Zeer positieve ervaring met Henk Pen caravan verhuur.

Prachtig bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel en prijs kwaliteit is ook goed voor elkaar. Keurige uitleg van de caravan en alle spullen die je nodig hebt zijn standaard aanwezig. Ook wat kleine issues gehad met wat apparatuur maar dit werd prima en perfect opgelost via mail of andere communicatie. Wat ons betreft een aanrader .

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Mistte alleen de stormband en we hadden een lekkende badkamer kraan maar beide issues hebben de vakantie pret niet beïnvloed.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zijflappen bij luifel

Mooi bedrijf, prima camper, goede service, een aanrader dus.

Was voor ons een weekje uitproberen of een camper vakantie iets voor ons is. De camper was prima in orde, alles werkt goed en hij reed gemakkelijk. We werden netjes ontvangen en geholpen met het uitzoeken van het juiste model. De communicatie is duidelijk en ruim voldoende. Als er al van een minpuntje sprake was dan was het de uitleg bij het ophalen van de camper, dat had voor beginnende camper rijders wat uitgebreider gemogen. Verder helemaal tevreden.

• Hoe beoordeel je de extra's die je kunt bijboeken? N.v.t.
  • Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces? N.v.t.
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? 230V omvormer omvormer offgrid elektrische apparaten te kunnen gebruiken. Bij te boeken, maar dat wisten we niet.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Omvormer voor vrij kamperen

Alles prima in orde. Voor de 2de keer een caravan gehuurd. Alles super voor elkaar. En je wordt vriendelijk geholpen door het personeel. Wij zijn super tevreden

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? N.v.t.

Prachtige camper

Voor de 2de keer camper gehuurd. Na wat strubbelingen bij de eerste keer was het nu top! Er waren wat kleine dingetjes en die hebben wij aangegeven en er werd gelijk actie ondernomen. Wij gaan zeker weer voor het huren bij Henk Pen

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Afkopen van de borg

Alles correct afgehandeld

Zowel het halen van de camper als weer terug brengen alles correct verlopen.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Eindschoonmaak, Zonnepaneel, Omvormer voor vrij kamperen

goede ontvangst

uitleg van gebruik camper was begrijpelijk en alle tijd om vragen te stellen bij inleveren van de camper ging het ook allemaal soepel. lag er ook wel aan dat wij in de twee weken van de huur periode gelukkig geen problemen hebben gehad. dus onze ervaring was dus zeer goed.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? service iets uitbreiden
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Eindschoonmaak, Omvormer voor vrij kamperen

Geweldig!

Alle tijd voor vragen, uitleg, onderhandeling bij de verkoop op 6 februari( open dag) en aflevering op 13 februari. Zeer prettig geholpen en goed, fijn advies. Afgelopen weekend proef gekampeerd. En de caravan bevalt ons prima! Blij mee.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Ja

Klantvriendelijk maar bij aflevering een paar kleine issue’s.

Plezierig om zaken mee te doen!

Wat een fijn bedrijf!

Kundig en vriendelijk personeel en prima aanbod gekregen waardoor de deal en besluit snel kon worden genomen. Daarna snel en vakkundig informatie gekregen en snelle en goede afhandeling!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Alles is soepel verlopen

Top vakantie gehad met de huurcaravan van Henk Pen

Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen. Voor het eerst met een huurcaravan op pad. Voor herhaling vatbaar.

Geweldige ervaring

We hadden een gloednieuwe camper met 6 zitplaatsen, een alkoof met 2 persoons bed en stapelbedden achterin, en dat is ontzettend goed bevallen. Alles was keurig netjes geregeld en het mooie was; alles zat in de camper (van bestek, glazen en borden tot stekkers en gasflessen en van een tafel en stoelen tot het middeltje wat in de toiletcassette moet) - je hoeft eigenlijk alleen maar je kleren, tandenborstel en eten mee te nemen en je kunt weg. Nogmaals bedankt Henk Pen!

Helemaal goed

Caravan gehuurd compleet verzorgd met tafel en stoelen voor buiten

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen

Een lang paasweekend met de gehuurde caravan is uitstekend bevallen!

Prettige en kundige verhuurmedewerkers. Wijzigingen in de verblijfsduur was geen probleem. Comfortabele caravan, eenvoudig mee te nemen en te vervoeren. Opblaasbare voortent was even uitzoeken maar goed op te bouwen. Retour brengen is goed verlopen. Snelle restitutie van de borg.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Handmatige pomp voor de voortent

Bus niet voldoende gecheckt voor aflevering

Mensen die we hebben ontmoet zijn uiterst vriendelijk. Er waren een paar zaken aan de bus niet in orde die ons ongerief en vertraging hebben gegeven. Die hadden moeten worden gecheckt vóór aflevering. Dit is bij vertrek en/of retour besproken met de medewerksters. Verder is Henk Pen niet bereikbaar in het weekend of in de avonduren als er problemen zijn.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Check vooraf moet beter. Betere bereikbaarheid.voor problemen onderweg. Een passende bestekbak. Een goede koelkast die op temperatuur blijft, evt zonder vriesvak.

Vriendelijk

Super geholpen en ook gehoord naar onze klachten en wensen bij volgende verhuur of koop

Goed en prettig gehopen

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Goed en vakkundig geholpen!

Goed gevoel

Eerlijk en goed geholpen, nette aflevering

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? N.v.t.

Eerste keer met een camper van 7.40 op stap. Goede uitleg voor vertrek.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zonnepaneel, Powerstation, Omvormer voor vrij kamperen

Ik zeg altijd, '"Perfectie is Oneindig!" Dus er is altijd wel iets te verbeteren.

Zoals hierboven vernoemd!

• Hoe beoordeel je de communicatie vanuit Henk Pen?
  • Hoe beoordeel je de snelheid waarmee je bent geholpen en de afspraak heeft plaatsgevonden?
  • Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Ja

meedenkend, vakkundig , top communicatie en zeer billijk

Na een door mij veroorzaakte schade aan mijn camper is de wagen zeer goed nagekeken. Naast de schade werd ook een ander euvel vastgesteld. Het is geregeld dat de wagen naar Knaus Duitsland werd gebracht, tip top in orde is gemaakt. Financieel werd ik op z'n zachts gezegd flink gematst. Tijdens het hele proces is de communicatie zeer helder geweest. Graag zie ik de mensen van Pen terug bij de eerst volgende servicebeurt.

• Hoe beoordeel je de communicatie vanuit Henk Pen?
  • Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Ja

Gezellig normale bejegening en duidelijke communicatie.

Zijn zeer goed geholpen. Uitleg heel goed. En men had tijd voor ons.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Was weer prima, alles was goed geregeld.

Prima ervaring.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen, omdat wij zelf een hoop spullen hebben.

Zeer proffessioneel geholpen, klantvriendelijk erg leuk Team.

Zeer proffessioneel geholpen, klantvriendelijk erg leuk Team. Niks geen druk en netjes .

Best beoordeeld uit 4 leden

- Henk Pen Werkplaats | 9