Ik koop regelmatig dingen voor mijn lieve zoon. Helemaal blij met alle hulp en vragen die snel beantwoord worden. Goede kwaliteit aan spullen. Super blij mee.

mooi en netjes

Mooi materiaal en netjes gemaakt. Super snel bezorgd

Snel bezorgd

Leuke producten, snel bezorgd.

Mijn verwachting overtroffen

Ik ben positief verrast door de extra service van Nappy’s. Ik vroeg of ze de factuur achterwege wilden laten omdat het een cadeautje was en toen hebben ze het prachtig ingepakt. Dat had ik niet verwacht en daardoor extra leuk! Dank voor deze extra service, het was nu een echt cadeautje.

Snelle levering en met liefde ingepakt

Alles werd heel snel geleverd, en was zichtbaar met zorg ingepakt. Verder is het aanbod zo divers en het advies zo enorm, dat vind je nergens anders!

Excellent

Bon rapport qualité prix et livraison très rapide

Prettige site, snelle levering, mooi product. Lief kaartje erg persoonlijk. Zal hier zeker vaker bestellen

Weer goed

Ben weer blij met de mooie wasbare spullen :)

Producten van top kwaliteit, geweldige service!

Zwemluier zit goed, sluit mooi aan, mijn dreumes is er erg blij mee! Mooie ervan is dat de zwemluier lang mee kan door het verstellen met de drukknoopjes. Drukknoopjes zijn stevig en netjes verwerkt in het geheel. De service en kwaliteit zijn gewoon top, zoals ik gewend ben van Nappy's.

Een woord Top bedrijf

Zeer snel en goed geholpen. Top

Super producten en service!

Alleenmaar goede ervaring met nappy's. Het begon met een gratis consult, wat een top service. Producten worden snel verzonden en medewerkers staan via de socials altijd voor je klaar. Alle vragen worden snel beantwoorden. Ruim aanbod en super fijne producten!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, bestellen was makkelijk en bestelling kwam snel aan, ook nog met een lief bedankkaartje.

Fijne producten snel thuisbezorgd!

Uitgebreide informatie over de producten te vinden op de website, ruim aanbod, goede prijs-kwaliteitverhouding en snel in huis. Hartstikke blij mee!

Zeer snel &verzorgd bezorgd Supermooie stofjes en afwerking

Vlotte levering

Snelle levering en fijne producten

Het pakketje kreeg ik mooi op tijd binnen met goede handleiding erbij. Ben er heel tevreden mee en mijn zoontje is erg blij met deze uitwasbare pampers voor in de nacht.

Ik had een vraag en werd vriendelijk geholpen door de klantendienst. Alles was binnen een dag in huis. We kregen een presentje en een persoonlijke geschreven bericht bij de bestelling, wat wil je nog meer!

Top verzending en product

De wolbroeken van disana zijn top! Dit is onze 4e. Ook komen alle pakketjes snel en netjes aan. Nu met de nieuwe gebruiksaanwijzing voor de wolbroek helemaal perfect.

informatief en hele snelle levering!

Prettig dat bij alle producten een beschrijving wordt gegeven en vaak de voor en nadelen worden vermeld. Zo kan je een weloverwogen keuze maken.