Super snelle service

Ideale website met veel informatie. Hele snelle verzending en prachtige paketjes om te ontvangen. Zoek je wasbare luiers? Koop ze bij nappy”s.

Alle producten die je nodig hebt.

Hele fijne webwinkel waar de prijs product verhouding perfect is. Daarnaast een duurzame webshop die zich inzet voor de toekomst van de planeet maar tegelijkertijd geen geitenwollesokken producten, echt hoor iedereen toegankelijk.

Klantvriendelijk, overzichtelijk, kwaliteit

De site is erg overzichtelijk waardoor ik snel kan vinden wat ik nodig heb. Het ziet er ook erg professioneel uit en bij vee producten staat duidelijke informatie. Ook zijn ze klantvriendelijk, wanneer je contact opneemt krijg je snel antwoord.

I love Nappys!

Ik word altijd zo blij als ik een pakketje van Nappys ontvang! Alles is zorgvuldig en met liefde ingepakt. Nu via de zomer actie een paar fijne luiers kunnen scoren. De site is ook altijd super overzichtelijk en informatief. En heel fijn dat jullie ook gratis naar Duitsland verzenden.

Overzichtelijke website, veel informatie, snel besteld en snel bezorgd. Ben erg tevreden!

Snelle, goed verpakte levering. Zeer goede en vriendelijke hulp bij vragen of problemen.

Duidelijke info, snelle levering

Nappy's is een super duidelijke website vol handige informatie bij de producten. Ze bieden gratis consulten aan wat erg handig is (mits de consulenten de mail beantwoorden, ik wacht al twee weken). Levering is altijd snel en netjes! Aanbod is gigantisch groot!

Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, zowel op mail als op sociale media als per telefoon. Ik had een probleempje met de verzending, er was een foutje gebeurd met het adres. En ik belde nog snel in de voormiddag en dit hebben ze onmiddelijk kunnen rechtzetten. Echt een super hulp!

Het duurt even om de website juiste spullen te vinden, maar de afhandeling is hartstikke goed.

Goed geholpen en mooie kwaliteit luiers

Fijn dat er een klantenservice via de chat klaar staat om mee te denken en vragen te beantwoorden. Er werd meteen bij de producten gekeken of ze bij elkaar pasten, goede service. Snelle verzending is ook fijn. Er staat veel info op de site, wat erg behulpzaam is.

Snelle en persoonlijke service

Duidelijk bestelproces, snelle en vriendelijke levering, persoonlijke touch door het handgeschreven kaartje én een klein cadeautje erbij: wat een verrassing!

Heel klantvriendelijk

Ik ben blij met de snelle verzending, vriendelijke communicatie vanuit Nappy's en de goede afhandeling bij een retour.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie producten van hoge kwaliteit en de levering was ook nog eens super snel!

Groot aanbod, de volgende dag meteen in huis!

Duidelijk en snel

Duidelijke website met goede informatie om je keuze te maken. Vervolgens snelle afhandeling en verzending!

Snelle levering en mooie producten

Heel goeie service

Goeie producten, snelle en vriendelijke service.

Fijne webshop, altijd goed verzorgd.

Super uitgebreid assortiment, als je een beetje mazzel hebt ook een leuke actie. Vaak ook een klein kadootje bij de bestelling, zoals een wasbaar billendoekje. De ene keer duurt de bestelling iets langer dan de andere keer, al heeft dat meer met de bezorgdienst te maken.

Altijd super

Alleen maar goede ervaringen met nappy's. Goede uitleg over de producten, fantastische service. Helemaal tevreden

Fijne service en uitgebreide collectie

Goede selectie aan verschillende items en merken, er zit voor iedereen wel wat tussen lijkt mij. Overzichtelijke webshop en vriendelijke service ook. Bedankt voor het instructie kaartje bij het wolbroekje!

Bestellingen worden snel verzonden vaak de volgende dag al in huis. Bij een vraag werkt de chat heel goed ook na sluitingstijd.

Goede service en snelle levering

Nappy's is een supersnelle leverancier van wasbare luiers en toebehorenen. Levert snel en is zeer klantgericht.

Qua product keuze menu is het niet helemaal lekker klikken als je echt lekker wil “bladeren”. Maar verder super, super bedrijf. Goede waarden en mooie producten. Service is ook top als ook de communicatie op socials en via de contactkanalen.

Netjes en persoonlijk

Komt over als een oprecht idealistisch en betrokken bedrijf met goede kwaliteit producten !

Top advies, snelle levering en perfecte service

De afgelopen periode ben ik langzaam overgestapt op wasbaar luieren. Nappy's geeft top advies, reageert supersnel op vragen en de verzending is vaak nog dezelfde of anders toch zeker de volgende dag. Ik ben echt heel enthousiast over dit bedrijf!!!