Prima service; ook aftersales

Leveringen prima verzorgd. Omruilen naar ander type slot was geen enkel probleem. Kon binnen kwartier geruild worden bij de Slotenwereld vestiging!

Prima en snel uitgevoerd conform info op de website

Mijn bestelling kon ik vrij eenvoudig aangeven op de website. Werd snel geleverd.

Duidelijke website

Eenvoudig de juiste sleutel kunnen bestellen en snel geleverd

Fantastisch bedrijf

Afspraak en levering ( spoed ) helemaal prima

- eenvoudig bestellen - snel verzonden - goede communicatie - kwalitatief goede producten

snelle levering alls perfect

Voordelig uitstekende veilige cylindersloten

Voor een nieuw huis 6 gelijksluitende cylindersloten besteld. Reden dat ik hier besteld heb is dat het verschillende maten cylindersloten waren. Snelle levering, goed merk Abus met in totaal 18 sleutels. En de voordeligste.

Snel en het juiste geleverd

Slotenwereld doet wat het zegt

Het leveren van mijn bestelling ging erg lang duren en toen kregen we betere sloten voor dezelfde prijs. Andere dag gelijk geleverd, top geregeld dus!

Snel en goed.

Uitstekende service en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. De sloten voldoen helemaal aan het bestelde en passen perfect! De mail over een kleine vraag werd ook direct beandwoord.

Snelle levering en prima passend slot.

Afwijkende slotafmeting besteld en snel geleverd.

Tevreden

Snel en goed geholpen, complimenten

Alles ok

Alles ok

Goede kwaliteit scherpe prijs

Snel geleverd, prijs en kwaliteit goed.

Goede service en product

Vakundig advies gekregen. Goed product en snelle levering. Wat wil je nog meer:)

Snelle en correcte levering

Heldere website, eenvoudig te bestellen, snelle en correcte levering binnen 3 dagen.

Naar verwachting

Weer een nieuw cilinderslot besteld wat gelijk is aan al bestaande . Duidelijke , gemakkelijke website en veel keus. Meerprijzen worden direct duidelijk weergegeven met hun voorwaarden.

Uitstekende service Super , en zeer snelle verzending

Scherpe prijs en snelle levering

Hoge kwaliteit producten.

Foutje snel opgelost

Verkeerd geleverde sleutel is op dezelfde dag opgelost. De volgende dag de juiste binnen gekregen. Ben goed en netjes te woord gestaan.

2 verschillende M&C cilinders met extra sleutels besteld. Snel geleverd en alles correct! Wederom prima!

Super service

5 gelijksluitende cilinders besteld en 2 in de verkeerde maat. Dit werd echt super opgelost! Super tevreden met de service.

Best beoordeeld uit 4 leden

- Slotenwereld.nl | 9.4