vlotte verwerking van de bestelling

vlotte afwerking en verzending

snelle levering en feedback

jurk besteld binnen 2 dagen geleverd en goede kwaliteit

Snelle verzending, goed en netjes ingepakt!

Snelle verzending, goed en netjes ingepakt! Hele leuke, diverse producten voor een goede prijs!

Op tijd geleverd, netjes verpakt, ook met eventueel terugzendbescheiden

Voor een mooie prijs een Green pan besteld. Werd, keurig verpakt, snel geleverd.

Gewoon top.

Het product zelf was precies zoals beschreven. De levering was snel. Niks op aan te merken.

Prima geregeld!

Toppie!

Mijn pakket was netjes ingepakt

topklasse

bestellen tot en met aftersales....TOP!!

Altijd snelle levering

Gord produkt. Snel geleverd, keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verzenden.

Prachtige kussens. Goede prijs. Snel geleverd.

De borden en schalen waren prima ingepakt en konden bijna niet breken

Rond 11 uur besteld, daarna telefoon of we in de middag thuis waren, dat niet, maar kon wel bezorgd worden. Dus ja dit was super snel. Bankje is ook super mooi

Prima service!

Product door mij besteld en daags erna keurig afgeleverd!

Geweldige service

Ik had een pakket besteld en er waren twee kommetjes kapot van de vier Eén appje gestuurd en ze vonden het heel vervelend voor me en stuurde meteen 2 nieuwe super

alles goed geregeld

Zeer betaalbaar en snelle levering

Fijne ervaring mee. Schoolbox Coblo besteld. Snelle levering, mooie aanbieding, goedkoper dan concurrenten.

duidelijk wat je koopt in de webshop

makke;ijk vinden wat je online zoekt en snel de aankoop kunnen doen online

beter iets dan niets

ik wilde op zeer korte termijn een slaapzak en vond er één op jullie site, bij de beschrijving stond dat de buitenkant van polykatoen was niet de vulling van de slaapzak, dus enigszins misleidend Jammer want als ik de slaapzak niet meteen nodig had zou ik deze terugsturen Ook de bezorging was een drama omdat (volgens dhl ophaalpunt) de verzender beslist dat het pakket niet ergens anders mag worden neergezet (woon in een zorgflat en de andere pakketbezorgers doen dat wel) en er ook geen tweede aanbieding is en ik dus 20 min door de regen heb moeten fietsen om mijn pakket op te halen in een heel andere woonplaats dan waar ik woon Een Veel te grote doos die niet goed was dichtgeplakt en uit elkaar viel dus niet heel fijn eigenlijk Gelukkig dat de slaapzak een katoenen binnenkant heeft waardoor ik goed heb geslapen en wat ik echt fantastisch vond dat de slaapzak extra breed was

Ben zeer tevreden met het vliegengordijn.

Wij hebben een vliegengordijn j.l gekocht is helemaal goed, behalve dat er maar 2 bevestiging haakjes bij zitten nu buigt het een beetje door. Misschien is het mogelijk om nog 1 haakje op te sturen. Met vriendelijke groeten Hans Mauritz Prins Willem III plein 6 2684VP Ter Heijde Mob 06-33737719

Ik heb nog niks ontvangen

Tot op heden nog steeds niks ontvangen

netjes geholpen en vriendelijk

fijne winkel

Prima, hele snelle bezorging!

Door de reviews over het bezorgen begon ik te twijfelen of ik hier wel een bestelling moest plaatsen. Maar ik heb zelf niks van de negatieve reviews gemerkt. Integendeel zelfs, het pakket was de volgende dag al geleverd door DHL. Goede service en een snelle bezorging, ik raad de webshop aan.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Coppens Warenhuis | 9.1