Perfect!

Goede service, persoonlijk, altijd een leuk billendoekje erbij :)

De 2 wasbare luiers waren snel bezorgd. Heel fijn, want ik kwam structureel elke wasronde 2 luiers te kort (dus deden we toch weer een wegwerpluier aan.. ).

Komt afspraken na en mooie producten.

Heel goed service

Via de chat goed en zin vol contact.

Snelle levering, mooi en leuk verpakt. Fijn pakket samengesteld, erg tevreden!

Zoals steeds zeer vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering.

Goede virm

Prettig te dragen raad aan voor ieder

Mooie luiers, werken perfect.

Erg tevreden met de wasbare luiers. Snel geleverd, mooie kwaliteit (wij hebben vooral bamboe, hennep en katoen). Scheelt ontzettend veel geld en voor de billen van de kleine is het ook nog een stuk prettiger.

Overzichtelijke online winkel met groot aanbod

Ik bestel mijn wasbare (billen-) doekjes bij Nappy's, omdat het aanbod groot is (met bij ieder product zowat recensies), wat ik wil hebben altijd op voorraad is en de levering gedegen is.

Snelle levering, mooie ruime en relevante voorraad, meedenkend

Zoals de titel het zegt: bij nappys leveren ze super snel! Er zit altijd een leuk persoonlijk kaartje bij en soms een heerlijk billenpoetsdoekje! (Tip voor nappys: geen idee of jullie deze ook aanbieden maar anders zeker doen of beter aangeven dat die het zijn ;-)) Ze hebben een mooie voorraad met stuk voor stuk goede en degelijke materialen. (Slecht voor de portemonnee want ik wil alles wel!). Niet zo erg want als we straks uit de luiers zijn gaat alles naar een volgend pamperkontje. Inmiddels heb ik zoveel luiers dat ik ook af en toe ze uitleen om eens te proberen aan vrienden. Al raad ik als mensen serieus wasbare luiers overwegen altijd de huurluiers van nappys aan om te proberen! Heel fijn dat deze optie er is. (Wederom kleine tip: volgens mij zijn niet alle merken huurbaar, dat is jammer!) En voor losse boosters is de prijs wel erg hoog) Ik had een keer nachtluiers gehuurd zonder overbroek, want ik had zelf al wolbroekjes in gebruik. Toen kreeg ik netjes persoonlijk bericht dat er nog een overbroekje over moest en dat de meeste standaard overboekjes te klein zijn. Super lief dat ze zo meedenken en kritisch naar je (huur)bestelling kijken zodat je geen "miskoop" doet! Fijn bedrijf, ga zo door!

Top service!

Ik heb een bestelling geplaatst, maar was op vakantie. Ik vroeg of de bestelling na een bepaalde datum verstuurd kon worden en dat was geen probleem. Super fijn dat ze meedenken en alle producten die wij hebben zijn we ontzettend blij mee.

Zeer tevreden!!

Hele fijne webshop, met duidelijk en eerlijk advies over de producten. Goede en snelle service. Absolute aanrader voor de beginner en ervaren wasbareluieraar!

Snelle, vriendelijke service

Al vaker contact gehad met Nappys. Altijd snel reactie en vriendelijk bericht. Geen poespas qua verpakking (bv. Onnodige folies of leuke verpakkingen die je direct weer weggooit). Maar altijd een leuk handgeschreven kaartje met persoonlijke tekst en een klein nuttig (!) cadeautje. Heel fijne webshop!

Fijne en snelle service.

Mooie producten en uitgebreide info op de website. Leuke persoonlijke service. En

Fijne communicatie!

Leuk persoonlijk kaartje en een klein cadeautje erbij!

Goede, duidelijke website. Enige nadeel dat er zóveel opstaat dat je in het begin ff zoeken moet. Goede info. Vooral absorptietabellen ook nuttig!

Heel fijne overzichtelijke website! Ook een van de weinige websites die uitgebreid info geven over de verschillende vormen van wasbare luiers en absorptietabellen! Jullie zijn goed bezig!

Snelle goede service

De service was perfect . Inclusief een extraatje wat heel lief was

Snelle levering en goede producten

Snelle levering van de gekochte producten.

Goede service en snel geleverd

Nu meerdere keren bij Nappy's besteld. Ze leveren snel, hebben een heel fijne klantenservice en mooie producten. Zeker een aanrader dus!

Snel maar uitgebreid geregeld

We hebben een huurpakket met newborn luiers besteld voor 5 weken. De toelichting op de site is goed, maar ook zeker in het pakket zelf zit een berg aan fijne informatie. Het persooijke kaartje erbij maakt het helemaal af! Het pakket was de volgende dag al in huis, dus we konden supersnel van de wegwerpluiers afstappen.

Fijne producten, goed verpakt, snel verzonden en snel in huis.

Goed advies, mooie producten en goede service

Fijn dat er zoveel verschillende merken zijn en dat de consulenten niet betaald worden naar wat ze verkopen. Dit zorgt voor een eerlijk advies waar ik goed mee uit de voeten kan. Er was met een bestelling iets niet goed gegaan, dit is snel en correct opgelost. Zoveel mooie producten dat ik alles wel wil kopen :-).

Jullie staan altijd met raad en daad klaar! Geen enkele vraag is voor jullie te veel, Elke bestelling die er bestelt word of afgeleverd word, zie je dat er met heel veel liefde is aan gewerkt, verpakt.. Top! Ook elke bestelling is super snel binnen. Ik heb besteld en dn komen jullie met iets nieuw en staat het al direct op ons verlanglijstje ❤

Ruime keus, voldoende algemene en snel persoonlijk advies

Voor de geboorte van onze dochter een vrijblijvend consult gehad en veel verschillende merken/systemen in het echt kunnen zien. De ruime keuze op nappys maakt het mogelijk om ook een goed proef pakket zelf samen te stellen. Na de bestelling ook via de mail nog snel persoonlijk advies gehad over gebruik van een product.