Bestelling gedaan omdat er korting was op specifieke merken die ik wou.
Een hele overzichtelijke website, ruim assortiment, vriendelijk, kortom heel fijn om te shoppen
Super snelle levering. Goede producten en advies. Elke levering met handgeschreven kaartje!
Het is de tweede keer dat ik bij Nappy's bestelt. Mijn ervaring is altijd heel positief geweest. Altijd een mooie cadeautje en kaartje met de bestelling gekregen. Ik ben tevreden met de producten. Ik moet nog de zwemluier proeven. Ik hoop dat de zwembaden snel open zijn...
Gewoon goed
Goed assortiment van verschillende produkten rondom wasbare luiers. Maar in het contact waren zij niet duurzaam ingesteld: wij wilden iets terug sturen en kombineeren, en daar stond een administratieve uitdaging voor hun in de weg, maar zou voor het milieu beter zijn geweest. En als je wasbare luiers verkoopt gaat het toch om duurzaamheid? Zo hadden zij en wij meer werk uiteindelijk. Gelukkig kan met PostNL terug gestuurd worden en niet met dpd (daar sturen zij de pakketen mee).
Jullie hadden in eerste instantie een bestelling bij ons geplaatst van een paar mooie luiers. Toen wij twee weken later een actie aankondigden mailden jullie ons met de vraag of wij jullie nog korting op die bestelling van weken terug konden geven, omdat het nu in de aanbieding was. De actie was niet geldig met terugwerkende kracht en wij vinden het niet fair richting andere klanten om dan alsnog een geld bedrag terug te storten. Wij hebben overigens niet gezegd dat het om administratieve redenen ging, we hebben alleen aangegeven dat de korting niet met terugwerkende kracht geldig was. Het ging om slechts drie luiers en daarmee een zeer klein kortingsbedrag. Jullie hebben toen zelf de keuze gemaakt om de luiers op onze kosten te retourneren en in de kortingsactie opnieuw te bestellen. Niet zo duurzaam inderdaad, wel heel klantvriendelijk vanuit ons.
Bij Nappy's grijp je nooit mis, ze hebben een ontzettend groot assortiment en helpen je bij het maken van keuzes door allerlei informatie, zoals absorptie tabellen en de luierkeuze hulp. Via mail is Nappy's ook goed te bereiken en snel met reageren. En niet te vergeten, ze hebben ook met regelmaat leuke acties!
Ik heb verschillende bestellingen bij Nappy's geplaatst, het navigeren door de webwinkel is heel prettig en bij alle producten is er voldoende informatie (en ook een aantal behulpzame reviews) opgenomen. De prijzen zijn goed, er is heel veel keus en de winkeleigenaren zijn vakkundig en heel vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Snel geleverd en reageren snel op mails.
Ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen. Goeie producten, snelle levering. Enorm tevreden. Ik raad het iedereen aan.
De leveringen worden snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit en elke keer zit er heel lief een handgeschreven kaartje bij.
Vorig jaar voor het eerst een grote lading luiers besteld. Goede uitleg gehad van een consulent en later nog van de klantenservice. Dit jaar helaas al 1 overbroekje gescheurd en kreeg hier netjes en vooral ook snel een vergoeding voor. Verzending is ook altijd snel en netjes met een handgeschreven kaart en een kleinigheidje, super leuk! Dit is 1 van m'n favoriete site om luiers en zo te bestellen!
Goed contact Snelle levering Goede kwaliteit ...
Goede service, op tijd bezorgd. Groot aanbod wasbare luiers.
Mijn luier overbroekjes waren snel binnen, er zat een persoonlijk berichtje bij, en een kaart met, stap voor stap, duidelijke uitleg over hoe het product gewassen kan worden.
Snel binnen. In goede staat. Prachtige printjes. Ben blij met mijn aankoop.
Altijd bereikbaar voor advies, eerlijk advies ook. En een persoonlijk briefje bij je bestelling!
Nappy's heeft een goed en snel klantenservice.
Ik vroeg info over newborn luiers. Tot in het detail goed geholpen. De verschillende merkjes gekocht en tevreden over mijn aankoop.
Snel geleverd met een leuk extraatje in het pakket
Prima service, snelle reactie op mail. Altijd persoonlijk berichtje bij de bestelling.
Ik kocht een paar mooie producten van o.a. Elskbar, Bebeboo en Hu-Da. Alles was keurig verpakt en ik kan niet wachten tot onze baby het allemaal aan kan!
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en ben altijd tevreden. Veel producten om uit te kiezen, qua prints en materialen. De levering was vlot en zelfs veel sneller dan verwacht in RNW! Ik ben blij dat er wordt nagedacht over zo milieuvriendelijk mogelijk verpakken. Tot slot heel prettig dat er zoveel informatie te lezen is over allerlei onderwerpen.
Altijd snelle en goede service, fijne producten die voldoen aan de verwachting.
Fijn en prettig!