Beetje mist over leverancier, maar uiteindelijk alles OK

Vanuit Nederland naar België duurt logisch iets langer maar alles OK

Duur

Zowel produkt- als verzendkosten hoog, te hoog.

Keurig gebeld over de status van mijn bestelling. Door omstandigheden niet leverbaar, alternatief werd direct geboden en net zo snel geleverd.

Prima geregeld

Mooie producten, goede service

4 tochtrollen besteld, konden achteraf gezien niet naar een afhaalpunt, is opgelost door het bedrijf

Goede ervaringen

Hele goede communicatie, op tijd geleverd , de stoelen zijn degelijk denk ik wel , dat zal de tijd uitwijzen

Alles prima afgehandeld

Netjes verpakt en snelle verzending

Trage levering

8 augustus besteld, daarna niets meer gehoord en nog steeds niets ontvangen (15 augustus)

Snelle en nette verzending

Coppens heeft een prima service geleverd; de items zaten netjes verpakt in de doos.

Geweldige service

Bij transport kopjes gebroken Keurig opgelost en andere dag al nieuwe ontvangen Vriendelijke klantenservice

Snel en netjes geleverd

Prachtig tafeltje super tevreden

Super tevreden

Heel snel geleverd

Alles goed verpakt en precies gekregen wat er besteld was en erg snel geleverd

Zeer goede ervaring met het bedrijf

Alles goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Goede snelle service

Snelle bezorging en artikel prima in orde

Snelle levering en de juiste doppen voor onze manhatten stoelen.

Aangezien we nog twee manhatten stoelen hebben had ik beter gelijk doppen kunnen bestellen voor deze stoelen nu weer verzendkosten.

Tijdige levering, duidelijke communicatie

Ik heb een speelgoed waterbaan besteld bij Coppens. Er worden duidelijke emails gestuurd over waar je bestelling is in het bestelproces. Geleverd op beloofde dag.

Goede afhandeling

Heb Pokemon ETB hier gehaald en die was goed en zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Thanks Coppens!!

Snelle + goede levering

Parasolvoet was prima ingepakt en werd binnen enkele dagen geleverd.

Goed. Maar...

Alles top maar degenen die de spullen brachten weigerden uit te pakken, de verpakking mee te nemen en al zeker niet in elkaar te zetten.

Levering product is goed, afleveren door DHL zeer matig.

Tot driemaal aan toe werd de levering door DHL geannuleerd en weer opgepakt. Kan daar geen betrouwbare afspraak mee maken.

Snel en correct

Zeer snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering, top product

Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving, goede communicatie, snelle levering.

Fijne website, bestelde spullen liggen snel klaar. En vriendelijke service in de winkel. Groot assortiment.

Helemaal TOP!

Overzichtelijke website, mooi aanbod van producten, prima prijs, snelle levering, eigenlijk alles wat je wenst bij een bestelling.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Coppens Warenhuis | 9.2