Beste A, Fijn om te zien dat je tevreden bent. Groet Team Henk Pen
Beste Greta, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Beste G.J. Burgers, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Wietze, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Beste Henk en Henny, Bedankt voor jullie positieve review en veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groet team Henk Pen
Beste Familie Aarnink, hier doen we het voor! Groet Team Henk Pen
Beste Marc, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Cor, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Beste Louis, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Natasja, Vervelend dat het advies niet heeft voldaan aan jullie verwachting, ontwikkeling is bij ons een continu proces, ook de verbetering van de vakkennis van nieuwe adviseurs. Hierdoor kunnen we morgen beter zijn dan vandaag. Het is fijn te horen dat de camper goed bevalt, er zijn wat zaken niet helemaal goed gegaan, maar zoals u aangeeft zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Vriendelijke groet Team Henk Pen
Beste Freddy, Vervelend te horen van de kras op de koelkast en het deurtje daaronder. Als dit toe te schrijven is door de wijze waarop wij of de fabriek iets gemonteerd hebben dan zou nik u willen vragen contact op te nemen met onze aftersales afdeling zodat we kunnen kijken wat we hier aan kunne doen. Vriendelijke groet Team Henk Pen
Beste Norbert, hier doen we het voor! Groet Team Henk Pen
Beste Frank, Bedankt voor je reactie. Jammer om te horen de camper niet compleet naar wens was. Als je contact met ons opneemt gaan we ons best doen om een passende oplossing te vinden. Groet Team Henk Pen
Beste Aad, Bedankt voor je review. Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. We nemen je feedback graag mee voor de toekomst! Groet Team Henk Pen
Beste Wien, Bedankt voor de positieve waardering. De feedback nemen wij mee in onze verbeterpunten. Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groet Team Henk Pen
Beste Hylke, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Beste Frans, Bedankt voor je enthousiaste review. Groet team Henk Pen
Beste Door, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Watze en Trijnie, Fijn om te zien dat jullie tevreden zijn. Bedankt! Groet Team Henk Pen
Beste Nico, Bedankt voor je positieve waardering! Uw mening is enorm belangrijk voor ons en met deze feedback kunnen wij ons verbeteren. Groet Team Henk Pen
Beste Gerrits, Bedankt voor je enthousiaste review! Groet Team Henk Pen
Beste Peter en Irma, Fijn om te zien dat jullie tevreden zijn. Groet Team Henk Pen.
Beste Toon, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen