Goed advies (telefonisch) en service

6 cilinder sloten gelijksluitend besteld

Fijne, snelle kevering en het juiste product/prijs.

Zie hierboven.

TOP!

Eerst sleutels op nummer besteld, 5 stuks. Bloedsnelle levering en sleutels passen! 2 dagen later extra cilinder bij besteld... Ook deze snel geleverd en past als Piet in Griet! Kortom...TOP!!

Snel en goed

Sleutels besteld met code, volgende dag geleverd, niet echt goedkoop, maar goed.

alle afspraken en toezeggingen waargemaakt

Goede producten, Snel geleverd.

Ik heb meerdere keren besteld bij slotenwereld. Producten worden snel geleverd. Er is veel mogelijk. Helaas heb ik de laatste X geen reactie gekregen op een online via de website gestelde vraag. Hopelijk een incident.

Levert snel en conform afspraak

Prettig is ook dat zij telefonisch snel bereikbaar zijn.

Goede service, snelle reactie

Er werd steeds snel en adequaat gereageerd op berichten. Ook het bestelproces verliep zeer vlot. Absoluut aan te raden!

Ze weten waar ze het over hebben

Prima service en uit leg

Snel en goed

Prettige ervaringen met dit bedrijf, leveren zeer snel en zoals besteld.

Top, goedkoop en snel.

Goede sloten voor weinig geld.

Zeer vriendelijke service

Snel geleverd en goed geholpen

Snel en goed geholpen!

Voordat ik had besteld eerst telefonisch advies gevraagd en daarmee hebben ze goed geholpen. Zeer behulpzaam en snel geleverd!

Goed product, kleine vertraging in verzending

Ik ben over het algemeen tevreden met mijn bestelling. De cilinders voor de deur zijn volledig conform de beschrijving en werken zoals verwacht. Ik heb mijn bestelling rond 14:00 geplaatst en volgens de informatie op de website verwachtte ik dat deze dezelfde dag nog verzonden zou worden. Helaas gebeurde dat pas de volgende dag. Ik had ook gekozen voor avondlevering, waarvoor ik extra heb betaald, maar door de vertraging van één dag in de verzending was dat eigenlijk niet meer nodig. Desondanks is het product van goede kwaliteit en precies zoals beschreven.

Prima service, uitstekende afhandeling!

Hierboven staat voldoende, geen opmerkingen verder

Snel geleverd tegen een nette prijs.

Binnen een dag werd netjes een extra cilinder geleverd.

Fijn en goede communicatie

De producten waren snel bij mij. Door een foutje in het bestel systeem kwam de factuur niet direct aan. Mijn mailtje werd binnen een paar uur beantwoord met daarbij mijn factuur. Prima service dus !

Na bestelling volgende dag geleverd

Netjes afgewerkt

Niet alleen adequate info op vragen maar ook snelle levering.

Snelle levering, goed advies

Binnen 1 dag geleverd, sleutels op code, zelfs in het weekend

Duidelijke site en snel geleverd.

Ik heb drie gelijksluitende cilindersloten besteld met alle drie andere afmetingen en opties. Anderhalve dag later had ik ze al in huis en perfect zoals besteld. Prima dus!

Snellen leveren!! En de sleutels passen perfect

Ook na de verkoop een perfecte dienstverlening.

Ik heb al meerdere malen cilinders / sloten besteld bij Slotenwereld. De laatste keer zelf een foutje gemaakt bij het bestellen. Perfect opgepakt door Slotenwereld en hun leverancier. Ga zo door!

Duidelijke informatie en goede levering van de producten.

Best beoordeeld uit 4 leden

- Slotenwereld.nl | 9.4