Hele fijne site om info te krijgen en ruime keus

Ik vond het jammer dat bij de bestelling geen kaartje zat met wasadvies/gebruik van de luiers.

Goede winkel snelle levering

Snelle bezorging en fijne communicatie zowel via mail als social media.

Altijd fijn advies en snelle levering

Toen ik vragen had over mijn wasroutine werd ik meteen heel fijn en kundig geholpen. En altijd als ik bestel is de bestelling er snel en met een Persoonlijke noot.

Fijne wolbroekjes!

Heerlijk soepele wolbroekjes van merino wol, voor mensen die geen PUL willen gebruiken. Hopelijk gaat het klittenband lang mee. Levering binnen 2 dagen, heldere communicatie. Tevreden!

Er was iets kapot van mijn bestelling (daar kon Nappy's overigens niks aan doen) en binnen een dag had ik een nieuw product thuis gestuurd gekregen. Uitstekende service!

Snel verzonden

Erg snelle verzending, mooie producten! Kortom erg tevreden

Uitstekende service

Goede producten, snelle levering en goede communicatie.

Direct contact bij vragen, snelle verzending, goed advies

Veel kennis en goed advies over alles wat met wasbare luiers te maken heeft.

Geweldige website

Goede service , persoonlijk advies. En een persoonlijk bedank woord.

Ontzettend snelle en goede, verzorgde service!

Ik heb bij Nappy's mijn eerste pakket wasbare luiers aangeschaft. Buiten dat de site superveel en mooi overzichtelijke informatie bevat, adviseren ze ook erg goed! Het pakket was al de volgende binnen en mooi en netjes verzorgde producten. Ik ben er erg tevreden over!

Fijn

Snelle verzending, aardig, ruime keus

Fijne communicatie en snelle levering

Always happy with my ors

Great selection of cloth diapers and inserts, but you can get it elsewhere. What really makes them special is that they indeed care for the environment. No plastic packaging, no huge cardboard boxes. Just the right sized box neatly sealed with paper tape. And a nice handwritten note. I love it.

Large variety of brands and fast delivery

The site has a large offering of brands and types of diapers and diapers accesories. With a good description of their properties, so I can choose what I need. It would help if there was also a description or guidance of which diapers/sizes are compatible between each other.

Zeer snelle en persoonlijke levering

Net voor 16:00 besteld en inderdaad de volgende dag in huis met een persoonlijke handgeschreven boodschap erbij. Super! Jammer dat ik van sommige luiers niet genoeg kon bestellen, omdat daar niet voldoende voorraad voor was.

Goed geholpen bij luier uitslag baby

Na een aantal maanden mijn wasbare luiers gebruikt te hebben ontstond er luieren uitslag op de benen van mijn baby. Ik begreep niet hoe ik dit kon voorkomen. Na contact te hebben gezocht met nappy’s hebben zij met goed geholpen met uitleg hoe ik de luiers om kon doen. Verder super snelle verzending en altijd leuk verpakt.

Goede service en advies

Fijn gesprek en goed advies en snelle levering. Luiers passen heel goed en doen wat beloofd is.

Altijd snel bezorgd en je kan op de site chatten met vragen.

Fijne winkel met overzichtelijke website.

Fijne en snelle service

Bij nappy's krijg je altijd snel en duidelijk advies. Ook wordt je bestelling snel verzonden. De producten die ik tot dusver besteld heb zijn van goede kwaliteit en wat ik ervan verwacht had.

Super veel informatie en heel groot assortiment. Leveren snel en reageren snel op vragen. Site is soms wat onoverzichtelijk alleen.

Goed advies, mooie producten.

Een tijdje terug mooie oefenbroekjes gekocht voor onze inmiddels zindelijk dochter. Ik heb advies gevraagd via instagram en ze denken goed mee. Heel tevreden over Nappys.nl!

Goed product, goede service

Het product is goed en zoals omschreven. De service is goed. Ik had een bestelling gedaan maar had een fout gemaakt, ik kon hem makkelijk kosteloos ongedaan maken en een bieuwe bestelling plaatsen. Top!

Fijn winkelen en goede service

Snelle levering, veel keus, en goede service, meestal zonder gezeur (een keer gezeur tijdens terugsturen toen er een plastic zakje 'originele verpakking' weg was gegooid)

Snel en communicatief

Bedankt!

Altijd goede service

Snel in huis, mooie producten en goed milieubewust ingepakt