Top service!

Perfecte staat goederen, perfecte levering, top opvolging!

Topklasse

Top afgehandeld!!

Helemaal geweldig

Na de bestelling. goede communicatie. Snel en netjes geleverd...

Was mijn eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij hypeboost Ben helemaal tevreden goede service Alvast bedankt hypeboost

Alles vlot verlopen en prima in orde .

Snel en inderdaad helemaal nieuw!

Ik twijfelde eerst even of het allemaal helemaal nieuw zou zijn, maar nu ik de schoenen heb ontvangen ben ik superblij met mijn aankoop! Echt een aanrader! Schoenen die ik nergens meer kom vinden, heb ik op deze site kunnen vinden.

Qua doorlooptijd heeft het misschien langer geduurd dan dat ik zelf naar de winkel was gegaan of online ergens anders had besteld, maar uiteindelijk heb ik precies ontvangen wat ik ervan had verwacht: nieuwe schoenen die zijn gecontroleerd op echtheid en voor exact dezelfde aankoopprijs. Dus iets meer service tegen dezelfde kosten.

super

goed en snel geregeld

Easy and trustworthy

Fast shipping, a company that you can trust and receiving what you expect is all you need and this is the perfect place to do it. Making sure that the people dont get scammed with fakes is always a plus point. Great company!!

Perfect platform voor nieuwe Nike’s

Ruime keuze en tot mijn verbazing ook super snel geleverd. (Iets van 3 dagen) Maar het belangerijkste ze zijn echt en gecontroleerd orgineel. Liever iets meer betalen en dat de levering wat langer duurt. Dan met neppe nikies opgezadeld zitten. Bedankt, en ga zeker vaker bestellen bij jullie! Mvg Jelle

Goed en correct verloop van bestelling en levering

Misschien niet in 1 dag geleverd, maar zekerheid over de echtheid van het product. Niet d eeerste keer dat ik hier bestel, maar telkens zeer goed verlopen, ook de communicatie. Bovendien worden er producten aangeboden die niet overal te vinden zijn.

Boven verwachting

Was een beetje sceptisch, bewust gekozen voor betaling via Klarna (mocht het niet komen). Na de online betaling/aankoop netjes op de hoogte gehouden via (automatisch) verzonden mail(s) over de status. Binnen de op voorhand maximaal gestelde termijn geleverd. Product is conform afspraak origineel en nieuw. Bij twijfel gewoon bestellen via hypeboost

Eerlijke website , gegarandeerd originele merken, wordt gecontroleerd op namaak

10 dagen moeten wachten maar heel blij met de Jordan schoenen

Ik vertrouwde het in het begin niet maar uiteindelijk heb ik ze binnengekregen deze schoenen waren overal uitverkocht en ik heb ze nu vanwege hypeboost ze hebben het gecontroleerd en alles is 100% echt

Super!!!

Moest even geduld hebben, maar daardoor zeker dat mijn sneakers echt waren! Wachten meer dan waard! Beveel Hyperboost zeker aan!

....

Oke

Alles ging redelijk snel product perfect Aleen die k.t stikker op de nike doos Van jullie moet je niet doen plak hem dan in de doos Voor verzamelaar is het niet aan trekelijk Ik zou aleen nog bij jullie kopen als je de Stikker niet aan de buiten kant plakt

Vertrouwen door goede communicatie en liefde voor het product

Voor mijn kleindochter wilde ik alleen het allerbeste – Adidas-sneakers waar ze al een tijdje verliefd op was. Het leek een moeilijke zoektocht, maar Hypeboost bleek de perfecte oplossing. Wat me meteen opviel, was hun uitstekende communicatie. Vanaf het moment van aankoop hielden ze me op de hoogte, wat zoveel vertrouwen gaf. Bovendien ontdekte ik iets wat ik niet wist: elke sneaker wordt extra getest op authenticiteit. Die zorg en toewijding zijn uitzonderlijk en laten zien dat ze echt liefde hebben voor wat ze doen. Toen de sneakers arriveerden, zag ik meteen hoe perfect alles was. Mijn kleindochter straalde, en ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dank je, Hypeboost, voor deze geweldige ervaring en om het perfecte paar schoenen te leveren!

Snelle levering. Je wordt op de hoogte gehouden. Goede service

Niet heel goed

Via de email kreeg ik te horen dat ze bezig waren met controleren en dat dat akkoord was en mijn kant op kwam. met vol verwachting mijn pakketje open gemaakt en tot de conclusie gekomen dat 1 slipper beschadigd was (heel duidelijk te zien boven op de slippers) helaas is retouren een hoop gedoe dus maar gelaten voor wat het was, wel erg slordig van het bedrijf

Top assortiment

Al een tijd op zoek naar mijn ideale air Max 1. Gezien het feit dat ik een gangbare maat heb was deze bij andere aanbieders al snel uitverkocht. Maarrrrrr, bij jullie niet. Nog in mijn maat en erg snel geleverd. Origineel en prachtig zo als ze zijn. (Nike air Max Crêpe Hemp)!! Voor de liefhebber echte beauties. Dank Hypeboost en waarschijnlijk tot een niet al te lange tijd T Tijssen

Het moeite waard!

Het best lang geduurd dat mijn bestelling werd bezorgd, maar het moeite waard.

Mooi product, snel geleverd

Snelle levering van een mooi product. Goede informatie en goed contact.

Prima ervaring!

Alles was perfect een 10

Top geleverd netjes ingepakt ik zal hier dan ook vaker bestellen een dikke voldoende

Best beoordeeld uit 5 leden

- Hypeboost BE | 9.6