Pakket was snel binnen. Luiers wel erg dik. Maar door de leuke print wil m’n dochter het broekje gelukkig aan. Het bed bleef droog dus heel fijn!
Zeer snelle en zorgvuldige levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij!
snel geleverd. Ruime producteuze. Super klantenservice. Zou graag op de website ook meerdere merken naar elkaar kunnen vergelijken.
Als je iets zoekt wat wasbaar is.... niet verder kijken gewoon bij nappys kopen! Zij geven altijd goed & eerlijk advies. En nemen daar ook alle tijd voor. Daarnaast bestaat er volgens mij geen winkel met zo’n groot aanbod! Tip gebruik de luierkeuzehulp op hun website. Zo zie je net wat sneller door alle luiers de perfecte voor jou kindje. ;)
Ik zocht een zwemluier, op de website is veel informatie te vinden over wat je kunt verwachten van welk merk zwemluier en hoe de maatvoering is. Dat maakt het makkelijk om een keus te maken. Leuke collectie/printjes! En de volgende dag al in huis. Prima dus!
Via Nappy's een consult gehad, hierbij verschillende soorten luiers uit kunnen proberen. Onze keuzes zijn ons uiteindelijk doorgemaild en via de links zo kunnen bestellen. Luiers waren hierna ook snel binnen! Inclusief wasinstructies, erg handig, en een persoonlijk kaartje.
De luiers die ik wilde waren niet meer op voorraad, maar ze hebben me op de mailing lijst gezet. En ik kreeg een mailtje toen ze weer op voorraad waren. De levering is supersnel en ook kreeg ik een heel leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Positief
Snelle levering met een persoonlijk briefje Het is de tweede keer dat ik bij Nappys bestel en ben opnieuw heel tevreden
Veel keuze en goede uitleg bij alle producten.
Ik heb fijne informatie gevonden op de website, heb daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken. Bestellen ging prima en snel en netjes thuisbezorgd. Ik gebruik vouwluiers voor mijn zoontje en ik heb de overbroekjes nu een paar keer gebruikt. Ben nog niet helemaal tevreden over de pasvorm over de luiers heen. Misschien had ik een andere maat moeten bestellen...? Nu achteraf heb ik die info nog niet goed op de site terug kunnen vinden, welke overbroekjes nu het beste passen over vouwluiers. Het is vooral lastig bij de beentjes, daar willen ze niet lekker in de luier passen of piepen ze er door bewegen met een minimaal randje onder het overbroekje uit, zodat net nog een natte plek zit op de kleding. Nog zoekende dus.
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.
Nette bezorging met een leuk zelfgeschreven kaartje erbij! Duidelijke site.
De bestelling was snel op de post gedaan. En de producten met prijs/kwaliteit waren zeer goed. Ook hele leuke producten te vinden, ook voor mama's met dino kinderen.
Snelle levering en goede service, snelle reactie op vragen.
Ik bestelde vanuit Denemarken. De bestelling kwam officieel binnen om 16.59 uur op dinsdag en was om 17.04 uur al ingepakt en zat om 17.20 uur al in de bezorgbus. Ik had de bestelling binnen 48 uur binnen. Ik woon op Bornholm (een eiland) en zelfs bestellingen uit Denemarken zelf zijn hier bijna nooit zo snel. Dit is de snelste bezorging die ik tot nu toe heb meegemaakt. De producten (2 complete sets Cheekywipes) zaten goed verpakt en er zat een lief kaartje bij in het Engels.
Correcte info, snelle levering en een leuke attentie, top!
Nappy's is een hele prettige webshop, duidelijk en overzichtelijk. De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en de communicatie hierover was duidelijk. De levering was supersnel binnen. Ik zou het zeker aanbevelen om je wasbare luiers te bestellen bij Nappys, zelf zal ik ook indien nodig, weer bij Nappys bestellen.
Ik koop mijn wasbare luiers graag bij Nappy’s. Het is een overzichtelijke en uitgebreide webshop met veel aanbod. Alle producten zijn voorzien van goede foto’s, video’s en omschrijvingen. Het verzenden gaat altijd vlot. In het pakketje zit altijd een persoonlijk kaartje en een presentje. Ik ben fan!
Snelle verzending/ontvangst zoals altijd, complimenten ondanks Corona-drukte!
Goede producten en geweldige service
Ik heb een overluier besteld waarvan op de site stond dat er nog 1 van aanwezig was, maar na deze besteld te hebben, bleek dit toch niet zo te zijn. Ik kreeg al heel snel een berichtje hierover waarin meerdere opties genoemd werden, dus er werd echt met mij meegedacht. Uiteindelijk zijn we tot een goede oplossing gekomen.
De luiers worden snel opgestuurd en zijn van goede kwaliteit.
Bestel hier mijn wasbare luiers en accesoires en altijd tevreden over de service!
Goede informatie en uitleg van de producten op de site. Ben blij met mijn aankoop (katoenen inleggers van blümchen dit keer). Zou wel nòg toffer zijn als er ook een transport alternatief zoals fietskoeriers bij zou komen voor bezorging. Past goed bij het hele bedrijf denk ik!