Alles ging heel vlot, werd snel geleverd en met een persoonlijk briefje en zelfs een klein kadootje (bamboo inlegger). Zeer tevreden en kom zeker terug!
Snel geleverd en persoonlijke service!
Op het internet staat zoveel informatie over wasbare luiers, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Via Nappys in contact gekomen met een consulent in de buurt. Goede voorlichting gehad over alle merken. Uiteindelijk samen een keuze gemaakt tussen de luiers die het beste bij ons passen. Wij gebruiken de luiers nog niet, omdat ons kleintje er nog niet is.
Mijn bestelling was heel snel binnen. Ik heb het alleen nog niet in gebruik, dus kan daar geen oordeel over geven.
I was able to find every brand that I was looking for in one place. I usually have to order from several places, which means paying shipping for each order. By having everything I was looking for I was able to save money. Also the prices are competitive, which also helps my pocketbook. My order came faster than the orders I place in my own country and everything was exactly as it should be. I was even sent a little note of thanks.
Prettige en snelle service incl. bezorging. Heldere communicatie en kwalitatieve producten.
Duidelijke info en omschrijving op de website. Zeer tevreden over de kwaliteit, de levertermijn en het fijne extraatje. Hartelijk dank!
Naast dat de website veel keuze heeft in allerlei soorten herbruikbare luiers, heeft het ook veel algemene informatie over het hoe en waarom van herbruikbare luiers. Het kan wel een beetje overdonderd zijn want er is zoveel info dat je een niet weet wat je nou precies zoekt. Bestellen en leveren gaat makkelijk.
Ik heb meerdere keren bij Nappy's besteld en elke keer is zeer goed bevallen. Producten werden zeer snel verzonden, met een vriendelijk, persoonlijk briefje erbij. Kwaliteit van de geleverde producten is goed. Al met al weer tevreden!
Ik heb nu al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Nappy's en ben zeer tevreden. De productomschrijving is heel duidelijk en de producten voldoen altijd aan de verwachting. Het wordt ook altijd snel geleverd!
Mooie wolbroekjes besteld, heilwolle, lanoline en klein cadeau’tje erbij gekregen. Pakket was snel in huis.
Altijd leuk bij Nappy’s winkelen!
Snel geleverd leuk persoonlijk berichtje erbij
Leuk ingepakt en een extra schijfje erbij
Aardige, proffesionele, warme en beleefde vorm van communicatie waarbij kennis over de producten ook nog eens duidelijk naar voren komt. Los van dat ze mooie producten aanbieden, bieden ze echt een vorm van service waar ik voor terug kom.
Bestel al jaren bij Nappy's.nl en ben er altijd tevreden over.
Prima luiers. Ik had eerder al eens wasbare luiers gekocht bij een andere winkel. Toen veel luieruitslag en doorlekken. Bij die van nappy's heb ik hier totaal geen last van. Ben super tevreden!
Fijne producten
Zoals gebruikelijk snel bezorgt, met een vriendelijk handgeschreven kaartje erbij.
Ik heb meerdere keren bij Nappy’s besteld en ben altijd erg tevreden over de producten en de levering. Dat is voor mij ook de reden dat ik regelmatig heb besteld bij dit bedrijf!
Mijn baby heeft last van een rode huid bij zijn buik. Nappy's was telefonisch goed bereikbaar en heeft me geadviseerd fleece inlegvellen te gebruiken. In combinatie met zinkzalf was de huid binnen een paar dagen helemaal herstelt. De fleecevellen drogen snel dus je hebt er niet veel nodig.
Goede webshop, zeer snelle verzending en reactiesnelheid
Top service en beste kwaliteit
Snelle verzending, goede service, klein presentje bij de bestelling en een persoonlijk kaartje. Helemaal leuk!
Nieuwe bamboolik overbroekjes besteld vanuit Nederland, binnen 2 werkdagen thuis geleverd. Zonder plasticverpakkingen. Heel erg fijn!