Beste Jan, Bedankt voor uw review. Naar aanleiding van uw vraagtekens het volgende. De bout in de trekstang moet iets losgedraaid worden. Waarschijnlijk staat de trekstang niet in de 'trailer modus' zoals in de handleiding staat beschreven. Het vleugeltje moet diagonaal komen te staan. Het is namelijk noodzakelijk dat de trekstang kan draaien om zijn as met de fietsbeweging mee. Het probleem van het kraken zal daarmee opgelost zijn. De bout is wel voorzien van loctite, om te voorkomen dat hij vanzelf los draait. De eerste slag kan dus zwaar gaan. Wij wensen u nog heel veel fietsplezier met de DoggyRide en hopelijk zonder kraken in de fietsstang.
Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl