Ondanks de grote drukte en extra promotie en natuurlijk bestellingen van de “herbruikbare luier week” toch de bestelling super snel ontvangen!
De producten zijn altijd van goede kwaliteit. Zeer vriendelijke service en snelle levering. Heel fijne webshop voor al je wasbare wensen.
Ondanks drukte toch snel geleverd en de luiers zitten super goed. Heel blij mee.
Snelle service, goede bereikbaarheid. Zelfs tijdens de Reusable nappy actie week
Ik bestel regelmatig luiers en accessoires hiervoor bij Nappy's. Krijg altijd snel antwoord op vragen (ook via social media kanalen). Verder handige en overzichtelijke informatie op de website, onder andere de wasroutine-info en de absorptietabellen. Tot nog toe waren alle luiers en aanverwanten die ik bestelde van goede kwaliteit.
Uitgebreide keuze van producten. Snel geleverd. Bij levering ook een folder met instructies over hoe de wasbare luiers goed gebruikt en gewassen kunnen worden, erg waardevol!
Wat ben ik blij met nappys. Heerlijke producten, zeer goede uitleg, vriendelijk en snelle service. Kortom deze webshop is verslavend
Helaas werken de broekjes voor mijn zoon van 8 jaar in de nacht niet voldoende. Hij plast dan ook zo'n 350 ml in de nacht, hiervoor is het niet voldoende absorberend. Veel verschillende inleggers ook geprobeerd maar hij drijft elke ochtend uit bed. Hier dus geen succes. Echter wel goede service, snelle levering, prettig contact met de klantenservice gehad.
Originele beoordeling
Helaas werken de broekjes voor mijn zoon van 8 jaar in de nacht niet voldoende. Veel verschillende inleggers ook geprobeerd maar hij drijft elke ochtend uit bed. Hier dus geen succes.
Nappy's heeft zo veel keuze en zo veel informatie over wasbare luiers. Het is echt mijn "go-to" website geworden als ik weer wat nieuws zoek. Als er dan een mooie actie is dan profiteer ik daar graag van. Bedankt Nappy's, voor het zo toegankelijk maken van wasbare producten!
Fijne webshop met heel veel keuze!
Goed advies gehad, snelle levering.
Goede hulp, mooie producten, snelle verzending en altijd een persoonlijk briefje.
Ik houd ervan om goed te researchen wat ik nodig heb en ze hebben hele uitgebreide Informatie over hun producten en handige vergelijk schema's. Ook is er heel veel keuze en hebben ze ook de wat hippere merken zoals Elskbar.
Groot aanbod aan wasbare luiers en Assecoires, goede informatie en snelle levering.
Ruim assortiment, snelle verzending. Aanrader!
De verwerking van de bestelling en de retourzending ging erg soepel en snel. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de fijne kwaliteit van het wasbare maandverband!
Inmiddels heb ik al 3x een aankoop gedaan bij Nappys. Ze hebben een ruim en breed assortiment aan verschillende type wasbare luiers, en dat heeft geholpen in de juiste luier vinden voor onze dochter. De levering is alledrie de keren snel en goed verlopen.
Ondanks de RNW de juiste producten snel geleverd voor een goede prijs!
Super fijne webshop! Uitstekend advies en prachtige artikelen!!
Alleen maar goeie ervaringen met Nappys! Altijd bereikbaar voor prettig, persoonlijk advies en meedenken via diverse kanalen. Het is duidelijk dat de eigenaren hard voor hun zaak hebben! Superveel mooie producten in dit uitgebreide assortiment en goeie keuzehulp en informatie op de website. Bezorging gaat ook altijd snel en goed en met een persoonlijke noot erbij. Ik zou nappys absoluut aan iedereen aanbevelen!
Al meerdere keren besteld en vaak zit er een cadeautje als een billendoekje bij. Altijd leuk en wordt gewaardeerd. Blij dat jullie er zijn!
Nappy's heeft exclusieve prints van prachtige wasbare luier merken. Daarnaast ook meer wasbaar zoals maandverband en billendoekjes. Wij gaan steeds meer wasbaar doorvoeren!
Wat een fijn bedrijf is dit! Als eerste het gratis consult dat je kunt krijgen.. heeft mij echt zo geholpen! En zo fijn dat hun al hebben uitgezocht wat de goede merken zijn.. als je iets bij ze koopt weet je gewoon dat het product goed is. En om er achter te komen of het ook bij jou en je kindje past kun je ze alles vragen en staan ze meteen voor je klaar. Het is allemaal heel erg persoonlijk (zelfs een handgeschreven briefje en cadeautje bij je bestelling!) Ik heb inmiddels meerdere bestellingen bij ze gedaan en ben alleen nog maar heel erg tevreden. O en super leuk dat ze op Instagram ook gewoon heel veel gratis tips en tricks geven! Het enige nadeel is dat ze zoveel leuke dingen hebben waardoor je moet oppassen dat je niet veel te veel koopt. O en hun website is ook echt heel erg uitgebreid met heel veel goede informatie!! Plus elk product heeft heel veel reviews waardoor je een nog beter beeld van de producten krijgt. Nappy's bedankt!!
Fijn assortiment en perfecte service!
Sinds kort begonnen aan het avontuur, ruime keuze in de webshop. Snelle verzending & altijd een persoonlijk kaartje.