super bedrijf

snel en correct alles geregeld

Lichte,vlotte bestuurbare hondenbuggy!

Mijn hondjes kunnen er in liggen en slapen als ze moe zijn .Ik neem ze overal mee op reis met de buggy.Nu hebben ze veel plaats.Zeer tevreden !

mooi

Ik kan alleen de zitjes niet zo goed gebruik klaar te krijgen zelfs youtube filmpje bij gehaald

Denken fijn mee

Zocht steekas maar bleek een oude maat te zijn, ze hebben uitgelegd over het hoe en wat en tevens snelle verzonden. Indien nodig keer ik hier terug.

Heel veel plezier met onze honden buggy

De hondenbuggy voldoet aan alle eisen

Top accessoires

Mooie aanvulling voor naast het fietsen

Vlugge service toppie

Mijn chihuahua veilig op de fiets

Het is een goed bedrijf dat snel de artikelen naar je. Stuurt

Geweldig!

Ik heb een honden fietskar aangeschaft. Eerst telefonisch contact gehad over de juiste maat. Het is eenvoudig om te bestellen, snelle levering. De fietskar is eenvoudig in elkaar te zetten, en van degelijk materiaal. Wij zullen er veel plezier van gaan hebben.

Kwaliteit en mooi

ziet er heel goed uit qua vormgeving en ruim genoeg voor onze Welsh Corgi.

Snelle en uitstekende levering

Na een keuze op de duidelijke en overzichtelijke website, volgde een vlotte levering de volgende dag. Duidelijke montage handleiding was bijgeleverd. Erg tevreden met mijn aankoop. De volgende keer weer “Fietskarretje” !

Zeer snelle en makkelijke website.

De volgen de dag al geleverd en regen een goede prijs. Al de tweede keer een fietskarretje besteld. Service is top.

Service is snel en perfect

Na twee keer een retour wat voor beide kanten stevig balen was is alles goed gekomen. Dank jullie wel voor het snelle reageren.

Goede en snelle service

Na telefonisch contact het artikel besteld En snelle service

Gebruiksvriendelijk en groot aanbod

Niks op aan te merken!

Goede site, scherpe prijzen en nette, tijdige levering.

Достаточно быстро пришло и легко было собрать.

Достаточно быстро пришло и легко было собрать. Не пришел 1 болт для крипления ручки, на данный момент нет возможности ее прикрепить, ищу где купить такой.

Prima geregeld

Prima geregeld en goed verpakt

Vlotte afhandeling

Heel tevreden

Overzichtelijke website Heb je toch een vraag , dan word die snel beantwoord En niet onbelangrijk , de prijzen zijn oké .

Snel verzonden.

Prachtig boek. Precies als verwacht.

Super snelle levering

Snelle levering, goede service

Prima hondenfietskar van Doggyride. Kickwheel was defect, retourbeleid/retourkosten bij klacht/defect niet op de website te vinden. Uiteindelijk keurig opgelost door eigenaar.

Snelle complete levering,

Snelle levering van artikelen

Ik heb bij FDB shows hondenvoer besteld en de andere dag wordt het afgeleverd en keurig netjes verpakt

Best beoordeeld uit 3 leden

- Dierenbenodigdheden Blauwestad | 9.5

- Fietskarretje.nl | 9.4

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl