Great webshop!

Super webshop with always nice products, and interesting details to help make a choice. Unfortunately I always have an issue with DPD when they deliver at my place so I always think twice before ordering (but maybe it's for the best because I love all the nice new prints...)

Snelle en vriendelijke service

Snelle service, hoop aanbod.

Goede verleng stukjes romper

Fijn verleng stukjes. Goed kwaliteit en sterke stof. Alleen ik vind ze kort. Een half jaar geleden had ik ze ook besteld en die waren ong 2 cm langer. Daar door soms alle 3 stuks nodig bij de rompertje.

Fijne communicatie en snelle levering

Ze hebben me goed geholpen toen er een probleem was met een wasbare luier. Ze denken mee en regelen alles snel af.

Super goed contact en uitleg

Ik heb een consult gehad en veel uitleg gekregen. Nu ook helemaal over op de luiers en het werkt perfect!

Hele fijne webwinkel!

Hele fijne webwinkel met persoonlijke aandacht. De bestelling is altijd snel in huis en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij en vaak een klein extraatje.

Erg fijne webshop, ruim assortiment. Tevens een erg snelle levering en fijn contact met de klantenservice.

Fijne website

Nappy's is mijn favoriete website voor de mooiste wasbare luiers en de nodige assecoires. Alles wat je nodig hebt (en meer) kan je hier makkelijk vinden.

Heel fijn

Ik heb het al eerder gezegd, maar de website is heel fijn om doorheen te scrollen. Alle luiers/merken/systemen zijn netjes georganiseerd en je kunt overal gebruiksvriendelijk bij. Ik had laatst de klantenservice benaderd omdat ik nog steeds last van lekkage had bij mijn nachtluiers. Ik kreeg snel antwoord en de tips die ik kreeg waren een schot in de roos. Ze weten gewoon waar ze over praten. Oh, en ik vind het altijd leuk dat ik een klein cadeautje bij mijn bestelling krijg.

Super snelle levering, fijne website van alles voorzien en top consult gehad via nappy”s! Tip

Gratis consult via nappy”s om over te stappen op was bare luiers is echt een tip. De website heeft alles tot beschikking en zo kun je dus echt een opmaat pakkeet samenstellen naar eigen wens. Wij zijn heel blij

Snel en compleet

De extra billendoekjes worden erg gewaardeerd en fijn hoe milieuvriendelijk het verpakt was.

Snelle levering van goede producten

Nappy’s verkoopt mooie producten (dit keer bestelde ik een wetbag en twee wolbroekjes). Ze werden snel bezorgd, met dit keer als extra’tje een leuk billendoekje.

Snelle levering, goede uitleg, veel keuze

Er is veel te kiezen en dan is het ook fijn dat er een gedetailleerde omschrijving van de producten bij staat. Ik vind mijn kind belangrijk en dan is het ook fijn dat er een bedrijf is die ook het beste met kinderen voor heeft. Daar bovenop komt nog de snelle levering.

zeer goed

Overzichtelijk, klant vriendelijk. Snelle levering en makkelijk retourservice.

Veel keuze en snelle verzending

Nappys is een top website! Vele mooie printjes en merken. Bij vragen zijn ze bereid tot hulp. Bestelde pakketjes heb ik altijd binnen 2 dagen ontvangen wat top is! Zeer tevreden klant hier

Fijne webwinkel, snelle verzending

Fijne webwinkel met goede productkennis, eerste waar ik kijk als ik iets nodig heb.

Goede en snelle service

Duidelijke en uitgebreide website. Alles was heel snel binnen, voorzien van duidelijke instructies en een kleine attentie. Werd zeer gewaardeerd!

heel fijn!

heel fijn!

Meedenkend

Nappys neemt de tijd om je te begeleiden in je zoektocht nr welke wasbare luiers/attributen passend zijn. Het advies is ook altijd eerlijk wat betreft hun eigen ervaringen met producten. Als je vervolgens tweedehands wil denken ze ook gewoon met je mee. Ik merkte dat ik toch steeds bij nappys uitkwam voor bepaalde merken omdat ze gewoon beter zijn en nergens anders verkrijgbaar. (Bijv lighthouse supreme) Superbedankt voor alles jongens en keep up the good work!!

Goeie klantenservice, snelle levering

Meerdere keren besteld bij nappy's, altijd snel geleverd. Toen een van mijn wasbare luiers een productiefout in het klitteband bleek te hebben had ik de volgende dag een nieuwe op de mat liggen, super vriendelijk geholpen!

Snelle levering, niet duur

Echt prima wasbare zwembroekjes. Snel geleverd, goede kwaliteit en niet duur! Een met een leuk persoonlijk berichtje er bij

Heel veel informatie en fijne producten

Nieuw in het wasbaar avontuur was ik op zoek naar informatie én de daarbij behorende producten. Dat vond ik allemaal bij Nappy's! Eerst heel veel lezen, uitzoeken en zelf je keuze maken op basis van de uitgebreide informatie op de website.

Geweldig bedrijf goede service

Een lek overbroekje zorgen ze gelijk voor een goede oplossing in een hele snelle tijd! Verder als wij iets nodig hebben op het gebied van wasbaar is nappys de eerste site waar we aan denken met goed advies en snelle verzending. Klantenservice reageert snel kortom top bedrijf!

Geweldig bedrijf

Super service, deskundig team, heel persoonlijk en enorm snelle levering. Tot noch toe altijd super tevreden met 3 kids in de luiers.

Netjes en snel geleverd

Mooie producten netjes en snel geleverd