Snelle levering en een persoonlijke boodschap
deze inlegvellen lingezijn geweldig en ze hebben een geweldige maat
Snelle verzending! Producten voldeden zeker aan de verwachtingen.
Snelle service en persoonlijk
Fijne luiers met een prima pasvorm en niet zo duur. En veel beter voor het milieu dan wegwerpluiers. Prima service van Nappy's.
Heel tevreden met de snelle levering. Producten (oa nachtluier, billendoekjes , lanoline) zijn van zeer goede kwaliteit.
Goede service, snelle verzending en vooral heel goed advies! Er wordt echt met je meegedacht en je krijgt snel een reactie. Dus in een woord: top!!
Mooie producten, goeie service… wij zijn blij!
Nappys levert super snel en bij vragen snelle en fijne service via de app! En wat een mooie kwaliteit spullen!
Goede service en advies rondom wasbare luiers.
Supersnel geleverd, direct uitgepakt en alvast uitgeprobeerd, eigenlijk alleen voor de nacht, maar lekker aangehouden. Mooie tussenmaat, niet te groot of te klein, goed afgewerkt, heerlijk zacht, past perfect, zit lekker. Eigenlijk gewoon een babyluier, maar dan voor grotere kinderen, helemaal super. De foto's bij het product helpen goed, plaatjes zeggen meer dan veel letters . . .
Qua webdesign zou ik aanraden de klant te laten zien naar welk adres verzonden gaat worden voorafgaand aan bevestiging. Zeker als betaaladres anders is dan het bij de webwinkel opgeslagen adres. Dit scheelt werk achteraf!
Fijne luiers, duidelijk overzicht op de site en snel geleverd!
De reactie bij klachten is uitstekend, er wordt je mail echt gelezen en er op reageert. Je klacht wordt niet zomaar met een zin afgedaan. Zo moet het!
Makkelijk besteld, snel verstuurd en netjes verpakt. Helemaal top!
Snelle levering, eco vriendelijk verpakt, helemaal top
Heel tevreden van mijn bestelling!
Als ik iets nodig heb aan luiers of accessoires of een kraamcadeau wil kopen dan kijk ik altijd eerst bij nappy's. Fijn aanbod en ze hebben echt bijna alles wat ik zoek. De kwaliteit van de spullen is zeer goed, op 1 klein iets geen problemen gehad. En ik heb al zeker tien keer verschillende spullen gekocht. Echt een aanrader deze webshop.
Goed materiaal en goed te onderhouden en nog belangrijker vrolijke billetjes bij mijn kleinzoon
Wat een mooie producten verkoopt deze webshop. Veel keuze met als gemene deler kwaliteit. Daarnaast fijne chat om eerlijk advies te vragen. Echt een aanrader
De luiers zijn conform verwachting in goede staat geleverd. Levering was ook binnen de verwachte termijn. Het lieve kadotje van een billendoekjes waardeer ik ook ten zeerste. Ik zal hier zeker weer luiers kopen De luiers zelf werken echt fantastisch. Overdag hanteren wij strikluier systeem wat we snachts in het donker wat minder praktisch vinden. Deze luiertjes zijn veel meer dummy proof en daardoor makkelijk in gebruik. Nadeel vind ik wel de lange droogtijd ivm de strikluier. Al is dit uiteraard logisch verklaarbaar. Dit nadeel weegt ook niet op tegen de voordelen van niet snachts een luier te hoeven vouwen en om strikken.
Mooie luiers te koop, vriendelijk personeel en snelle service!
de vraag die ik stelde werd meteen door Marco beantwoord, super vriendelijk en het werd meteen geregeld. Top!
Snelle service, goede producten en heldere informatie!
We have rented and purchased washable diapers from Nappys.nl and have been very satisfied with the quality of the products. We have always received things quickly and with minimal packaging.