Snel & goed!

Snelle bezorging van kinderspeelgoed voor een concurrerende prijs!

Besteld en vlug binnen.

Donderdag besteld. Vrijdag werd het geleverd. Superfijn!

Goed product en snel bezorgd

Fijn en goed overgekomen en nog mooi goed in tact, snel bezorgd

Snelle levering!

Blij met het bestelde product (ook nog eens voordeliger dan bij de concurrent). En de volgende dag al in huis

Disappointed.

Colour of artical is grey, not white as advertised and I have to pay postage if I want to return.

Best wel goed

Wel een minpuntje. Ik had een heel leuk boekje besteld, waar nog enkele op voorraad waren maar toen kreeg ik een telefoontje dat ze op waren. Mijn geld zou teruggestort worden, maar dat is tot nu toe niet gebeurd. Pluspunt was dat de overige producten snel waren geleverd.

perfect

100 % naar verwachting.

Netjes ingepakt, snel en betaalbaar

Goede website makkelijk te vinden wat wij nodig hadden.

Super service

Vlotte, duidelijke service!

Ik heb 2 lego pakketten gekocht en wat knutselpapier tegen een zeer goede prijs. Site is duidelijk, zeer vlotte service en communicatie! Top! Voor herhaling vatbaar!!!

Zoals ik het wens

Het is goed en snel gegaan!

helemaal prima gedaan dikke 10

prima!!!!!!!!!

Snel en correct geleverd.

top service

Netjes verpakt de 4 bestelde mokken geleverd, helaas bleek bij het uitpakken dat er 1 beschadigd was. Na melden supersnel en netjes opgelost. Donderdag gemeld, zaterdag nieuw exemplaar in bezit.

Snelle en correcte levering

Het bestellen en betalen ging makkelijk. Snelle en correcte levering. Dik tevreden.

Vandaag besteld, dag later al in huis.

Goed en Snel bezorgd

Alles goed geregeld en snel bezorgs super!

super!

Top artikel aan een heel voordelige prijs en vlotte levering. Heel tevreden...

Slecht

Nooit meer een aankoop

Heel behulpzaam

Altijd bereikbaar en een persoon aan de lijn bovendien een heel snel retourbedrag terug gestort…chapeau ga zo door .Ze nemen de tijd voor je

Uitstekende service

Vriendelijk en goed geholpen.

Mooie aanbieding.

Prima webshop met goede communicatie en snelle levering.

Zeer goede service

Ik werd snel na mijn geplaatste bestelling gebeld over dat ze iets niet op voorraad hadden en boden mogelijke vervanging aan. Zeer snelle levering, de volgende dag alles ontvangen.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Coppens Warenhuis | 9.1