Perfect!

Prachtige plant, levering zoals afgesproken.

Niet geleverd

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.

Tafelzeil besteld

Op 30 aug een tafelzeil besteld, rond. Het pakket blijft echter uit, nog steeds niets ontvangen. Fout zal bij DHL liggen want pakket is zoek. Contact gehad met Coppens, hoop dat zij kunnen achterhalen waar het ligt. Ik kan dus geen beoordeling geven over het kleed maar wel over Coppens. Tot nu toe denk ik dat zij alles in het werk stellen, zodat ik mijn kleed alsnog krijg. De tijd zal het uitwijzen. Vandaar 2 sterren.

Via internet besteld lag netjes klaar.

Goed geregeld.

Product een week na bestelling nog niet geleverd

Helaas is mijn bestelde item een week na bestelling nog niet geleverd. Volgens info al wel bij bezorger (DHL). Nog geen bericht inzake levering

Besteld en vlot ontvangen

Fijne rulle badhanddoeken

Deze mooie blauw met wit gestreepte badhanddoeken passen perfect bij mijn badkamer en werden supersnel geleverd.

Komen de afspraken na

Nul sterren.

Niets ontvangen. Nooit aangemeld bij DHL.

Super goede service

Kan alleen maar zeggen top service en een probleem wordt meteen opgelost .

Perfect geregeld

Perfect geregeld. De ene dag besteld en de volgende dag al thuis bezorgd

Vlotte levering pruimenontpitter

Vanwege een zeer forse oogst (20 kg.) pruimen hadden we op korte termijn een pruimenontpitter nodig; deze werd zeer vlot geleverd en is van prima kwaliteit, en dat voor een gunstige prijs!

Bij ontvangst van mijn pakket bleek een van de dekseltjes van de pannetjes gebroken te zijn. Even een mail gestuurd en zonder enig probleem werd direct een nieuw pannetje gezonden. Goede service!

Mooi product, nette service

Goede kwaliteit kruk, snel binnen.

Niets negatief te zeggen. Informatie tijdens leveringsproces is top.

Goed !

Snel geholpen !

Heel fijn vlug in huis

Snel geleverd had theeglazen 300ml (zijn kleiner) en thee/handdoeken heeeeel fijne van ddddd, al met al super goed geslaagd

Goeie communicatie, snelle reactie op mijn mail. Snelle levering en goeie hulp en oplossingen Top!

Super service

Product voldoet helemaal aan de verwachtingen

Handige site en spullen snel en goed ontvangen

Snel bezorgd.

Snel bezorgd, helaas ontbreken er 2 schroeven, erover gebeld, worden nagestuurd

Snelle reactie en levering.

Snelle reactie en levering. Alles stevig verpakt. Produkt zoals omschreven.

Super snelle service

Besteld en heel snel in huis.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Coppens Warenhuis | 9.1