Voor alle wasbare luierspullen gaan we naar Nappy’s omdat we van het begin af aan consequent goed geholpen zijn. Ook goed bereikbaar voor vragen.
De levering is altijd snel, de producten zijn goed en het is altijd milieubewust, praktisch en netjes verpakt
Er was iets mis gegaan met mijn bestelling. Hierover heb ik 's avonds een mailtje gestuurd en ik kreeg dezelfde avond al een reactie. Het was snel opgelost en de hele bestelling uiteindelijk ontvangen :).
Als we luiers nodig hebben bestellen we altijd bij nappy's. Goede spullen, goede service en snel bezorgd.
Overzichtelijke site met een ruime keus aan producten.
Wij hebben 2 nachtluiers gekocht, 2 overbroekjes en 2 rollen inleggers. De overbroekjes zijn heerlijk soepel en een leuke print! De nachtluiers hebben ook een geweldige print en hebben een mooie pasvorm. De luiers zijn snel geleverd en weer een lief kaartje er bij met een fijn doekje er bij. Super attent. Wij zijn zeer tevreden over Nappys!
Goed assortiment, fijne service, snelle verzending. Deze webshop tikt alle boxjes.
Ik bestelde zoogcompressen bij Nappy's en ben er echt blij mee, ze zijn fijn zacht en waterdicht dus lekken niet door. Toen ik mijn bestelling ontving zat er een handgeschreven kaartje bij in, erg leuke persoonlijke benadering :)
Ik heb bamboozle luiers besteld en nog wat andere spullen die ik snel moest hebben omdat mijn voorraad luiers iets te krap was. Ondanks de drukte in Corona tijd en rondom de feestmaanden was er een snelle levering. Heel blij met de luiers. Ik kreeg er nog een persoonlijk kaartje bij en wasbare billendoekjes om uit te proberen. Echt een pakketje waar je blij van wordt als je het opent.
Netjes ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij, top!
Vriendelijk, snel, deskundig en veel keuze.
Great experience with nappys.nl. They are always on hand with advice via Instagram or email and are understanding of all questions raised. Nappies are delivered quickly. The perfect company for those using reusable nappies.
Snelle service, feestje om uit te pakken met een kadotje en een kaartje erbij heel lief!
Ik heb inmiddels al wat vaker hier besteld en er zit altijd een persoonlijke note bij en het is altijd tip top in orde ingepakt. Ook wordt het erg snel verstuurd.
Lekker snel mijn mooie pakketje in huis. Daarnaast ook zeer snel een fijn antwoord op mijn vraag.
Groot assortiment, snelle levering!
Ik wil met liefde beoordelen maar de producten komen niet binnen
Twee oefenbroekjes gekocht. De website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Fijne informatie bij de producten. Tot mijn verbazing was het product in twee werkdagen bij ons bezorgd, het ging super snel ondanks de corona en feestdagen drukte. Dank Nappy's!
Vriendelijke en vlotte service, en natuurlijk prachtige producten!
Een geweldig team met hart voor de zaak en hun klanten. Ze hebben een enorm aanbod met de mooiste producten. En de levering?! Vanaf €50 (waar je heel snel op zit met al dat moois) gratis verzenden. En zelfs voor 16:00 uur besteld, de volgende dag nog in huis! (Zelfs tijdens deze Corona, Black Friday, Sinterklaas en Kerst drukte). Je krijgt je pakket met een super goede beschrijving, gedrukt op gerecycled papier. Dit alles omhult in een perfect passende kartonnen doos met papiertape. Super milieu bewust. Over alles wordt nagedacht! En dan dacht je dat ik er al was? Nee! Ze steunen ook nog eens fantastische doelen en hebben zelfs nog plek voor super toffe winacties en een presentje bij je bestelling! Wat wil je nog meer?!
Alleen maar positief. Snelle levering, uitstekende service en uitgebreid assortiment.
Goede en snelle service!
Snelle service, leuk persoonlijk kaartje erbij
Zeer vlotte, snelle levering.. heel vriendelijk en behulpzaam team, zowel via site, via facebook alsook het persoonlijke briefje dat je bestelling vergezeld Het aanbod is ruim, misschien iets te ruim voor een makkelijke keuze te maken. Degelijke merken en overzichtelijke site..
We hebben naar verwachting alle bestelde producten snel thuis ontvangen. Het ziet er allemaal precies uit zoals we hoopten, maar omdat ons kindje nog niets is geboren kunnen we de producten zelf nog niet beoordelen.