Veel informatie en keuze, we hebben een consult gehad met een lieve dame en daaruit twee systemen gekozen om te testen. Nu verder uitvogelen wat het beste werkt, er zijn er zoveel! De keuze en informatie op de site is superfijn en de bestelling was snel binnen.
Snel geholpen, persoonlijk kaartje in de doos.
Een ontzettend fijn bedrijf. De website is overzichtelijk en prettig in gebruik. De bestelling altijd erg snel verzonden en, mocht het nodig zijn, een fijne klantenservice.
Mooie producten met hele duidelijke uitleg op de website en voor de uitgebreide uitleg over alle soorten systemen kun je vrijblijvend bij een consulent in de buurt terecht die je heel goed helpt. We zijn super tevreden en gaan wasbaar een kans geven!
Altijd netjes snel geleverd en goed geadviseerd.
Een breed assortiment en goede hulp bij je keuze!
Geweldig dat je een proefpakket wasbare luiers kunt huren. Dit, samen met alle info op de website heeft me enorm geholpen wegwijs te raken in het grote assortiment aan luiers. Verder een heel snelle service!
Wat een fijne winkel is dit!
Moeilijk kiezen zonder ervaring met zoveel merken. Wel hele snelle levering en snelle antwoorden op vragen.
Een fijn bedrijf. De site is duidelijk en veel keuze. Ook duidelijke uitleg. De levering is snel. Er zat een handgeschreven kaartje bij en zelfs een klein presentje. Super leuk!! Hier gaan we meer bestellen.
We zijn vooraf goed geadviseerd en bij de bestelling was men meedenkend en flexibel. Producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.
Ik bestel al een aantal jaren op nappys.nl. Altijd goeie kwaliteit en is er toch iets mis? Dan verloopt het contact vlot en prettig! Ook als ik vragen heb of advies nodig ben kan ik bij het team van Nappys terecht. Heel fijn! Ik wordt altijd enthousiast van de nieuwe prints op luiers en overbroekjes. Eigenlijk hoef ik geen luiers meer te kopen maar soms kan ik die leuke printjes niet weerstaan haha! Ik beveel nappys.nl zeker aan!
Fijne stof voor de wasbare Zoogkompressen, had ik veel eerder moeten doen!
Snelle levering, persoonlijk briefje vond ik erg leuk. Zat een klein kadootje bij de bestelling Fout in de luier werd snel opgelost.
Door een computer fout was er een broekje niet. Supper fijn en snel via WhatsApp opgelost.
Goed verpakt, snel verzonden en leuk dat er een extraatje bij zat
Ervaring was goed, niks op aan te merken.
Wederom een uitgebreide keuze tegen een hele goede prijs en ondanks de winteractie en verzending naar Duitsland, super snel geregeld! Het semi persoonlijke contact via het kaartje vind ik ook altijd leuk.
Fijne overzichtelijke site met veel informatie en een enorm aanbod
Zeer mooie producten en snelle levering. Bij het uitpakken bleek 1 luiertje stuk te zijn, maar dit is zeer vlot opgelost. Ook het persoonlijke tekstje erbij was heel leuk. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker nog bij jullie bestellen!
Op de website is veel informatie te vinden die helpen bij het kiezen. Er is een ruime keuze in verschillende merken en prijsklassen. De levering gaat supersnel.
Ik koop regelmatig luiers voor mijn kinderen en als cadeau bij kraamvisite aan buurvrouw, collega of vriendin. Iedereen is blij en tevreden met de goede kwaliteit van de luiers. Daarnaast vind ik de service uitstekend en het toegevoegde kaatje met een persoonlijk bericht heel leuk.
Fijn om even kort te kunnen sparren via de chat/messenger. Dan zijn je vragen zo beantwoord en kun je weer verder, heel fijn als onervaren wasbare luier mama die zich wel heeft ingelezen maar geen consult heeft gehad :). Het aanbod is ruim en fijn! Alle details worden duidelijk vermeld op de site en dat vind ik ook echt top! (Bijv. absorptievermogen en welke stof er tegen de huid gedragen wordt). Ik kom hier zeker nog terug :).
Veel fijne informatie, verslavend voor als je met wasbare luiers werkt!
Altijd goede service. Mis wel wat meer soorten boosters. Geffenbaby bijvoorbeeld en wilde nog wat bamboe prefolds van Blumchen bestellen maar staan er niet meer op. Toch een 10 omdat ik blij met Nappy’s ben!