Nappy's heeft een ruim aanbod, geeft goed advies en de webshop is goed. Snelle levering van spullen. Een pluspunt vind ik dat je ook luiers kan huren, zodat je ze eerst kan testen voordat je ze definitief aanschaft.
Goede kwaliteit. Snelle levering.
Ik vind dat ze bij Nappy's veel leuke luiers hebben. En na het bestellen worden ze al snel bezorgd
Ze doen wat ze moeten doen. Nog een extra kaartje erbij met een persoonlijke text, maakt de bestelling wel extra leuk. AANRADER!
Zeer positief, duidelijke handleiding en persoonlijke toets
Ik ben al een hele tijd klant van Nappy's, net is de beste plek voor alles wat met wasbare luiers te maken heeft. Een uitgebreid assortiment dat vaak geüpdate wordt, een handig overzicht van hoeveel elke luier absorbeert waardoor je een goede keuze kunt maken, een service waarbij je een gratis consultatie kunt boeken om je een beetje wegwijs te maken in de wereld van wasbare luiers, snel antwoord op emails en hele vlotte zending, met vrijwel altijd de luiers de dag na bestelling in huis. Ik zou nergens anders kijken voor wasbare luiers, Nappy's is gewoon fantastisch!
Ik bestel eigenlijk altijd bij Nappy’s. Ruime keuze, goede kwaliteit en altijd vriendelijk. Ook deze keer weer heel blij met de nieuwe overbroekjes van bamboolik. Ik had dit merk nog niet eerder, maar we zijn er erg blij mee.
Altijd bereikbaar voor vragen Goede persoonlijke adviezen waar je echt iets aan hebt Snelle reactie Enige nadeel: Verzendkosten tot 50 euro
Op het plaatje heb ik de grovia AIO altijd een beetje een gekke luier gevonden. Maar wat zit deze luier mooi bij mijn dochter! Super tevreden klant. Snelle levering en groot assortiment. Bedankt!
Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde voor mijn komende kleinkind. Leuk zo'n persoonlijke kaartje erbij.
Heel tevreden over mijn bestelling bij nappy's. Ik bestelde totsbots luiers. Eén inlegger van die luier was stuk, onmiddellijk reactie gekregen en ze sturen een nieuwe op! Zeer snelle en nauwkeurige service! Zeker een aanrader!
breed aanbod en veel informatie op de website te vinden Fijn dat er ook een mogelijkheid is voor consult. Dat biedt nog meer informatie en hulp bij het maken van de juiste keuze.
Great products and a fast delivery to Germany. Plus a personal note and a little gift. What else could one want!? Go buy at this shop! ;)
Door het uitproberen van enkele producten per bestelling ben ik nu tot een selectie gekomen die perfect bij mij en mijn dochter past. Prachtige producten welke snel geleverd worden met een persoonlijke noot. :-D
Ik bestel vaker wat bij nappys.nl. Fijne webshop met duidelijke informatie over de verschillende luiers. Als een artikel toch niet op voorraad is, denken ze met je mee voor een passende oplossing.
Goede ervaringen met Nappy’s, voordat ik ging bestellen wilde ik eerst wat extra informatie, een mail gestuurd met vragen en daar uitgebreid antwoord op gehad. Naar aanleiding van hun mail een consult ingepland om kennis te maken met alle verschillende soorten wasbare luiers en systemen. Heel veel aan gehad en na het bestellen was de levering vlot in huis. Netjes verpakt met wasinstructies erbij. Een aanrader!
Mijn bestelling bleek niet op voorraad, maar ik kreeg daarvan binnen een uur bericht en kreeg de keuze of ik een andere kleur wilde of geld retour. De volgende dag al geleverd! Super snelle service.
De producten die ik had besteld (Wasbare maandverbandjes) doen volledig aan de verwachting die ik van te voren had door de goede omschrijving op de website van de maten en de stof. Mijn bestelling was er de volgende dag en er zat een lief kaartje bij en een leuk en handig cadeautje. Helemaal top!
Snelle verzending, goed product, heldere uitleg
Zeer veel keuze in wasbare luiers en super fijne service.
Ruim assortiment, snelle levering, goede service! :)
Super luiers, super advies, super service
Zacht, goede maat, helemaal tevreden!
Zeer prettig! Snelle service, goede communicatie en mooie producten. Erg tevreden.
Via de site heb ik uitgebreid informatie kunnen vinden over zoogcompressen en hierdoor een goede keuze kunnen maken. Vervolgens heb ik een bestelling geplaatst en deze werd netjes bezorgd.