Al vaker hier besteld. Ze hebben een uitgebreid assortiment, snel bezorgd en leuk ingepakt met een handgeschreven briefje

Top! Snel, goede producten

Gewoon goed

Snel geleverd en goed product

Naar tevredenheid geleverd en producten is in goede nieuwstaat. Nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Soepele levering, zeer prettig product

De wasbare zoogcompressen van little lamb zijn lekker groot, superzacht en goed absorberend. Moet ze nog vaak wassen tot ze optimaal zijn, maar ben ook al tevreden met de eerste opvang bij eerste gebruik, omdat ik nu nog in de kraamtijd zit en toch niet zo veel op pad ben.

mooie, kwaliteitsvolle items. Wel zonde dat maten niet kloppen.

Het was even wennen als ik het pakket opendeed. De slips hebben een dikke bodem en hebben op het eerste zicht iets weg van een pamper. Maar als ik het aantrek, zit het super comfortabel en vervagen mijn vooroordelen als sneeuw voor de zon. Ik bestelde hoge slip en 2 gewone. De maatverdeling voor de gewone slips zijn 16-18. Helaas heb ik bij deze slips het gevoel dat deze in de Lies nogal strak aansluiten. Bij gewone katoenen slips zit deze maat nochtans ruimschoots om mijn lichaamsdelen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het uitzicht maar vind het jammer van de maatverdeling.

Goede info en service

Door de consulente en de website veel info die duidelijk en helder is. Veel keuze, met goede uitleg. Snelle verzending met goede adviezen voor thuis!

Top service en snelle levering

Altijd heel fijn contact, goed en snel advies en een supersnelle levering.

Snelle levering en veel uitleg over de producten!

Hoeveelheid producten vind ik ook overweldigend. Een kleinere selectie zou prettiger zijn( bv budget, goed, best en beter) Wel fijn dat er veel informatie bij staat. Leveringsvoorwaarden aantrekkelijk. Producten heb ik nog niet kunnen uitproberen. Zou de website zeker aanraden!

Snelle verzending. Bij de levering zat een persoonlijk bedankt kaartje en een klein extraatje, leuk!

Goed product, makkelijk te bestellen en snel verzonden

Goed product, makkelijk te bestellen en snel verzonden

Goede persoonlijke service.

Een prettige webshop die wasbaar luieren toegankelijk maakt. Altijd snel persoonlijk advies. Uitgebreid aanbod, wat altijd vernieuwd. Fijn om alle informatie omtrent wasbare luiers op één overzichtelijke plek te hebben.

Perfecte service

Goede producten, zeer klantvriendelijk en snel!

Duidelijk overzichtelijke site. Met goede informatie per product.

Goeie snelle en vriendelijke service

Helemaal tevreden over Nappy’s Mijn bestelling was er supersnel en er zat een handgeschreven kaartje bij. Ongelofelijk attent en aardig! Ik raad dit bedrijf zeker aan, ook om de goeie duurzame producten.

Gewoon top!

Zo leuk dat geschreven kaartje, super snel geleverd ook en heel verzorgd.

Hele snelle en fijne service

Besteld en de volgende dag in huis. Enige aanmerking is dat 1 zwemluier op het plaatje rood lijkt en in werkelijkheid meer naar roze neigt. Maar eigenlijk vind ik dat ook wel leuk, dus ons zoontje gaat er binnenkort lekker mee zwemmen.

Snelle levering. Uitstekend qualiteit

Snel, netjes en altijd met een persoonlijke boodschap erbij.

Heel fijn

De beste producten en prettige klantenservice

Super snel en netjes geleverd

Fijne site met goede uitleg. Luiers die ik wilde waren even op maar snel weer op voorraad. Snel en netjes geleverd met leuk kleinigheidje erbij.

Zo blij met een websitebezoek als nappy’s. Veel informatie, groot assortiment en uitstekende service.

Helpende en overzichtelijke website

Veel goede informatie, helpt echt goed met de juiste keuze maken!

Fijne service van Nappy's! Snelle verzending, goede producten en tot nu toe altijd een kleinigheidje extra gehad. Bv een billendoekje :)

Net pakket

Pakket ziet er netjes uit, website ook handig, veel keuze.

Snelle verzending persoonlijk kaartje

Snelle verzending bij mij op vrijdag besteld en zaterdags geleverd. Persoonlijk kaartje. Producten zoals omschreven. Prima dus!