Snel geleverd goed verpakt.

Beste prijs en prima service

De cilinder die ik zocht was hier veruit het goedkoopst. Probleem bij de montage waar ik volledig zelf schuld aan had zo opgelost dankzij vlotte reactie op mailtje. Dus met de aftersales zit het ook wel snor.

Komt beloofde levertijd niet na

Ik heb een cilinder met sleutels nabesteld. Volgens de site 5 tot 10 werkdagen levertijd. Na 2 weken was het nog niet binnen en heb ik gebeld. De levertijd bleek 5 weken! te zijn. De jongen aan de telefoon had weinig begrip voor mijn klacht. Hij gaf aan dat de levertijd meestal 5 tot 10 dagen is. Bij nabestellingen op certificaat geldt dit niet. Hij vond het niet nodig om de informatie op de site aan te passen. Meestal is goed genoeg toch?!

Super snel geleverd en perfect passend ,wat wil je je nog meer ?

Snel, duidelijk en aan een normale prijs, zonder poespas.

De heldere website bracht voldoende info om de juiste producten te bestellen. De levering was snel en correct. En dit alles aan een zeer redelijke prijs.

Snelle levering, geweldige service

Sloten voor scouting besteld, helaas wat fouten gemaakt tijdens bestellen, keurig en kostenloos opgelost door slotenwereld.nl en Axa

Snel geleverd, prima prijs en klantenservice

Goede site

Zeer snelle levering.

Verlengde cilinder en standaard cilinder, gelijksluitend de volgende dag geleverd. Verwachte een levertijd van ca 1 week. Super service.....

goede prijs, snelle service

sloten besteld, en waren goed en op tijd binnen gekomen.

Duidelijk en makkelijk

Cilinder laten bijmaken op kaart en speciale afmetingen. Werd netjes geleverd ook met sleutels, paste goed zoals verwacht. Erg tevreden

Besetld en geleverd

Het duurde wel wat langer dan anders maar dat lag niet bij de slotenwereld

Prima levering

Zeer snelle levering.

Snelle levering en niet duur Top Superblij

Een grote G van goed ,artikel goed verpakt, bestelling gaat ook goed kom je er niet uit kun je altijd bellen.

Top sloten en snel geleverd

Goede sloten voor een mooie prijs

Vlotte levering rond Kerst

Bij bestelling werd gewaarschuwd voor langere levertijd ivm fabriekssluiting. Toch werd voor ruim voor de verwachte datum geleverd. Ook werd telefonisch navraag gedaan mbt het aantal mee te leveren sleutels. Er wordt meegedacht.

Vlotte levering! Prima geregeld

Zeer vlot geregeld pasvorm perfect

prima service

prima service, komen afspraken na

Goed gedaan

Extra slot bij bestaande sleutels functioneert prima

Snel en top service

Gelijksluitende sloten (SKG***) besteld in drie verschillende maten met certificaat. Dacht dat het wel even zou duren ook vanwege de feestdagen maar binnen een aantal dagen al opgestuurd en snel alles kunnen vervangen. Ook bij vragen reageren ze snel en geven duidelijk antwoord. Als ik weer nodig heb of iemand zoekt een goede en snelle service raad ik Slotenwereld zeer zeker aan.

hele goede service

Hele goede service en levering

Vlotte afhandeling opdracht, wij zijn heel goed geholpen met deze nieuwe sleutel, wat een oplossing!!

Uitstekend!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Toen 1 onderdeel niet juist geleverd was door AXA is dit zowel door Slotenwereld als door AXA perfect opgelost. Aanrader dus.

Snelle oplossingen bij wat vragen

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima slot, maar bij plaatsen is toch veel ambachtelijk werk nodig.

Prima slot, maar er is toch nog veel ambachtelijke werk nodig bij het vervangen van het oude slot door dit nieuwe slot. De slotkast bleek op verschillende dikker, stond niet op de maatschets, en dus moest er ruimte worden gemaakt met een beitel. Ook de schoot bleek dikker, stond niet op de maatschets, hetgeen ook weer tot aanpassingen leidde. Aanbeveling: zorg voor een maatschets met niet alleen de hoofdafmetingen, maar ook met dikte van de kast en van de schoot.

Best beoordeeld uit 4 leden

- Slotenwereld.nl | 9.5