Snelle levering, goede producten

Goed assortiment, snelle levering

Uitstekende service

Nappy’s heeft mij altijd heel uitgebreid en goed advies gegeven, verkopen echt mooie producten en versturen ook snel! Je kunt merken dat deze mensen hart voor de zaak hebben en de wereld een mooiere plek willen maken met wat minder afval en blije ouders ;)

Supersnel geleverd, prima service!

Geleverd de volgende dag, met een mooie kaart daarin en een klein cadeautje

Zeer vlotte levering

Altijd ben ik verbaast hoe snel mijn order er is! De website is ook makkelijk te gebruiken met veel uitleg.

Vriendelijk en goede snelle levering

De levering is snel en goed. Vriendelijk kaartje erbij en goede uitleg en instructie.

Goede producten en service

Duidelijk omschrijvingen op de site, en ook veel extra informatie. Het pakket zag er netjes uit, zelfs met een handgeschreven kaartje.

Snelle levering, goede informatie. En fijne start pakketten!

Geweldige producten, behulpzaam, snelle levering

Heel fijn bedrijf waar de prachtigste wasbare producten te koop zijn. Bij vragen snel antwoord. De levering is altijd ontzettend snel!

Mooie artikelen en snelle levering

Sinds mijn eerste luier bestelling helemaal tevreden. Veel info op de website, groot assortiment en altijd snelle levering inclusief een persoonlijke boodschap. Ben helemaal op qua wasbare luiers, dus zal binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Informatieve website, snel geleverd en goede producten.

Supersnelle levering, overzichtelijke website

Overzichtelijke, informatieve website waar heel veel op te vinden is. Eerlijeke reviews bij de producten helpen je kiezen. Bestellen is simpel, levering van je spullen heel snel en van het vriendelijke pakketje word je gewoon heel blij!

Snel, mooi verpakt, echt top!

De bestelling kwam zo snel binnen! Er zat een gratis billendoekjes bij en de bestelde artikelen zijn helemaal wat ik er van verwacht had! Super! Echt fantastisch die Elskbar overbroekjes. Ik ben nog even aan het uitproberen welk systeem we gaan gebruiken en dan bestel ik meer!

Hele fijne webshop, overzichtelijk, snelle geleverd en heel netjes verpakt

Zeer fijne ervaring bij deze webshop. Na het bestellen kreeg ik meteen een bevestigingsmail. Ook is mijn pakketjesbek verstuurd. De producten zaten keurig verpakt. Heel blij mee! Dank hiervoor.

Goed geinformeerd, snel, helemaal tevreden!

Zo'n fijne eerste ervaring. Goed geinformeerd, ik kon altijd terecht met vragen. Het pakketje was er belachelijk snel (en kan dus snel naar het buitenland verstuurd worden, zin in!) En zo'n leuk presentje, dank je wel!

Fijne duidelijke website

Overzichtelijke website met heel veel keus in wasbare luiers. Fijne verdeling in soorten en dan pas in merken. Bij iedere luier voldoende informatie over het gebruik. Snelle en nette verzending met een handige kaart met de wasvoorschriften!

Fijne winkel met persoonlijk en laagdrempelig advies

Ik ben door nappys uitstekend geholpen met al m'n vragen. Wasbaar luieren voelt als een oerwoud als je er nog niks mee van doen hebt, maar dankzij hun advies heb ik nu alles in huis en kan het avontuur beginnen! Dankjewel voor jullie tijd!!

Steeds uitstekende dienstverlening

Persoonlijke aanpak, met af en toe een extraatje erbij, steeds leuk om de pakketjes af te wachten!

After a fault with one of the nappy over trousers, a replacement was sent out

Mooie producten geleverd gekregen

Opnieuw mooie overbroekjes en een Snappy ontvangen. Alleen... de bezorging is echt niet binnen 24 uur. Dat is me al eerder opgevallen, het duurde helaas 3 dagen waardoor het niet op tijd binnen was voor ons kraambezoek. De producten van Nappy's en het leuke briefje erbij zijn altijd top, de bezorging kan nog beter!

2 dagen later in huis

Fijn

Aardige mensen, goede prijs kwaliteit

Fijne producten en goede service

Ik zou er zo weer iets kopen

Meedenkend en beschikbaar

Superfijne mensen, denken echt met je mee en zijn op zoek naar de beste match voor jou. Ook ontzettend fijn dat ze altijd goed bereikbaar zijn. Persoonlijke aanpak is iets wat ik erg op prijs stel in deze tijd van digitalisering!

Nappys.nl goeie informatie

Heb het hele pakket in 1 keer besteld via nappys goede informatie. Veel en duidelijk! Wat wel irritant is is dat ze boven aan de website beloven na een dag te bezorgen maar dat is nog nooit gebeurd. Vind ik niet erg maar beloof het dan niet. (Blijkbaar zijn daar voorwaarden voor maar als dat zo is promoot het dan niet!) Zoek functie op de site kan beter. Al met al erg tevreden maar er zijn nog genoeg puntjes om op de i te zetten die de koop ervaring beter maken.

Leuke producten, snelle levering

Wij hebben de juiste spullen op tijd geleverd gekregen. We vinden het aanbod van nappy's leuk voor onszelf en voor mensen om ons heen als kraamcadeau.