Camper voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.
Ruime camper, makkelijk via de site te huren. alles erop en eraan. Wij hebben genoten.
Pand is open/vriendelijk. Snel geholpen, voldoende informatie. Ruime keuze. Kiezen voor luifel ipv voortent zou voor ons een wens zijn.
Perfecte ervaring! Echter hadden wij technische problemen op een nationale feestdag waardoor we niemand konden bereiken. Ook op zondag is er niemand die je te woord kan staan als er problemen zijn. Een technische hulplijn voor noodgevallen was in dit geval erg handig geweest. De volgende dag prima geholpen en te woord gestaan.
Echt één groot avontuur om met een camper op pad te gaan!!
Beste Angela, Wat leuk om te lezen dat jullie camperreis één groot avontuur was! Bedankt voor de mooie 10 en je vriendelijke woorden over onze service. Ook bedankt voor je tip over een grondzeil voor onder de luifel. Die nemen we zeker mee als suggestie voor onze verhuuraccessoires. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Fijne ervaring en de voortent stond snel na uitvogelen hoe deze ( met lucht) opgezet moest worden
Beste Arns, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hebben gehad met de caravan en de uitrusting. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Mijn ervaring is bijzonder goed. De dames van de verhuur zijn bijzonder vriendelijk en meedenkend.
Beste Ben, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je ervaring zo positief is geweest. We geven het compliment natuurlijk graag door aan de dames van de verhuur. Graag tot een volgende vakantie! Groet, team Henk Pen Verhuur
Wij zijn vier weken op pad geweest met een (nieuwe) Adria camper. Onzer ervaring is zeer positief geweest. In de eerste plaats wees de verkoper ons direct op de actie om de camper 4 in plaats van de oorspronkelijke 3 weken te huren tegen geringe meerkosten. De verdere communicatie (ook tijdens onzer reis) verliep soepel, zeer vlot en uiterst klantvriendlijk. Een aanrader dus!
Beste Bert, Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie vier weken zo positief op pad zijn geweest met de Adria camper. Mooi dat de communicatie voor én tijdens de reis soepel en klantvriendelijk is verlopen. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende vakantie. Groet, Team Henk Pen Verhuur
Prima service en vriendelijke staf
Beste Bep en Henk, Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en het contact met ons verhuurteam. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
We hebben een maand gebruik gemaakt van de Knaus Tourer CUV. Een prettige, compacte camper, waar we heerlijk mee konden reizen. Minpuntjes waren er helaas ook. De camper bleek een probleem te hebben met de wasbak, waardoor het niet beschikbaar was op de afgesproken tijd. Ook hadden we tijdens de reis problemen met de waterpomp en kachel, waar we in overleg met onze persoonlijke verhuurmedewerker Harma toch goed uit zijn gekomen.
Beste Jan Berner, Bedankt voor jullie mooie en eerlijke review. Wat fijn om te horen dat jullie een topvakantie hebben gehad met de Knaus Tourer CUV en er heerlijk mee hebben kunnen reizen. Vervelend dat er vooraf en onderweg toch een aantal technische punten waren. Dat is natuurlijk niet wat je hoopt tijdens een vakantie. Fijn dat jullie samen met Harma tot een goede oplossing zijn gekomen. We nemen jullie feedback uiteraard mee. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Dikke top! Reacties op mails snel, borg snel terug, camper zelf was erg fijn. Niks op aan te merken. Super service voor een prima prijs!
Beste Ronald, Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat alles zo goed is bevallen: van het snelle contact tot de camper en de afhandeling van de borg. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Wij hebben een maand lang een heerlijke avontuurlijke vakantie gehad
Beste Ton, Wat fijn om te lezen dat jullie een heerlijke en avontuurlijke maand hebben gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende vakantie! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Geen loze beloften, maar alle afspraken nagekomen. Goede prijs /kwaliteit.
Beste Eddy, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het contact van begin tot eind prettig was en dat alles volgens afspraak is verlopen. We wensen jullie nog veel mooie vakanties toe! Groet, team Henk Pen
Vrijdag 29 mei onze nieuwe bu****per Knaus Boxlife 540 MQ Platinum Selection opgehaald. Wij,79 en 81, camperen al sinds 1990 en zijn behoorlijk kritisch. Net als bij het aankoopgesprek viel ons direct weer de relaxte sfeer op van balie tot werkplaats. Uitermate vriendelijke ontvangst, alle tijd voor uitleg. Bij de aanschaf gaat altijd wel iets mis als er extra s worden besteld. Ook nu. Dus rustig uitgepraat. Probleem opgelost Simpel. Kortom, bij Henk Pen is een concept gevonden waar de modernste communicatie middelen en een direct contact met de mens harmonieus samengaan. Hans en Astrid Hoogendijk
Beste Hans en Astrid, Wat een prachtig compliment. Fijn om te horen dat jullie de sfeer, ontvangst en uitleg zo positief hebben ervaren. En extra mooi dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We wensen jullie heel veel plezier en mooie reizen met de Knaus Boxlife! Groet, team Henk Pen
Mijn probleem met de watertoevoer werd binnen het uur met de mail beantwoord en door mijzelf opgelost.
Beste Hans en Mieke, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens was en dat het probleem met de watertoevoer zo snel opgelost kon worden. We nemen je suggesties voor extra opties zeker mee. Groet, Team Henk Pen
Met de persoonlijke aandacht en service ben ik zeer tevreden. Ook de nazorg die werd verleend was uitstekend.
Beste Aafke, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn dat je de persoonlijke aandacht, service en nazorg zo hebt ervaren. Daar zijn we blij mee. Groet, team Henk Pen
Via de website heel eenvoudig te oriënteren en te boeken en op de verhuurkijkdag al kunnen zien waar je de vakantie mee gaat beleven. Mooie nieuwe vloot met caravans en campers, waar voor ieders wens wel iets te vinden is. Professioneel maar toch relaxte omgang, ons dus heel goed bevallen!
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie review! Super dat het boeken, de verhuurkijkdag en onze nieuwe vloot zo goed zijn bevallen. We wensen jullie alvast een heerlijke vakantie toe! Groet, Team Henk Pen Groet, team Henk Pen
Leuke medewerkers, fijne camper.
Beste Cindy, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over ons team en de camper. Daar doen we het voor. Groet, Team Henk Pen
Wij mochten de huur camper van Henk Pen proberen tijdens een lang weekend. De camper was in nieuwstaat. we hebben genoten van dit weekend. Zeer professioneel boekinsplatform en goed geholpen door de medewerkers van Henk Pen. Ga zo door!
Hallo Marc, Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat de alkoofcamper perfect bij jullie gezin paste en dat jullie zo hebben genoten van het weekend. Bedankt voor de mooie complimenten over ons boekingsplatform en team. Graag tot de volgende keer! Groet, Team Henk Pen
Vreemde storing met automatische levelsysteem na winter stalling. Telefonisch contact opgenomen met Henk Pen werkplaats. Receptie Konden geen contact krijgen met iemand van de werkplaats. We moesten ons probleem maar melden via e-mail en dan zouden ze contact opnemen met ons. Zo gedaan, er wordt vermeld dat we de eerst volgende werkdag terugmelding kregen .. (niks dus) dus zelf maar via de boekjes en YouTube en Google op onderzoek uitgegaan.. blijkt uiteindelijk dat het systeem gewoon opnieuw gekalibreerd moest worden en heb dit dus zelf maar gedaan omdat ik inmiddels al 3 Dagen wachtte op reactie van Henk Pen. Die volgende dag krijg ik een mail terug dat men mij niet kan helpen en ik mij maar moet wenden tot een Goldschmitt dealer.. jammer erg onprofessioneel omdat het hier eigenlijk maar om een simpele kalibratie ging van het systeem. Henk pen werkplaats heeft niet eens de moeite genomen om zelf een afspraak in te plannen om er zelf even naar te kijken.. sorry als je nog niet eens een levelsysteem kan kalibreren?!
Beste André, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je met een storing zit en niet direct duidelijkheid krijgt. Het automatische levelsysteem waar het om gaat, is geen systeem dat wij zelf monteren of waar wij dagelijks mee werken. Daardoor hebben wij hier geen specifieke kennis van en willen we voorkomen dat we op afstand een onjuist advies geven. Om die reden hebben we je doorverwezen naar een Goldschmitt dealer, die hierin gespecialiseerd is. Fijn om te horen dat je de kalibratie inmiddels zelf hebt kunnen oplossen. We nemen je feedback mee, vooral op het gebied van communicatie en terugkoppeling. Groet, Team Henk Pen
Zes maanden door Zuid Europa gereisd met een huur camper gedurende de herfst en winter maanden. Het bedrijf van Henk Pen had veruit de beste voorwaarden. Uitstekende communicatie en service voor, tijdens en na de reis. Nieuwe en super comfortabele camper. Bedrijf is echt een aanrader.
Beste Gabrielle, Wat een prachtige beoordeling! Geweldig om te lezen dat jullie zo’n mooie reis hebben gehad en met een goed gevoel op pad én weer terug zijn gekomen. We hebben jullie met veel plezier geholpen en waarderen het vertrouwen enorm. Hopelijk mogen we jullie bij een volgende reis weer verwelkomen! Groet, team Henk Pen
Het weer was ronduit zeer slecht, koud en veel regen! Caravan was prima uitgerust. Maar was de 1 ste keer kamperen dan moet je nog veel leren zoals een voortent opzetten enz. En wat je vergeten bent als het weer minder is. Maar leuke vakantie ook voor onze hond.
Beste Ger, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie, ondanks het tegenvallende weer, toch een leuke eerste kampeervakantie hebben gehad en dat de hond ook heeft genoten. Kamperen is inderdaad soms even ontdekken, zeker de eerste keer. Bedankt ook voor de praktische tip over een checklist; daar kunnen we zeker iets mee. Graag tot een volgende vakantie! Groet, team Henk Pen
Vrijheid blijheid.
Beste Arie, Bedankt voor de 10 en je fijne review. Mooi dat alles goed is verlopen en dat ook de eindafhandeling naar wens was. Graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
Bij ontvangst is er super vriendelijk personeel aanwezig, waar gaan vraag te veel voor is. De camper zijn netjes, goed onderhouden klaar om zonder problemen op vakantie te gaan. Wij hebben voor de 3e keer geboekt!
Bedankt voor je mooie review, Melanie! Wat fijn dat jullie opnieuw voor Henk Pen Verhuur hebben gekozen. Graag tot de volgende keer! Groet, team Henk Pen
Prachtig bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel en prijs kwaliteit is ook goed voor elkaar. Keurige uitleg van de caravan en alle spullen die je nodig hebt zijn standaard aanwezig. Ook wat kleine issues gehad met wat apparatuur maar dit werd prima en perfect opgelost via mail of andere communicatie. Wat ons betreft een aanrader .
Beste Simon, Bedankt voor de prachtige 10! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze verhuur en service. Ook goed om te horen dat eventuele puntjes onderweg snel opgelost konden worden. Graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen