Snelle levering goeie prijs

Op internet de beste aanbieding op dit moment. Snelle levering, goede kwaliteit

Snel verzonden en heldere communicatie over bestelling

Aanrader!

Product zoals omschreven. Goede prijs. Snelle en correcte levering!

bestellen gaat makkelijk, maar levering duurt wel heel erg lang

1429323, 6 feb bevestiging dat pakket klaar ligt voor verzenden en een week later nog niet binnen.

Mijn bestelde artikel was snel binnen

Ik had een rvs pan besteld en had van tevoren Truspilot gecheckt. Deze was snel binnen

Informatie op website is misleidend

Op website stond bij het artikel een foto van een compleet carnavalspak. Bij de informatie stond niet wat er geleverd werd, dus ging ik uit van hetgene wat het model op de foto aan had. Dit bleek niet het geval, de verentooi en bijl waren niet geleverd maar stonden wel op de foto. Nergens stond vermeld dat dit niet bij het pak hoorde. Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis, was wat wel bij het artikel stond. Het duurde uiteindelijk 3 werkdagen. Het pak is overigens wel van goede kwaliteit.

Slecht

Ik vind het niet kunnen dat ze online zetten dat het op voorraad is maar het toch niet was. Ik ging de volgende dag terug naar de winkel om iets te ruilen omdat der een gat in zat ik mocht het niet ruilen omdat ik het blijkbaar al had gedragen wat zo niet zo was ik vind het heel slecht heel jammer dit

top

Ik heb een glazen wereldbolletje besteld. De levering was supersnel, het artikel keurig verpakt en als presentje zat er nog een pen in. Ik geef ze een dikke tien!

Fijne communicatie en meedenkend.

Erg goed.

Super snelle levering

Jasjes waren super snel geleverd en perfect verpakt. Goede communicatie over de verzending.

Fijn bedrijf

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering,en het ziet er ook nog fantastisch uit,heel blij mee

Niet vlekkeloos verlopen, maar perfect opgelost.

Bestellen geplaatst voor carnavalskleding. Coppens nam telefonisch contact met me op, helaas bleek 1 artikel niet voorradig te zijn, daarom deelbedrag teruggestort. Daarna bij binnenkomst pakket bleek een verkeerde maat jas te zijn verstuurd, contact opgenomen via whattsapp. Snelle respons en prima oplossing geboden. Prettig contact en snelle reactie.

geweldig

Ruim assortiment, vriendelijk geprijst en snelle profesionel service

Snelle levering en fijne korting

De volgende dag was mijn bestelling er al!

Teleurstellend

Had pokemon kaarten besteld. Kort erna annuleren ze de bestelling. Dagen lang me geld kwijt of wel een verkapte lening. Er is al niet aan te komen. Denk je de kinderen blij te maken en loopt het uit op niks. Als er dan een mail komt van kunnen we je verblijden met een vooruitbestelling bij interesse? Maar niks van dat alles. Teleurstellend is het

Vriendelijke, persoonlijke service

De voorraad klopte niet helemaal waardoor de levering iets langer duurde dan verwacht, maar daar werd ik netjes over gebeld. Heel vriendelijk!

TOP

Duidelijke uitgebreide website, redelijke prijzen, goede communicatie en snelle levering.

Snel gevonden, snel verzonden.

Makkelijk site, redelijk prijzen en snel verzonden.

Uitverkocht

Ik had de producten online besteld en betaald. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat de producten uitverkocht waren. Ze hebben de voorraad op de website dus niet goed in beeld. Geld wel terug gekregen na meerdere werkdagen.

Duidelijke website , communicatie en aflevering.

Bestellingen kwamen snel en netjes binnen.

Top service!

Online bestelling gedaan en helaas ontbrak er één artikel maar die is de volgende dag nagestuurd.

Vriendelijk personeel en behilppzaam

Goed I adviseren

tevreden

Bestelling is met zorg verpakt.

De eerste keer bij Coppens "gewinkeld". Goede ervaring, uitgebreide site en snelle bevestiging en be

Prima begin!

Best beoordeeld uit 2 leden