Top en snel verzonden

Makkelijk te bestellen en snel verzonden. Persoonlijk kaartje in het pakket, superleuk! Heb het al aanbevolen bij andere ouders

Fantastische klantenservice, we zijn goed geholpen. De luiers zien er super leuk uit. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken.

snelle levering, attent kaartje toegevoegd. Prima producten

Snelle levering. Betaalbare producten en tot nu toe hierover tevreden. Attent kaartje bij levering maakt goed gevoel over bedrijf en levering compleet.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Mooie website met veel keus en uitgebreid uitleg wat helpt gemakkelijk te kiezen en snel bestelling te plaatsen. Het pakketje komt snel en is leuk verpakt.

Snelle levering en goede producten

Ik ben erg blij met nappy's. Ze leverde (ondanks de december/januari drukte) super snel. Had het een dag later in huis. De producten voelen erg zacht en ben er blij mee! Doet precies wat het omschrijft. Ik bestelde de wasbare zoogcompressen en het wasbaar maandverband. Ik kreeg er zelfs een wasbaar wattenschijfje bij als cadeautje om uit te proberen. Erg tevreden!

Goed geholpen en goede producten

Huurpakket was erg fijn om te ontdekken welke luiers voldeden (voor ons absorptie heel belangrijk bleek). Goed telefonisch vervolgadvies en snel producten geleverd.

Mooi productenaanbod en snelle levering

Mijn ervaringen met het wasbare maandverband van Imse Vimse zijn erg goed. Nappy's heeft voldoende keuze en voorraad, dus toen ik extra wilde bestellen kwam ik snel uit op hun site. Na het bestellen werd de bestelling snel geleverd. Prima service!

Harstikke goede service, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering, goede service als er iets is. Al in al harstikke tevreden dus

Goede en snelle service!

Bestelling worden snel geleverd! Wij hadden de pech dat er iets niet goed was met één van de luiers, maar dit is snel en netjes opgelost! Je krijgt ook altijd heel snel een reactie, zelfs 's avonds en in 't weekend!

Super!!

De bestellingen worden altijd geleverd met een lief leuk persoonlijk kaartje en het was ondanks de drukte bij alle postbezorgers nogsteeds vrij snel.

Super mooie luiers en hele goede service! Een van de overbroekjes was toch niet op voorraad. Ik kreeg al snel na m'n bestelling de vraag of ik een ander patroontje uit wilde kiezen of dat ik liever het geld terug wilde. Natuurlijk een ander schattig printje gekozen en de volgende dag had ik ze in huis, inclusief een heel leuk cadeautje erbij!

Goede service en snel geleverd

Ik was niet helemaal zeker wat ik moest bestellen en werd per mail goed geholpen. Na mijn bestelling werd alles direct verwerkt e opgestuurd. Ook werd ik via mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. En bij elke bestelling krijg je een cadeautje. Top!!

Snelle levering en kwalitatief goede doekjes.

Fijne stof en goede omschrijving voor het gebruik. Ben benieuwd naar het gebruik op lange termijn. Tot nu toe is mijn zoon heel blij met de zachtheid voor de billen, handjes en gezicht.

Excellente service en goede producten

Gebruiksvriendelijke website en persoonlijke service: de vriendelijke dames van Nappy's staan altijd klaar om te helpen. In een notendop: een mooie kleine onderneming die qua klantvriendelijkheid en producten top is en milieuvriendelijke doelen nastreeft. De steun aan het adoptieolifantje is ook een mooie toevoeging!

Goede ervaring.

Snel verzonden, goede producten en een persoonlijk berichtje erbij. Prima!

Super tevreden!

Het persoonlijke kaartje in het pakketje, maakte dat het helemaal af is!

Uitstekend!

Bestellingen komen overeen met verwachting. Snelle en persoonlijke service.

Einde dag besteld volgende dag al in huis!

Mooie overbroekjes gekocht. Snelle service. Netjes verpakt.

Goede aandacht

Veel persoonlijke aandacht en super service! Ontving mijn pakketje snel

Prima product

Kwamen goed uit de was. Wel allemaal een beetje zwemkleding achtige stof, maar wellicht kan er ook mee gezwommen worden? Werkt naar behoren, fijn product.

Geweldig!

Heel goede website met duidelijke informatie. Pakketje ook steeds leuk ingepakt. Ze hebben veel verschillende mooie merkjes en steeds voor een goede prijs. Snelle levering.

Fijne webshop

Fijne webshop. Ruim aanbod, goede beschrijvingen en goede producten. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij en een klein cadeautje. Dat waardeer ik altijd. Maakt het toch weer persoonlijker.

Leuk met persoonlijke boodschap

tevreden

Ik ben tevreden vanwege snelle levering en goede kwaliteit.

Goede, snelle service met een persoonlijke touch

Snelle levering en goed aanbod.