Goed en makkelijk geregeld.

Correct en vlot afgehandeld. Een zeer nette service!

Snelle reactie

Snel en goed afgehandeld

Direkt geregeld

Heel handig

Mijn ervaring was heel goed. Echt praktisch en makkelijk om op Via opzeggen.nl iets op te zeggen bij bedrijven.

Het direct geregeld dankjewel

Goed geregeld en zeer tevreden

Fijne service, alleen geeft de verzekeraar niet direct aan dat ze de opzegging hebben ontvangen.

Ervaring

Netjes en duidelijk.

Netjes en duidelijk zonder veel poespas.

goed geregeld

Goede service en geen gedoe! Prima Houden zo!

Niets aan toe te voegen

Niet geaccepteerd

De opzegging werd niet geaccepteerd, heb het alsnog op een andere manier moeten regelen.

Prettig

De KIKA loterij is perfect opgezegd!

Makkelijk, zonder problemen

Goede kwaliteit

Zlm heeft goede kwaliteit van verzekeringen.

Een zorgeloze opzegging

Uitstekend geregeld

Geweldig geregeld en heel makkelijk

De opzegging ging zonder problemen. Heel makkelijk, dus prima te doen

Heel goed.

De dienstverlening was prima. De opzegging was goed geregeld. Ik ben nu per 1 april overgestapt naar een ander autoverzekering

Snel en effectief

Was allemaal vlot geregeld.

Helemaal goed

Ik heb verder geen handelingen hoeven doen en kreeg netjes een bevestiging binnen.

Snel en zonder problemen

Binnen een dag geregeld

Opzeggen niet in 1 keer

De brief was ontvangen, maar ik moest aanvullende info verstrekken zoal emei nr en telefoonnummer terwijl ik had verwacht dat de gegevens bij de opzegging al voldoende was, dus dit gaf onnodige vertraging. De opzegging is nu wel rond.

Snel, effectief en betaalbaar

Mijn opdracht aan jullie was snel uitgevoerd. Helaas kaapte Terminationexperts ,aan wie ik nooit een opdracht heb gegeven, jullie werk. Met een veel hogere rekening en een hoge boete. Mogelijk hebben ze jullie gehackt. Ik heb melding gemaakt van de spookfacturen van jullie concurrent. Dat leverde veel stress op.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Opzeggen.be | 9.1