Prachtig bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel en prijs kwaliteit is ook goed voor elkaar. Keurige uitleg van de caravan en alle spullen die je nodig hebt zijn standaard aanwezig. Ook wat kleine issues gehad met wat apparatuur maar dit werd prima en perfect opgelost via mail of andere communicatie. Wat ons betreft een aanrader .
Was voor ons een weekje uitproberen of een camper vakantie iets voor ons is. De camper was prima in orde, alles werkt goed en hij reed gemakkelijk. We werden netjes ontvangen en geholpen met het uitzoeken van het juiste model. De communicatie is duidelijk en ruim voldoende. Als er al van een minpuntje sprake was dan was het de uitleg bij het ophalen van de camper, dat had voor beginnende camper rijders wat uitgebreider gemogen. Verder helemaal tevreden.
Alles prima in orde. Voor de 2de keer een caravan gehuurd. Alles super voor elkaar. En je wordt vriendelijk geholpen door het personeel. Wij zijn super tevreden
Voor de 2de keer camper gehuurd. Na wat strubbelingen bij de eerste keer was het nu top! Er waren wat kleine dingetjes en die hebben wij aangegeven en er werd gelijk actie ondernomen. Wij gaan zeker weer voor het huren bij Henk Pen
Zowel het halen van de camper als weer terug brengen alles correct verlopen.
uitleg van gebruik camper was begrijpelijk en alle tijd om vragen te stellen bij inleveren van de camper ging het ook allemaal soepel. lag er ook wel aan dat wij in de twee weken van de huur periode gelukkig geen problemen hebben gehad. dus onze ervaring was dus zeer goed.
Alle tijd voor vragen, uitleg, onderhandeling bij de verkoop op 6 februari( open dag) en aflevering op 13 februari. Zeer prettig geholpen en goed, fijn advies. Afgelopen weekend proef gekampeerd. En de caravan bevalt ons prima! Blij mee.
Plezierig om zaken mee te doen!
Kundig en vriendelijk personeel en prima aanbod gekregen waardoor de deal en besluit snel kon worden genomen. Daarna snel en vakkundig informatie gekregen en snelle en goede afhandeling!
Alles is soepel verlopen
Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen. Voor het eerst met een huurcaravan op pad. Voor herhaling vatbaar.
We hadden een gloednieuwe camper met 6 zitplaatsen, een alkoof met 2 persoons bed en stapelbedden achterin, en dat is ontzettend goed bevallen. Alles was keurig netjes geregeld en het mooie was; alles zat in de camper (van bestek, glazen en borden tot stekkers en gasflessen en van een tafel en stoelen tot het middeltje wat in de toiletcassette moet) - je hoeft eigenlijk alleen maar je kleren, tandenborstel en eten mee te nemen en je kunt weg. Nogmaals bedankt Henk Pen!
Beste Jeroen, Wat een geweldige review om te lezen, dank je wel! 😊 Fantastisch dat de gloednieuwe camper zo goed is bevallen en dat de indeling van de alkoof en stapelbedden voor jullie ideaal was. Fijn om te horen dat alles tot in de puntjes geregeld was en dat jullie zorgeloos op pad konden met alle benodigdheden al aan boord. Heel graag gedaan, en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgende mooie reis! 🚐 Groet, Team Henk Pen
Caravan gehuurd compleet verzorgd met tafel en stoelen voor buiten
Beste Henk, Fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 😊 Goed dat de caravan helemaal naar wens was en dat ook de tafel en stoelen voor buiten van pas kwamen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groet, Team Henk Pen
Prettige en kundige verhuurmedewerkers. Wijzigingen in de verblijfsduur was geen probleem. Comfortabele caravan, eenvoudig mee te nemen en te vervoeren. Opblaasbare voortent was even uitzoeken maar goed op te bouwen. Retour brengen is goed verlopen. Snelle restitutie van de borg.
Beste Gera, Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! 😊 Wat fijn om te horen dat jullie paasweekend zo goed is bevallen en dat alles rondom de huur prettig is verlopen. De tip over de handmatige pomp voor de voortent, nemen we zeker mee. Graag tot een volgende keer! 🚐 Groet, team Henk Pen
Mensen die we hebben ontmoet zijn uiterst vriendelijk. Er waren een paar zaken aan de bus niet in orde die ons ongerief en vertraging hebben gegeven. Die hadden moeten worden gecheckt vóór aflevering. Dit is bij vertrek en/of retour besproken met de medewerksters. Verder is Henk Pen niet bereikbaar in het weekend of in de avonduren als er problemen zijn.
Beste Gijs, Bedankt voor je review en feedback. Fijn om te horen dat je ons verhuurpersoneel als vriendelijk hebt ervaren. Jammer dat er bij aflevering punten niet in orde waren en dat je daardoor ongerief en vertraging hebt gehad. Dat had beter moeten zijn. We nemen de feedback mee in het verbeteren van onze verhuurservice. Groet, team Henk Pen
Super geholpen en ook gehoord naar onze klachten en wensen bij volgende verhuur of koop
Beste Jolanda, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je je welkom voelde en goed bent geholpen. We waarderen het vertrouwen en helpen je graag bij een volgende verhuur of aankoop. Groet, team Henk Pen
Goed en prettig gehopen
Beste S. Steenkamp, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je goed en prettig bent geholpen. Graag tot ziens! Groet, team Henk Pen
Beste Ivonne. Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je onze service als goed en vakkundig hebt ervaren. Graag tot ziens! Groet, team Henk Pen
Eerlijk en goed geholpen, nette aflevering
Beste Rene en Anja, Dankjewel voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie eerlijk en goed zijn geholpen en dat de aflevering naar wens was. Veel plezier gewenst! Groet, team Henk Pen
Eerste keer met een camper van 7.40 op stap. Goede uitleg voor vertrek.
Beste Petra en Franca, Dankjewel voor jullie mooie review! Fijn dat de uitleg voor vertrek duidelijk was. Graag tot de volgende keer! Groet, team Henk Pen
Zoals hierboven vernoemd!
Beste Frank, Bedankt voor je mooie beoordeling. We waarderen je opmerking, want ook wij vinden dat er altijd ruimte is om te blijven verbeteren. Groet, team Henk Pen
Na een door mij veroorzaakte schade aan mijn camper is de wagen zeer goed nagekeken. Naast de schade werd ook een ander euvel vastgesteld. Het is geregeld dat de wagen naar Knaus Duitsland werd gebracht, tip top in orde is gemaakt. Financieel werd ik op z'n zachts gezegd flink gematst. Tijdens het hele proces is de communicatie zeer helder geweest. Graag zie ik de mensen van Pen terug bij de eerst volgende servicebeurt.
Beste Karel. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de reparatie, de communicatie en de manier waarop alles is geregeld. Goed dat we naast de schade ook het andere probleem hebben kunnen signaleren en oplossen. Mooi dat het hele traject, inclusief de afhandeling met Knaus Duitsland, naar wens is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen, en graag tot ziens bij een volgende servicebeurt. Groet, Team Henk Pen
Zijn zeer goed geholpen. Uitleg heel goed. En men had tijd voor ons.
Beste Coby, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat er voldoende tijd en aandacht voor jullie was. Dank voor je beoordeling en graag tot een volgende keer. Groet, Team Henk Pen
Prima ervaring.
Beste Ger, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en goed geregeld was. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer. Groet, Team Henk Pen
Zeer proffessioneel geholpen, klantvriendelijk erg leuk Team. Niks geen druk en netjes .
Beste Jan, Goed om te lezen dat je je bij ons op je gemak voelde en dat onze manier van werken zo positief is overgekomen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie review. Groet, Team Henk Pen