Hebben me heel goed geholpen en vriendelijk en goede uitleg

Waren heel vriendelijk goede uitleg goed geholpen

TOP !!!!

Er werd met veel geduld mijn verhaal aangehoord, de volgende dag al een advocaat gehoord.

Neemt vlug contact op

Vriendelijke

Heel heel slecht!

Wat een stelletje Amateurs! Luisteren niet eens je verhaal af en denken bij voorbaat al niet te kunnen winnen. Ik win me zaak met of zonder hun. Achterlijke, onbeschofte advocaten...... Bar slecht,.......!!!

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Nee

Vlotte beoordeling van de kwestie!

Als verhuurder een probleem met huurder ivm schade aan woning. Omnius heeft de kwestie geanalyseerd en ervoor gezorgd dat een specialist de zaak voor mij aan gaat pakken voor acceptabele kosten. Top!

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Na nummer achtergelaten te hebben op hun website, krijg ik continu telefoontjes van iedereen

Vul nooit je gegevens in op hun website, ze zetten je volgens mij op een soort lijst waardoor je continu door onbekende nummers wordt gebeld. Totaal afrader.

Snel contact gelegd.

Ik kreeg alle ruimte om mijn situatie uit te leggen. Ook mij daarin verder te kunnen helpen.

Goed geholpen

Na het contact met Omnius werd ik al heel snel gebeld door een advocaat

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

niet de hulp heb gekregen waar ik op hoopte

Via Omnius heb ik hulp gezocht voor een urgente en financieel verstikkende situatie rondom de verkoop van mijn woning en de daarmee samenhangende alimentatie. Hoewel de juridische kennis van de toegewezen advocaat buiten twijfel staat, moet ik helaas constateren dat ik niet de hulp heb gekregen waar ik op hoopte

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Directe doorverwijzing naar een mogelijke raadsman

Op korte termijn aanreiken van een advocatuur voor een te organiseren zitting.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Kosten niet in verhouding met geleverde dienst

Bij de intake werd mij aanbevolen om echt de jurist te consulteren. Dan zit je direct vast aan 295 kosten. Het consult was snel klaar en de uitkomst had bepekte toegevoegde waarde.

Ik werd super snel en adequaat geholpen. Top

Ik werd super snel en adequaat geholpen. Top

Moeilijk

Ik heb nog steeds geen account kunnen maken. Lukt gewoon niet. Juridische advies was goed.

Begripvol en duidelijk

Terug bel afspraak op gewenst en handig tijdstip was zeer prettig . Medewerker was begripvol en empathisch

Geweldig.

Tot nu toe heel goed ervaren.

Goed opweg geholpen

Vriendelijke te woord gestaan en ik ben bij de juiste advocaat terecht gekomen.

Snel , behulpzaam en duidelijk

Werd snel geholpen, was een duidelijk advies.

Snel ...truggebeld daarna niks meer

Geen idee

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Er is helemaal niets voor mij gedaan. Na toewijzing door Omnius niets meer gehoord door bedrijf!

Toewijzing Burgt Adviesbureau uit Amstelveen. Nadat ik alle documenten gemaild had, eenmaal een klein telefoontje gehad van hem.Ik zou een contactformulier opgestuurd krijgen. Daarna niets meer van hem gezien of gehoord! Dit contact was de 1e keer met Omnius en zal ook de laatste keer zijn voor mij en mijn omgeving. Nog gebeld met Omnius, zij kon alleen maar vertellen dat Burgt een geweldig bedrijf was en ik moest zelf maar weer gaan bellen. Een antwoord waar je niets mee kunt!

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Snelle actie en prettige heldere communicatie

Na de intake is er binnen een paar uur contact opgenomen voor de gewenste juridische ondersteuning.

Ben erg goed geadviseerd

Ik heb zoveel advocaten gebeld. Alleen Omnius heeft mij serieus genomen en geholpen. Ze zijn geduldig en professioneel. Daarnaast handelen ze snel.

Excellent

Excellent

• Yes

Nvt

Nvt

slecht

"Duizend euro rechtstreeks betaald aan Dune Legal via Omnius, en wat krijg je ervoor? Razendsnel je zaak aannemen, één zielige brief naar de tegenpartij sturen en dan... complete stilte. Geen update, geen belletje, niks meer van Dune Legal gehoord. Omnius belooft al twee maanden dat ze het 'oplossen' en 'terugbellen' – emails genegeerd, telefoon doof. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl je zaak urgent is en je al hoofdpijn hebt van de stress. Door hun getreuzel en valse beloften sta ik nu veel zwakker: positie verzwakt, winstkans krimpt elke dag. Als ze eerlijk hadden gezegd 'sorry, geen zin', had ik allang een andere advocaat gezocht. Nu word ik bewust aan het lijntje gehouden. Schijnbaar super klantvriendelijk met mooie praatjes, maar het is pure misleiding. Iedereen afraden: blijf ver weg van Omnius en hun 'partners' zoals Dune Legal – geldkloppers die je laten stikken!"

Geen telefoon, na 24 uur.Een week later zelf gebeld.

Ik kan helaas een voldoende geven, omdat er sinds vorige week dinsdag geen contact is geweest . En door zelf te bellen ,hebben jullie voor mij een advocaat geregeld, maar heb daar nog geen telefoontjes van ontvangen.

Best beoordeeld uit 4 leden

- Omnius | 7.9