Heel vriendelijk personeel

Echt nog klantvriendelijk geholpen en halen alles voor je uit de kast, geweldig!

Uistekend

Zeer positief

Top, het servies verzorgd verzonden.

Het servies was heel goed en netjes ingepakt. Hierdoor had het pakket de hele reis van pakketpost goed doorstaan. Echte professionals bij Coppens en geen cowboys.

Niet op voorraad

Er was een artikel niet op voorraad toen ik al besteld en betaald had. Kan gebeuren maar kan denk ik ook voorkomen worden door de website goed bij te houden. Netjes een mail ontvangen dat het artikel niet voorradig was en dat ik zsm het geld teruggestort zou krijgen. Nu een week verder en nog niks ontvangen

Positief

Goede aflevering.

Super goede service

Een item besteld waarvan later bleek dat hij niet op voorraad was. Ze hebben telefonisch contact met mij opgenomen en voorgesteld om een soortgelijk item op te sturen. Deze was iets duurder maar het verschil in prijs viel onder service zeiden ze, super opgelost!

Terwijl zelfs Bol.com het niet meer kan leveren de volgende dag, kunnen zij het wel! Hartstikke fijn.

Mijn bestelling was volgende dag al in huis.

Betrouwbare en snelle levering. Goed verpakt. Dank u wel.

Niets anders dan TOP!

Service is top. Na bestelling mooie opvolging ervan. Hele vlotte en snelle levering. De bezorger belde me netjes op om te zeggen dat hij onderweg was. Heeft alles mooi tot in het appartement gebracht. Mijn stoelen stonden na 3 werkdagen te pronken aan mijn livingtafel. En was stukken goedkoper dan bij een andere meubelwinkel. Super blij!

Aĺes prima verlopen

goedkope en beste merk

Alles netjes afgeleverd

Op de afgesproken tijd is pakket bezorgd. Het ging via gls dus als je niet thuis kan zijn zijn er volgens mij nergens afhaalpunten in de buurt.

Mooi product, goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie.

Nog geen pakje ontvangen

Nog altijd niets ontvangen jammer u

Artikel goede kwaliteit en prijs ook netjes

Vlotte, correcte en vlugge levering!

Vlot besteld, directe opvolging en vlugge levering! Top service!

NOT o k

De afmeting was niet correct In de adv. Staat 24 cm lang, de. lengte is slechts 22 cm Dit is belangrijk omdat voorverpakt charcuterie dikwijls ong. 24 cm lang is

Wonderful fast professionnel

Livre rapidement. Et tt bien protégé

Voldeed volledig aan onze verwachtingen, mooie barkrukken, snel geleverd en keurig ingepakt.

Alles in orde

Alles in orde.

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer pakketje komt

Livré

Super rapide

Altijd snel en goed je spullen in huis

Altijd snel en goed je spullen in huis, wat wil je nog meer?

Best beoordeeld uit 2 leden

- Coppens Warenhuis | 9.1