Een erg fijne ervaring, ik zou het zo weer doen.

We hebben een prachtige reis kunnen maken met de camper. De kwaliteit van de camper was goed, personneel goed bereikbaar en erg meedenkend. Ik vind het ovoldoende om een ster aftrek te geven voor de Adblue tank die niet volledig gevuld was en de ruitenwissers die niet al te best meer waren, maar dat is dan ook de enige kritiek.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Omvormer voor vrij kamperen

Prima huurcaravan, professionele begeleiding bij briefing en inleveren

Briefing ondersteunend en helpend. Tijdens vakantie telefonische instructies gekregen over aansteken gaskachel. Bij aflevering bleken ventielen watertoevoer niet afgesloten waardoor na zoeken pas water verkregen kon worden. Dat was echter het enigste minpuntje.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Luifel heel erg gemist, voortent is van weinig nut o.i. Mover zou aanbevelenswaardig zijn, ook op de lichtere caravan van 969 kg.

Het is ons prima bevallen.

Na 2 jaar van de camping weg te zijn geweest hebben we nu weer volop genoten van het camping gevoel. Het weer zat op de 3 mooie campings ook mee natuurlijk. Daarnaast is ook de optionele zakluifel ons prima bevallen. De 2 meldingen die we gedaan hadden zijn prima en op correcte wijze behandeld door Henk Pen. Als er dan een minpuntje geschreven moet worden over de caravan dan is het dat ik het separate spoelvloeistof van de wc eigenlijk wel miste in de caravan. En het is raar dat de stroomaansluiting aan de NIET deurzijde zit.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? N.v.t.

Onze ervaring was matig

Onze ervaring is matig. Dit komt omdat wij ivm met mijn ziekte een camper wilden huren met lage bedden. Deze hadden jullie niet in jullie vloot waardoor wij genoodzaakt waren een camper te huren met hoge bedden. Dit is achteraf gebleken geen goede keuze geweest. Ook de draagbare airco was een ramp. Aangezien ik warmteintolerantie heb door mijn ziekte moest ik er zeker van zijn dat er een goed werkende airco in de camper zat. Uw medewerker verzekerde mij dat dit aan de orde was. Niks is minder waar gebleken. De airco kon de hitte niet aan. Ook al was normaal voor de tijd van het jaar de temperatuur te hoog, de airco moest natuurlijk wel werken. En wat ons ook wat tegenviel is dat we geen enkele compensatie kregen omdat we eerder naar huis moesten ivm mijn ziekte. Ik moest door klachten een bezoek brengen aan mijn behandeld arts. Uiteraard niet verplicht maar een kleine tegemoetkoming was volgens mij wel op z'n plek. Dus voor ons niet nog een keer een camper huren bij Henk Pen. Ook omdat je wederom geen camper in jullie vloot opnemen met lage bedden. Lijkt mij toch dat meerdere personen deze wens hebben. Denk hierbij aan oudere mensen die enigzins wat slecht ter been zijn.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? een goed werkende airco
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? TV, Omvormer voor vrij kamperen

Super fijne camper en het contract met de verhuur afdeling van Henk Pen was erg prettig

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zonnepaneel, Omvormer voor vrij kamperen

Comfortabel vakantie vieren

De caravan is erg comfortabel met mover, luifel, boiler, vloerverwarming, toilet, grote koelkast en heerlijke bedden. Wat opviel was de uitstekende stabiele wegligging.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Internet en streamen in het buitenland blijft een issue.

Een super fijne camper om in te huizen. Het nadeel is het bed over dwars. Te kort/krap en de matras te dun.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen huisraad bij de prijs in begrepen.(kopjes,borden,pannen etc.)

Prima Camper, complete uitrusting en telefonische ondersteuning perfect

Het maken van de afspraak op locatie Pen verliep erg goed. Goede voorlichting en advies. Uitleg bij het ophalen was uitgebreid en men nam alle tijd. De camper zelf functioneerde erg goed, alles werkte eenvoudig na de uitleg. Mijn camper een Adria met Citroën auto reed bijzonder comfortabel, zat heerlijk achter het stuur met een fijne wegligging. Bij het inleveren ook weer rustig en klantvriendelijke medewerkster. Ik heb er 3500 km mee rondgetrokken in maand tijd en zeker voor herhaling vatbaar.

Plezierige aankoop

Tijdens de aankoop kreeg ik goede adviezen en een nette inruilprijs. Ik heb na het afhalen nog een paar vragen gehad en daar wordt niet accuraat op gereageerd. Bij de eerste vraag, via mail, kreeg ik bericht dat ik gebeld zou worden, dat is na een week nog niet gebeurd. Een 2e vraag is na drie dagen nog niet op gereageerd.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Ja

Je koopt met een goed gevoel een caravan bij Henk Pen

Waarom naar Henk Pen ? Wij komen al zo'n 30 jaar bij jullie het is natuurlijk geen zaak waar je elke dag of week heen hoeft maar het voelt altijd fijn om daar even rond te lopen en de spullen die je nodig hebt te kopen .ook de benadering van de verkopers ervaren wij als prettig . Ook nu we een mooie caravan bij jullie hebben gekocht voelde het goed .Je moet eigenlijk als klant ook een klik hebben met je verkoper en wij hebben gewoon fijn met Sebastiaan kunnen overleggen over de aankoop van de caravan . Wat voor mij niet echt interesant was dat je dan bij aflevering van de caravan een kunstwerk krijgt aangeboden voor 500 euro .Voor mij geeft dat een gevoel dat je die dan zelf betaald maar dat heeft totaal niet met de verkoop te maken kortom wij zullen hopelijk nog jaren naar Henk Pen mogen gaan

erg klantvriendelijk geholpen

goede kwaliteit service, bijna nieuwe caravan. pakket borden, pannen en bestek hoort wel gewoon in basispakket te zitten denk ik. communicatie ook prima in orde

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? het servies/bestek pakket is een extra pakket terwijl ik verwacht dat dat inclusief is

Ben erg tevreden

Wij hebben een nieuwe caravan gekocht en goed en uitstekend geadviseerd door de jonge verkoper. Bij de aflevering werd alles goed en uitgebreid uitgelegd.

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

Uitstekende service, behulpzaam personeel.

Uitstekende service, behulpzaam personeel.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen

Ik huur nu voor de 5e keer en ben zeer tevreden over de caravans en jullie service,

Geweldig!

We hebben een prachtige camper gehuurd en de mensen waren uiterst behulpzaam bij het maken van de keuze van de camper. Zeer correct ingelicht. Onderweg hadden we wat problemen met de hordeur en luifel, de medewerkers van henk pen zijn goed bereikbaar en mede door hun hulp op afstand hebben we als jong gezin een onvergetelijke camper ervaring gehad.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Eindschoonmaak, Extra koel/vriesbox

Hele fijne camper vakantie!!

De huur camper van Henk Pen was wederom helemaal oké. De zo goed als nieuwe camper stuk op tijd klaar en we hebben een geweldige vakantie gehad.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Goed maar halen en brengen zijn geen goede tijdstippen

De tijdstippen voor halen en brengen zorgen ervoor dat je 1e en laatste dag al weg zijn.de caravan is van binnen vooraf slecht gecheckt. Maar wij weten nu wat wij willen en dat was ons hoofd doel de indeling is ons goed bevallen

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Zie onderstaande
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zijflappen bij luifel, Zonnepaneel, Powerstation, Omvormer voor vrij kamperen

Het was fantastisch!

Wat was het genieten met de mooie caravan van Henk Pen. Volgend jaar huren we hem weer!

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Bedrijf heeft geen aandacht voor klanten!!

Bijzonder slecht!! Ik heb 6 jaar geleden een nieuwe caravan bij dit bedrijf gekocht, en elk jaar volop geïnvesteerd in onderhoud, beurten en controles. Dit jaar heb ik het ene ongemak na het andere….airco valt van dak, lekkage, omvormer gaat stuk, koelkast doet het niet meer. Henk Pen is onbereikbaar! Alhoewel men zegt binnen 3 dagen te reageren doet men dit niet! Waardeloos!

• Hoe beoordeel je de communicatie vanuit Henk Pen?
  • Hoe beoordeel je de snelheid waarmee je bent geholpen en de afspraak heeft plaatsgevonden?
  • Is de daadwerkelijke opdracht naar tevredenheid uitgevoerd? Nee

Prima aankoopbegeleiding !

De aankoop van onze camper verliep prima; vriendelijke verkoper, duidelijke communicatie

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?
  • Henk Pen is dé specialist in de camper- en caravanmarkt, ervaar je dat ook zo? Nee

Zeer prettig

Zeer prettig.

Fijne camper, fijne service

Fijne camper, rijdt fantastisch. Uutgebreide uitleg was heel fijn. Supervriendelijk personeel. Ook de kijkdag van te voren was leuk, want je wilt toch nog even zien wat je gehuurd had!

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? In het bij te boeken servicepakket zitten geen lepels, vorken om mee te koken. Paar roerlepels of spatels zou handig zijn. En aan de electriciteitskabel zitnu een gebogen stekker. Due past niet altijd. Een rechte is handiger.

Alles goed opgelost.

Wij kregen de caravan mee en als snel merkte wij dat er een rode reflector miste aan de achterzijde. Henk Pen gebeld en wij konden er zelf 1 aanschaffen welke ook netjes terug betaald is. Op de 1e dag had ik de stekker in tweeën, deze weer in elkaar gezet maar halfweg te reis was deze helaas weer gebroken. Deze laten herstellen en ook dit weer zeer netjes opgelost door Henk Pen. Verder was het een heerlijke ruime caravan met goede inventaris. Contact met Henk Pen was ook erg goed. Al met al een heerlijke vakantie gehad.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Wasrekje, spindel voor poten te draaien en een afdruiprekje.

Prima vakkundig bedrijf.

wij werden er keurig geholpen . niets was teveel. Zeer tevreden .

• In welke mate vind je Henk Pen service- en klantgericht?

kundige verkoper en kundige uitleg bij ophalen

zou zo weer een caravan kopen

Best beoordeeld uit 4 leden

- Henk Pen Verhuur | 9