Erg fijne producten (luiers en maandverband) en super plasticvrij verpakt. Werd ook erg snel geleverd. Ben er blij mee!
Super fijne website! Veel producten, mooie merken, genoeg informatie en snelle/ vriendelijke service. Goed en duidelijk overzicht en ook via je telefoon makkelijk te bestellen! Ik moest even wennen aan het idee van wasbare luiers, maar als je ziet hoe mooi ze zijn.. ik ben helemaal om!
Fijne webwinkel met veel aanbod en informatie. Snelle verzending en leuk dat je er een cadeautje bij krijgt om uit te proberen!
Snellw service, goed advies en veel info op de site
Heel compleet. Service, informatie, artikelen, snelheid. Helemaal top
De Cheeky Wipes zijn echt fantastisch. Ik gebruik ze al 2 jaar met veel plezier. Het blijkt ook veel hygiënischer dan de dunne wegwerp doekjes en natuurlijk veel beter voor het milieu. Ik geef het regelmatig als tip of zelfs als kraamcadeau. De service van Nappy’s is top. Bedankt!
Ik werd heel goed geholpen. Men antwoordde snel en zorgvuldig op mijn vraag, de informatie was correct en heeft me een goede beslissing helpen nemen.
Overbroekjes besteld van elskbar. En inleggers. Werken super fijn. Hele duidelijke website met veel aanbod
Zeer tevreden!
De grootte van het assortiment is op het eerste gezicht beangstigend, maar wat een fijne en kundige hulp wordt er door de medewerkers geboden. Super fijn, ik zal vaker bestellen!
The items arrived as promised the next day and the personal touch is definitely appreciated. Very happy to have found this shop through a Facebook post!
zeer volledige website, kwa informatie en producten.
Goede website, uitgebreid assortiment en snelle levering
Heel fijne plek om informatie te krijgen over wasbaar (luiers, vrouwelijke hygiëne), om vervolgens de prachtigste merken aan te kopen die met alle liefde worden ingepakt en verzonden.
De bestelling is altijd snel geleverd en het pakketje, compleet met handgeschreven kaartje, is altijd netjes verzorgd.
Uitstekende service: Snel antwoord op vragen Praktische site met veel uitleg Snelle levering
Super fijne uitleg over de producten. Mail wanneer artikelen op voorraad zijn en een leuk kaartje erbij
De heilwolle bij jullie besteld, het werkt goed tegen de tepelkloven, pijn is binnen 2 dagen al voor de helft verminderd en je ziet de wondjes al genezen.
Heel veel keuze uit mooie producten welke super snel geleverd worden en aan alle verwachtingen voldoen .
Ik krijg altijd een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling, dat maakt het echt persoonlijk. Heel fijn en groot aanbod, betaalbaar, goede kwaliteit en altijd snel en keurig geleverd. Nappy's is echt een aanrader!
Ik ben altijd tevreden over Nappy's! Het aanbod is groot, ze leveren snel en de pakketjes worden altijd ingepakt met een persoonlijk kaartje. Zo leuk! Echt een feestje om uit te pakken.
Op de website kon ik niet zo 123 de verpakte cadeaubon vinden (deze staat verstopt met een link in de digitale cadeaubon), maar met wat hulp via de chat was het snel geregeld en had ik de cadeaubon na 2 dagen al in huis. Top dus!
Advies gevraagd over nachtluiers. Meteen een bestelling geplaatst en de volgende dag in huis.