Wij hebben de XS en S prefolds + Cloth Bums Fairy overbroekjes besteld en zijn er erg blij mee. Ons kindje was klein bij de geboorte (smal 6 pondertje) en past perfect in zowel de overbroekjes als de XS prefolds. Daarnaast snelle en vriendelijke service. Wij hebben ook een luierconsult gehad, dit was ontzettend leuk en leerzaam. Dikke aanrader!
Omdat ik wist wat ik wilde bestellen, mijn bestelling online gedaan en de volgende dag ontvangen. Ze doen wat ze beloven!
Snelle levering, fijne service!
Fantastische webshop met goede uitleg over de aangeboden producten. Ook de bestelling en levering verliepen zeer vlot.
Ik woon toevallig in de buurt en kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen. Fijn!
Ze sluiten mooi aan. Deze gekocht voor de maat 2 van totsbots luiers en passen er goed om. Tot nu toe geen lekkages gehad. Zeer tevreden!
Nappy's.nl is TOP !!! Niets is hun teveel. Elke vraag wordt snel per mail beantwoord. Het online bestellen, de verwerking en de levering verlopen altijd correct en vlot. Je wordt tijdens het hele proces op de hoogte gehouden via mail. Echt een aanrader. Niet alleen voor babyspullen. Maar ook voor volwassenen met incontinentieproblemen. TIP: als er een aanbod van zwemluiers voor volwassenen zonder neopreen zou zijn, is dat zeker een pluspunt. Doch deze zijn (momenteel) niet op hun site beschikbaar. Soms zijn neopreen zwembroeken of zwemshorts niet toegelaten in zwembaden. Men eist dan een gewone standaard zwembroek.
Ik heb al vaker op deze site besteld,dit ging altijd naar tevredenheid. Uitgebreide antwoorden bij vragen, snelle levering en een ruim assortiment.
snelle levering, goede prijzen, uitgebreid aanbod
Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Ervaring van de wasbare luiers heb ik nog niet.
Bestellingen zijn altijd snel binnen. Aanbod staat goed op de site uitgelegd en komt goed overeen met wat je krijgt.
Super overzichtelijke site met heel veel extra info en keuzehulpen en een groot assortiment.
Zelfs tussen kerst en oud en nieuw werd de bestelling snel afgehandeld. Klantenservice is ook erg behulpzaam als je problemen hebt met luiers
Producten zoals beschreven, snel bezorgd.
Ik bestelde wat overbroekjes van Rumparooz en romperverlengers. Het pakket was snel en netjes verzonden en de handgeschreven boodschap erbij maakt het nog wat persoonlijker. De overbroekjes van Rumparooz sluiten het mooiste aan over de strikluier van mijn dochter (2;4 jaar). Fijne winkel!
De bestelling kwam snel aan, goed verpakt en goede communicatie.
De website heeft een duidelijke lay-out, met zeker voldoende mogelijkheden om op te zoeken hoe een luier voor volwassenen moet ineen gemaakt en gedragen worden! TOP!
Hele fijne webshop met een heel groot assortiment luiers + andere benodigdheden (wetbags, inlegvellen, lanoline). Ontzettend goede service, ze staan altijd klaar om even mee te kijken als er iets niet helemaal lukt. Top!
Voor onze pasgeboren dochter hebben we goed passende overbroekjes gevonden voor een betaalbare prijs. zelf in de december periode was de levering snel.
Heel mooi en goede kwaliteit!
Ik had 2 sets wasbare zoogcompressen besteld. Bij levering bleek 1 set te kreukelen. Hierover contact opgenomen, kreeg de keuze geld terug of nieuw set laten opsturen. Heel fijn en netjes afgehandeld.
Veel keuze aan overbroekjes en goede beschrijving welke overbroekjes wel of niet over de meeste merken wasbare luiers passen.
De luier zat niet comfortabel. Groot, log, erg prijzig. De luier eerst gewassen, zoals ik de beschrijving stond. Hij mocht niet in de de droogtrommel. Duurde een aantal dagen voordat de luier droog was. We hadden de luiers speciaal voor ‘s nachts besteld, m’n kind wilde ‘m echt niet aan. Dus een erg dure grap om een keer uit te proberen of een uitwasbare luier iets voor de nachten zou zijn.
Wat vervelend dat de luier niet comfortabel zat bij jouw kind. Je kunt deze feedback geven bij het product zelf, dan kunnen andere klanten dat meenemen in hun keuze voor een geschikte luier. We hebben een speciale huur optie voor al onze luiers, waar je deze voor een relatief goedkope prijs kan uitproberen. Je vindt dit onder het kopje huren op de website. Overigens helpt onze klantenservice ook graag bij het vinden van de juiste luier.
Snel en netjes geleverd, goed product en op de mail vragen en tips persoonlijk beantwoord gekregen. Fijne winkel!