Beste Nico, Bedankt voor je positieve waardering! Uw mening is enorm belangrijk voor ons en met deze feedback kunnen wij ons verbeteren. Groet Team Henk Pen
Beste Gerrits, Bedankt voor je enthousiaste review! Groet Team Henk Pen
Beste Peter en Irma, Fijn om te zien dat jullie tevreden zijn. Groet Team Henk Pen.
Beste Toon, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Hans, Bedankt voor het aanpassen en de mooie review! Groet Team Henk Pen
Originele beoordeling
Beste Harrie, Hier doen we het voor! Bedankt. Groet Team Henk Pen
Beste Gerrit, Bedankt voor je positieve review! De reserve sleutels zijn besteld. Groet Team Henk Pen
Beste Jos, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Frans, Bedankt voor de positieve waardering. Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Groet Team Henk Pen
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Beste G, Bedankt voor je positieve waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Jfm, Bedankt. Groet Team Henk Pen
Beste Ellen, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Beste Jos, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Beste Hans, Bedankt voor je geweldige review. Groet Team Henk Pen
Beste Harm, hier doen we het voor! Bedankt! Groet Team Henk Pen
Beste Rob, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en deze feedback kunnen wij ons mee verbeteren. Groet Team Henk Pen
Beste H W ten Tije, Bedankt voor deze waardering! Groet Team Henk Pen
Hoi Ronald, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet Team Henk Pen
Beste Angelique, Bedankt voor deze review en feedback. Hier kunnen wij ons mee verbeteren. Geniet van de het lekkere drankje. Groet team Henk Pen